Welcome
Hoş Geldiniz!!^_^<strong>KİPTASHABERCİTY</strong>.

Sitemizi Öncelikle Ziyaret Ettiğiniz İcin Teşekkürler. <a href="/profile.php?mode=register">ÜYE OLMAK İCİN BURAYA TIKLAYIN ---</a>

portmanto

Maltepe 1 Etap Konutları ile ilgili yazışmalar

portmanto

Postby ozoerdal on Tue Sep 29, 2009 9:54 am

Arkadaşlar dün marangoz arkadaşımı alıp portmanto ölçülerini aldık
bilginiz olsun diye söylüyorum iç kapılarda kullanılan mobilya kaplamanın birebir aynısından portmanto siparişi verdim
çok güzel olacağını düşünüyorum fiatı 1,250 lira hepinizin bilgisine..

Ayrıca başka yaptıran var ise onlarda kaça yaptırmışlarsa bizimle paylaşırlarsa sevinirim..
ozoerdal

Re: portmanto

Postby karatay on Tue Sep 29, 2009 10:16 am

ozoerdal wrote:Arkadaşlar dün marangoz arkadaşımı alıp portmanto ölçülerini aldık
bilginiz olsun diye söylüyorum iç kapılarda kullanılan mobilya kaplamanın birebir aynısından portmanto siparişi verdim

Ayrıca başka yaptıran var ise onlarda kaça yaptırmışlarsa bizimle paylaşırlarsa sevinirim..

.
İdealtepedeki Ray dolapda Suntalam malzeme ayna ve aksesuarlar dahil olmak üzere 1.100.TL.Üst taraf 50 cm.mutfak dolapları gibi asansörlü.Alt taraf yere kadar raylı sistem.Bir kapak ayna bir kapak suntalam.İyi günler.
Last edited by karatay on Tue Sep 29, 2009 3:19 pm, edited 1 time in total.
karatay

Postby Zagor on Tue Sep 29, 2009 10:40 am

Merhaba Ozoerdal,
Malzeme bilgiside verebilir misin? sunta lam? mdf lam? mdf üzeri lake ? genelde malzemeye göre fiyatlar çok farkediyor. Benim gönlümden en azından kapaklar için doğal ağaç kaplama yaptırmak istiyor ama standart rapdolapçılar ne dediğimi bile anlamıyor.
Tşk
Zagor

Postby caramelatte on Tue Sep 29, 2009 11:21 am

Arkadaşlar yaptıracağınız portmantolar ile ilgili, içi ve dışına ait çizimler, fotoğraflar, vs varsa paylaşabilir misiniz? Fikir edinebilmemiz için iyi olacaktır. ve tabii birde hepimiz için fiyat bilgisi ile yapacak olan şirket bilgileri çok önem taşıyor. Yeni evlerinizde İyi günlerde yaşamanız dileklerimle...
caramelatte

Postby ozoerdal on Tue Sep 29, 2009 11:49 am

Zagor wrote:Merhaba Ozoerdal,
Malzeme bilgiside verebilir misin? sunta lam? mdf lam? mdf üzeri lake ? genelde malzemeye göre fiyatlar çok farkediyor. Benim gönlümden en azından kapaklar için doğal ağaç kaplama yaptırmak istiyor ama standart rapdolapçılar ne dediğimi bile anlamıyor.
Tşk

slm zagor..
mdf lam ama kaplamayı özel olarak odalardaki kapıların kaplamasının aynısını
yaptırıyorum biraz uğraştırıcı imiş çünkü doğal kaplama isterseniz bekleyin benimki bitince görür sonra yaptırırsınız
ben özellikle kapılarla aynı olmasını istedim kaplamasının..
ozoerdal

Postby ozoerdal on Tue Sep 29, 2009 12:00 pm

karatay wrote:
ozoerdal wrote:Arkadaşlar dün marangoz arkadaşımı alıp portmanto ölçülerini aldık

