| Welcome | |
|---|---|
| Hoş Geldiniz!!^_^<strong>KİPTASHABERCİTY</strong>.
Sitemizi Öncelikle Ziyaret Ettiğiniz İcin Teşekkürler. <a href="/profile.php?mode=register">ÜYE OLMAK İCİN BURAYA TIKLAYIN ---</a> |
|
ozoerdal wrote:Arkadaşlar dün marangoz arkadaşımı alıp portmanto ölçülerini aldık
bilginiz olsun diye söylüyorum iç kapılarda kullanılan mobilya kaplamanın birebir aynısından portmanto siparişi verdim
çok güzel olacağını düşünüyorum fiatı 1,250 lira hepinizin bilgisine..
Ayrıca başka yaptıran var ise onlarda kaça yaptırmışlarsa bizimle paylaşırlarsa sevinirim..
Zagor wrote:Merhaba Ozoerdal,
Malzeme bilgiside verebilir misin? sunta lam? mdf lam? mdf üzeri lake ? genelde malzemeye göre fiyatlar çok farkediyor. Benim gönlümden en azından kapaklar için doğal ağaç kaplama yaptırmak istiyor ama standart rapdolapçılar ne dediğimi bile anlamıyor.
Tşk
karatay wrote:ozoerdal wrote:Arkadaşlar dün marangoz arkadaşımı alıp portmanto ölçülerini aldık
bilginiz olsun diye söylüyorum iç kapılarda kullanılan mobilya kaplamanın birebir aynısından portmanto siparişi verdim
Ayrıca başka yaptıran var ise onlarda kaça yaptırmışlarsa bizimle paylaşırlarsa sevinirim..
.
İdealtepedeki Ray dolapda Suntalam malzeme ayna ve aksesuarlar dahil olmak üzere 1.100.TL.Üst taraflar mutfak dolapları gibi asansörlü.Alt kapaklar raylı sistem.Bir kapak ayna bir kapak suntalam.İyi günler.
ozoerdal wrote:karatay wrote:ozoerdal wrote:Arkadaşlar dün marangoz arkadaşımı alıp portmanto ölçülerini aldık
.
İdealtepedeki Ray dolapda Suntalam malzeme ayna ve aksesuarlar dahil olmak üzere 1.100.TL.Üst taraflar mutfak dolapları gibi asansörlü.Alt kapaklar raylı sistem.Bir kapak ayna bir kapak suntalam.İyi günler.
sevgili karatay marangoz benim 30 senelik tanıdığım birisi
bana tavsiyesi komple raylı olması tek parça olarak
3 parça olur ise kullanışsız ve raydan devamlı düşeceğini söyledi
yukarsı yüklük gibi orta bölüm elbise askılığı alt kısım komple ayakkabılık ama en sağdan aşağıya kadar boylu boyunca 1 sıra
ayakkabı alacak kadar gene ayakkabılık
kısacası komple iki kapaklı raylı ve kapakların 1 tanesi aynalı..
Seher wrote:Merhaba,
Maltepe de minibüs caddesi üzerinde ALBERO RAYDOLAP diye bir yer gördük sadece.
Sizlerden nereden yaptıracağınız konusunda öneri ve tavsiyeleri alabilirmiyiz ?
raydolapçı firma ismi / yeri ( kaba adres tarifi ) gibi
Teşekkürler
Seher wrote:Teşekküler Karatay bey
Acıkcası bu mobilya isleri cok cetrefilli ya da biz hep problem yasadık bilmiyorum ama bir sey siparis ediyorsunuz bambaska bir sey geliyor ve ya iste kalitesi urun gibi o kadar tedirginizki artık siparis verme vakti geldigi halde elimiz kesinlikle hic bir yere gitmiyor. Sadece portmanto degil yatakodası sipariside verecegimiz icin cidden oneri ve fikre ihtiyacımız var
Seher wrote:Tekrar çok teşekkürler, içimizi rahatlattınız
Biz de en kısa zamanda oraya uğrayacağız
TRADER wrote:bız de 2+1 sahıbıyız a12 d 42. cocuk odası ıcın boydanboya gardrop calısma masası boy aynası ve portmanto sıparısı verdık..
cocuk odasını lake beyaz portmanto yu da akmese yaptırıyoruz.. hepsıne 3000 tl 10 taksıtte odeyecegız.. kapı mobılyalarının rengı tam olarak nedır onu tarıf edemedık bılen varsa soylerse belkı akmese yerıne portmanto yu o renk yaptırırız..
selamlar
karatay wrote:Seher wrote:Teşekküler Karatay bey
Acıkcası bu mobilya isleri cok cetrefilli ya da biz hep problem yasadık bilmiyorum ama bir sey siparis ediyorsunuz bambaska bir sey geliyor ve ya iste kalitesi urun gibi o kadar tedirginizki artık siparis verme vakti geldigi halde elimiz kesinlikle hic bir yere gitmiyor. Sadece portmanto degil yatakodası sipariside verecegimiz icin cidden oneri ve fikre ihtiyacımız var
Çalışacağınız yerle mutlaka sözleşme yapın derim.Herşeyide açık açık yazdırın.Renginden kullanacağı aksesuarların kalitesine kadar.O zaman kendilerine çeki düzen veriyorlar.Beğenmediğiniz malıda almayın derim.Ödemenin tamamını ise malınız gelmeden asla ödemeyin.Albero ray dolap biz teklif etmeden kendisi düzenledi sözleşmeyi projesini teslim tarihini gayet net yazdı.dilerseniz bir konuşun bitirim tezgahtarlık yapmıyorlar.Saygılar.
ozoerdal wrote:karatay wrote:Seher wrote:Teşekküler Karatay bey
Çalışacağınız yerle mutlaka sözleşme yapın derim.Herşeyide açık açık yazdırın.Renginden kullanacağı aksesuarların kalitesine kadar.O zaman kendilerine çeki düzen veriyorlar.Beğenmediğiniz malıda almayın derim.Ödemenin tamamını ise malınız gelmeden asla ödemeyin.Albero ray dolap biz teklif etmeden kendisi düzenledi sözleşmeyi projesini teslim tarihini gayet net yazdı.dilerseniz bir konuşun bitirim tezgahtarlık yapmıyorlar.Saygılar.
sevgili karatay hem tedirginim diyosun hemde sunta lam yaptırıyosun, ben kesinlikle tavsiye etmiyorum
tabi bana sorarsan..
aksesuardan önce tavsiyem sunta lamdan vazgeçip biraz daha fark vererek mdf lam yaptırman..
ayrıca kapılarda çok ince cila var ve kapı mobilyalarının kaplaması elde hazır olan bi ürün olmadığı
için özel imalat gerektiriyormuş ve benim yaptıracağım bire bir kapıdaki kaplamanın aynısı..
çünkü bi defa yaptırıcam oda istediğimiz gibi olması..
tabiki karar sizin.......
nesday wrote:Nasıl gomme olucak dolaplar, odalarda cıkıntı yok ki. nerelere gomme dolap yaptırmayı dusunuyorsunuz?
caramelatte wrote:Arkadaşlar ben bir iç mimar ile 2+1 dairem için görüşüyorum, kendisinin tavsiyesi, yatak odasıdaki 3,25mt olan duvrara boydan boya tavandan yere kadar raylı dolap yaptırmamız, ayrıca çocuk odası için ise kapının olduğu duvara dolap yaptırmak, yine aynı şekilde tavana kadar. portmanto için kapı rengini tercih etmemizi tavsiye etti. Yine kendisinin tavsiyesi küçük tuvalette klozeti kaldırıp yerine çamaşır+kurutma makinesi için yer yapmak ve yanına kalan boşluğu ütü masası, elektrik süpürgesi ve temizlik malzemeleri için dolap yapmak. küçük tuvaletti sadece lavabo kalmasını önerdi. banyoda bulunan çamaşır makinesi dolabını ise kirli sepeti için kullanılacak.
duru wrote:Merhaba Nesday, Biz haftasonu portmanto siparişimizi verdik. Modoko'da tavsiye üzerine gittik. Özel içmimarları var, ölçüyü alıp, nasıl isterseniz dizayn edip siparişi alıyorlar. biz 105 m2 oldugumuz için yatak odası ihtiyacımız yoktu ama orda gerçekten güzel sürgü dolap modelleri vardı.. (bakmadan gecemedim) ilgilenirseniz size iletişim bilgilerini yollarım, birde iç mimarın bize göndereceği eskizi paylaşabilirim. fikir olması acısından....
trivia wrote:Size tekrar zahmet olacak ama ne kadar fiyat verdiler bu arada 105 m2 ile 150 m2 lerin portmanto
Yerleri esitmi bilen varmidir?
selmanguc wrote:Biz dört adet büyük sürgülü göm me dolap yaptık bir kısmını kompile aynadan bir kısmınıda füme aynadan mdf mobilyacımız işçilikten ve malzemeden hiç kaçmamış. Ben karar vermeden önce biraz araştırmıştım fiyatı diğer yerlere göre daha uygun. Mmemnun kaldım komşularımada tavsiye ederim. AYNA MOBİLYA DEKARASYON AKSESUAR. 0216 415 00 76 Gsm 0535 573 07 90 ekleyebilirsem resim eklicem A11.