.
İdealtepedeki Ray dolapda Suntalam malzeme ayna ve aksesuarlar dahil olmak üzere 1.100.TL.Üst taraflar mutfak dolapları gibi asansörlü.Alt kapaklar raylı sistem.Bir kapak ayna bir kapak suntalam.İyi günler.

sevgili karatay marangoz benim 30 senelik tanıdığım birisi
bana tavsiyesi komple raylı olması tek parça olarak
3 parça olur ise kullanışsız ve raydan devamlı düşeceğini söyledi
yukarsı yüklük gibi orta bölüm elbise askılığı alt kısım komple ayakkabılık ama en sağdan aşağıya kadar boylu boyunca 1 sıra
ayakkabı alacak kadar gene ayakkabılık
kısacası komple iki kapaklı raylı ve kapakların 1 tanesi aynalı..
ozoerdal

Postby emiremre on Tue Sep 29, 2009 12:41 pm

Gidebilirseniz ihlas bizim evlerin dolaplarına bakmanızı isterim. Adamlar süper dolap yapmışlar. Harika..
emiremre

Postby karatay on Tue Sep 29, 2009 1:17 pm

ozoerdal wrote:
karatay wrote:

.
İdealtepedeki Ray dolapda Suntalam malzeme ayna ve aksesuarlar dahil olmak üzere 1.100.TL.Üst taraflar mutfak dolapları gibi asansörlü.Alt kapaklar raylı sistem.Bir kapak ayna bir kapak suntalam.İyi günler.

sevgili karatay marangoz benim 30 senelik tanıdığım birisi
bana tavsiyesi komple raylı olması tek parça olarak
3 parça olur ise kullanışsız ve raydan devamlı düşeceğini söyledi
yukarsı yüklük gibi orta bölüm elbise askılığı alt kısım komple ayakkabılık ama en sağdan aşağıya kadar boylu boyunca 1 sıra
ayakkabı alacak kadar gene ayakkabılık
kısacası komple iki kapaklı raylı ve kapakların 1 tanesi aynalı..

Sn.Ozoerdal Dolap boyu antrede yanılmıyorsam 2.60 mt.Benim evimde aynı boy raydolap var ve özellikle bu sefer istemedim bu boyu.Kapak açıldıkça her yer açılıyor birde raylarda o boy kapaklar sağlıklı işlemiyor.Ayarları çabuk bozuluyor vs.
karatay

Postby Seher on Tue Sep 29, 2009 2:40 pm

Merhaba,
Maltepe de minibüs caddesi üzerinde ALBERO RAYDOLAP diye bir yer gördük sadece.
Sizlerden nereden yaptıracağınız konusunda öneri ve tavsiyeleri alabilirmiyiz ?
raydolapçı firma ismi / yeri ( kaba adres tarifi ) gibi
Teşekkürler
Seher

Postby karatay on Tue Sep 29, 2009 3:13 pm

Seher wrote:Merhaba,
Maltepe de minibüs caddesi üzerinde ALBERO RAYDOLAP diye bir yer gördük sadece.
Sizlerden nereden yaptıracağınız konusunda öneri ve tavsiyeleri alabilirmiyiz ?
raydolapçı firma ismi / yeri ( kaba adres tarifi ) gibi
Teşekkürler

Sn.Seher biz orayı tercih ettik.Eskiden tanıdığımız bir yer.Ödeme konusunda size uyarlar.Buraların ölçüleri onlarda bulunduğundan kolay fiyat verirler. Bize evlerde rutubet olmadığı için malzeme olarak suntalamı tavsiye ettiler.Bizede uygun geldi.Saygılar.
Tlf: 0216 399 49 15 Handan Hn.
karatay

Postby Seher on Tue Sep 29, 2009 3:37 pm

Teşekküler Karatay bey

Acıkcası bu mobilya isleri cok cetrefilli ya da biz hep problem yasadık bilmiyorum ama bir sey siparis ediyorsunuz bambaska bir sey geliyor ve ya iste kalitesi urun gibi o kadar tedirginizki artık siparis verme vakti geldigi halde elimiz kesinlikle hic bir yere gitmiyor. Sadece portmanto degil yatakodası sipariside verecegimiz icin cidden oneri ve fikre ihtiyacımız var
Seher

Postby karatay on Tue Sep 29, 2009 4:10 pm

Seher wrote:Teşekküler Karatay bey

Acıkcası bu mobilya isleri cok cetrefilli ya da biz hep problem yasadık bilmiyorum ama bir sey siparis ediyorsunuz bambaska bir sey geliyor ve ya iste kalitesi urun gibi o kadar tedirginizki artık siparis verme vakti geldigi halde elimiz kesinlikle hic bir yere gitmiyor. Sadece portmanto degil yatakodası sipariside verecegimiz icin cidden oneri ve fikre ihtiyacımız var

Çalışacağınız yerle mutlaka sözleşme yapın derim.Herşeyide açık açık yazdırın.Renginden kullanacağı aksesuarların kalitesine kadar.O zaman kendilerine çeki düzen veriyorlar.Beğenmediğiniz malıda almayın derim.Ödemenin tamamını ise malınız gelmeden asla ödemeyin.Albero ray dolap biz teklif etmeden kendisi düzenledi sözleşmeyi projesini teslim tarihini gayet net yazdı.dilerseniz bir konuşun bitirim tezgahtarlık yapmıyorlar.Saygılar.
karatay

Postby karatay on Tue Sep 29, 2009 4:25 pm

Hazır alacağınız takım maalesef yatak odalarına uymuyor. Yeni yaptırdığım takım için şimdi gömme dolap yaptırıyoruz. Alberoya tavsiye üzerine gittik.İşini bilen insanlar. İkitelli ve modokoyu da dolaşmıştım.Oralar güven vermedi açıkçası.Hem kalite hem fiyat çok oynak.Metre kare fiyatı verip aksesuarı sonradan fiyatlandıranı ayrı yabancı aksesuar fiyatlandırıp yerli aksesuar takanı ayrı.Birde yerleri yakın olduğu için arıza çıkması durumunda gelmeleri kolay olur düşüncesindeyim.Ray dolapçıların çoğunun imalathaneleri yok.Sadece malzemeyi alıp anlaştıkları yerlerde levha halinde kestirip sadece montajını kendileri yapıyorlar.Bir bakın isterseniz.Birşey kaybetmezsiniz.Fikir edinirsiniz.Saygılar.
karatay

Postby karatay on Tue Sep 29, 2009 4:28 pm

Bu arada eniyi fiyatı onlar verdi.Saygılar.
karatay

Postby Seher on Tue Sep 29, 2009 4:39 pm

Tekrar çok teşekkürler, içimizi rahatlattınız
Biz de en kısa zamanda oraya uğrayacağız
Seher

Postby karatay on Tue Sep 29, 2009 5:16 pm

Seher wrote:Tekrar çok teşekkürler, içimizi rahatlattınız
Biz de en kısa zamanda oraya uğrayacağız

Sn.Seher
A-10 dan sipariş verenlerin tavsiyeleri üzerine uğradık derseniz farklı yaklaşımları olabilir.Enazından projeler hakkında fikir edinirsiniz.A-4 deki bir tanıdığımızıda götürmüştük oraya.Saygılar.
karatay

Postby ruysal on Tue Sep 29, 2009 8:55 pm

Biz de A3 blok 2+1 hak sahibiyiz. Odalar kucuk oldugundan gercektende mobilyalari yerlestirmek zor.Bir de en iyisi olsun istiyoruz. Tek avantajimiz babam mobilyaci. Kucuk bir dukkanimiz var. O yuzden mobilya konusunda hesapli birsey ariyorsaniz komsularimiza yardimci olabiliriz.Aramayip en azindan fiyat alabilirsiniz. (www.uysalmobilya.com) Osman Uysal 0 532 762 23 35.
ruysal