selmanguc wrote:selmanguc wrote:Biz dört adet büyük sürgülü göm me dolap yaptık bir kısmını kompile aynadan bir kısmınıda füme aynadan mdf mobilyacımız işçilikten ve malzemeden hiç kaçmamış. Ben karar vermeden önce biraz araştırmıştım fiyatı diğer yerlere göre daha uygun. Mmemnun kaldım komşularımada tavsiye ederim. AYNA MOBİLYA DEKARASYON AKSESUAR. 0216 415 00 76 Gsm 0535 573 07 90 ekleyebilirsem resim eklicem A11.
duru wrote:trivia wrote:Size tekrar zahmet olacak ama ne kadar fiyat verdiler bu arada 105 m2 ile 150 m2 lerin portmanto
Yerleri esitmi bilen varmidir?
rica ederim, Kesin fiyat ta çarşamba günü belli olacak. resim ile birlikte fiyat bilgisini de sizlerle paylaşırım..
selmanguc wrote:Biz dört adet büyük sürgülü göm me dolap yaptık bir kısmını kompile aynadan bir kısmınıda füme aynadan mdf mobilyacımız işçilikten ve malzemeden hiç kaçmamış. Ben karar vermeden önce biraz araştırmıştım fiyatı diğer yerlere göre daha uygun. Mmemnun kaldım komşularımada tavsiye ederim. AYNA MOBİLYA DEKARASYON AKSESUAR. 0216 415 00 76 Gsm 0535 573 07 90 ekleyebilirsem resim eklicem A11.
KUZEY wrote:Demet hanım, Sanırım siz hiç extra bişey yaptırmayacaksınız. Biz bugün teslim alıyoruz yarın portmanto yapıldı onlar takılcak. cumartesi perdeler takılacak (yani stor olayı) delmeden dolayı sanırım dahada batacaktır, pazar temizlik ,pazartesi yeni almış olduğumuz eşyalar gelecek.çarşamba düşünüyorum çünkü perşembe tatil olması nedeniyle. eğer vernik yapılmış olsa idi daha da uzun sürecekti. Kararma yaparsa şayet ileri ki yıllarda değişiklik yaparız. Herşey kararma yapabilir.bana göre kapılar bu şekilde şık. sonuçta herkesin kendi tercihi. Herkese şimdiden hayırlı olsun.
trivia wrote:merhaba arkadaslar
portmanto ve gomme dolap konusunda malesef cok tereddute kaldık ve net bir karar veremedik.Gezdigimiz yerlerde fiyatlarda daha once burada yazılan fiyatlara bakıldıgı zaman bana abartı geldı.Genelde 1500 TL ustu portmanto için 1300 TL de gomme dolap için.Biz gomme dolabı sadece Kapının arkasından baslayan ebebeyn banyosuna kadar uzanan bolum için yaptıracagız.Bugun Modocco yu gezdik ancak onlar zaten ucmuslar, neredeyse yatak odası takım fiyatına getiriyorlar.Bu konuda onerisi olan , bu işi daha uyguna yapacak birilerini azcok fiyat bilgisinide belirtebilecek arkadaslar varsa cok sevinirim.
tesekkurler kolay gelsin
trivia wrote:Tesekkurler Erdal Bey ...Arayıp konusacagım ama eger fiyat aldıysanız kabaca portmanto ve gomme dolap için fiyatıda belirtirmisiniz.
Kolay gelsin
selmanguc wrote:selmanguc wrote:Biz dört adet büyük sürgülü göm me dolap yaptık bir kısmını kompile aynadan bir kısmınıda füme aynadan mdf mobilyacımız işçilikten ve malzemeden hiç kaçmamış. Ben karar vermeden önce biraz araştırmıştım fiyatı diğer yerlere göre daha uygun. Mmemnun kaldım komşularımada tavsiye ederim. AYNA MOBİLYA DEKARASYON AKSESUAR. 0216 415 00 76 Gsm 0535 573 07 90 ekleyebilirsem resim eklicem A11.
Mobilyacı aradaş aradı port mantonun fotografınıda soranlar olmuş işte ekte. ya biz taşındık site güzelde gazın açılmaması çok kötü komşular hemen taşınında gazımızı açsınlar.........

Return to Maltepe 1 Etap Konutları
Users browsing this forum: b and 1 guest