Postby TRADER on Tue Sep 29, 2009 9:45 pm

bız de 2+1 sahıbıyız a12 d 42. cocuk odası ıcın boydanboya gardrop calısma masası boy aynası ve portmanto sıparısı verdık..

cocuk odasını lake beyaz portmanto yu da akmese yaptırıyoruz.. hepsıne 3000 tl 10 taksıtte odeyecegız.. kapı mobılyalarının rengı tam olarak nedır onu tarıf edemedık bılen varsa soylerse belkı akmese yerıne portmanto yu o renk yaptırırız..

selamlar
ADATEPE YAHOO MAIL GRUBU KURULDU..
Uye olmak ıcın
adatepe-subscribe@yahoogroups.com
adresıne bos bır maıl atmanız ve gelen maılı cevaplayarak gerı gondermenız yeterlı olacak.
maıl atmak ıcın adatepe@yahoogroups.com
TRADER

Postby karatay on Wed Sep 30, 2009 9:01 am

TRADER wrote:bız de 2+1 sahıbıyız a12 d 42. cocuk odası ıcın boydanboya gardrop calısma masası boy aynası ve portmanto sıparısı verdık..

cocuk odasını lake beyaz portmanto yu da akmese yaptırıyoruz.. hepsıne 3000 tl 10 taksıtte odeyecegız.. kapı mobılyalarının rengı tam olarak nedır onu tarıf edemedık bılen varsa soylerse belkı akmese yerıne portmanto yu o renk yaptırırız..

selamlar

Sn TRADER kapıların rengi tam olarak hazır bir renge uymuyormuş. Ancak sizin kapılara uygulama yapıldımı bilmiyorum ama kapılara cila atılması söz konusuymuş. Cilanın kapı rengini hafifi kızıla çevirebileceği söylendi. Binada kapıların son rengine uygun parça bulabilirseniz sanırım size daha çok yardımı olur.
karatay

Postby ozoerdal on Wed Sep 30, 2009 9:18 am

karatay wrote:

Çalışacağınız yerle mutlaka sözleşme yapın derim.Herşeyide açık açık yazdırın.Renginden kullanacağı aksesuarların kalitesine kadar.O zaman kendilerine çeki düzen veriyorlar.Beğenmediğiniz malıda almayın derim.Ödemenin tamamını ise malınız gelmeden asla ödemeyin.Albero ray dolap biz teklif etmeden kendisi düzenledi sözleşmeyi projesini teslim tarihini gayet net yazdı.dilerseniz bir konuşun bitirim tezgahtarlık yapmıyorlar.Saygılar.

sevgili karatay hem tedirginim diyosun hemde sunta lam yaptırıyosun, ben kesinlikle tavsiye etmiyorum
tabi bana sorarsan..
aksesuardan önce tavsiyem sunta lamdan vazgeçip biraz daha fark vererek mdf lam yaptırman..
ayrıca kapılarda çok ince cila var ve kapı mobilyalarının kaplaması elde hazır olan bi ürün olmadığı
için özel imalat gerektiriyormuş ve benim yaptıracağım bire bir kapıdaki kaplamanın aynısı..
çünkü bi defa yaptırıcam oda istediğimiz gibi olması..

tabiki karar sizin.......
ozoerdal

Postby uraganemre on Wed Sep 30, 2009 9:23 am

arkadaslar cila işi nereden cıktı bilmiyorum ama bende sevinmiştim duyunca.Ancak cok saglam bir kaynaktan aldıgım bilgiye istinaden boyle bir işlem sozkonusu degilmiş.Zaten A13- A12 gibi teslime hazır dairelerdede gordugum kadarı ile bu sekilde yapılmamıs.Bu arada Kiptas tarafından adreslerımıze Teslim için zarflar dun itibariyle gonderilmeye baslanmıs.
uraganemre

Postby nesday on Wed Sep 30, 2009 9:43 am

Aramızda bir iç mimar yok maalesef oyle değil mi? Odalar oyle kucuk ki, her yanı dolap rafla doldurmayı planlıyorum ama nasıl olucak bılmıyorum. Gömme dolap, raylı dolap...
Hol için bir seyler yaptırmayı dusunen var mı? evet pek geniş oldugu soylenemez ama 2+1 dairem. kıyafetleri, ayakkabıyı, utu masasını, elektrıklı supurgeyi, yedek yatakları nereye koyacagımız bılemıyoruz!!
fikirleri olan lutfen paylassın.
nesday

Postby TRADER on Wed Sep 30, 2009 9:45 am

Bız hole bır portmanto yanısıra ıkıncı tuvalete katlı dolap yaptırmayı dusunuyoruz. kapı ustu dolap da dusunduk ama rantable degıl dedı marangoz arkadas vazgectık..
selamlar
Uye olmak ıcın
adresıne bos bır maıl atmanız ve gelen maılı cevaplayarak gerı gondermenız yeterlı olacak.
TRADER

Postby karatay on Wed Sep 30, 2009 10:14 am

ozoerdal wrote:
karatay wrote:

sevgili karatay hem tedirginim diyosun hemde sunta lam yaptırıyosun, ben kesinlikle tavsiye etmiyorum
tabi bana sorarsan..
aksesuardan önce tavsiyem sunta lamdan vazgeçip biraz daha fark vererek mdf lam yaptırman..
ayrıca kapılarda çok ince cila var ve kapı mobilyalarının kaplaması elde hazır olan bi ürün olmadığı
için özel imalat gerektiriyormuş ve benim yaptıracağım bire bir kapıdaki kaplamanın aynısı..
çünkü bi defa yaptırıcam oda istediğimiz gibi olması..

tabiki karar sizin.......

Sn.Ozoerdal şu anda oturduğumuz evde hem sunta hemde MDF dolap,mobilya vs.var.Bakıyorumda sunta dolap enaz MDF kadar sağlam duruyor.Bu evlerde rutubet olması imkansız gibi.Bu seferde biraz az masraf edelim diye düşünüyoruz.Birde artık malzemelerin kalitesi birbirne çok yakın.Neticede dolaplar gömme olacağı için görünecek yerleri sadece bir kapak olacak.Üç tarafı kapalı bir dolap için fazla para vermeye değmez diye düşünüyorum.Saygılar.
karatay

Postby nesday on Wed Sep 30, 2009 10:46 am

Nasıl gomme olucak dolaplar, odalarda cıkıntı yok ki. nerelere gomme dolap yaptırmayı dusunuyorsunuz?
nesday

Postby karatay on Wed Sep 30, 2009 11:03 am

nesday wrote:Nasıl gomme olucak dolaplar, odalarda cıkıntı yok ki. nerelere gomme dolap yaptırmayı dusunuyorsunuz?

Sn.nesday 150 m2 lik evlerde dolap yapılacak yerler gömme olabiliyor.
karatay

Postby caramelatte on Mon Oct 05, 2009 12:34 pm

Arkadaşlar ben bir iç mimar ile 2+1 dairem için görüşüyorum, kendisinin tavsiyesi, yatak odasıdaki 3,25mt olan duvrara boydan boya tavandan yere kadar raylı dolap yaptırmamız, ayrıca çocuk odası için ise kapının olduğu duvara dolap yaptırmak, yine aynı şekilde tavana kadar. portmanto için kapı rengini tercih etmemizi tavsiye etti. Yine kendisinin tavsiyesi küçük tuvalette klozeti kaldırıp yerine çamaşır+kurutma makinesi için yer yapmak ve yanına kalan boşluğu ütü masası, elektrik süpürgesi ve temizlik malzemeleri için dolap yapmak. küçük tuvaletti sadece lavabo kalmasını önerdi. banyoda bulunan çamaşır makinesi dolabını ise kirli sepeti için kullanılacak.
caramelatte

Postby nesday on Mon Oct 05, 2009 3:38 pm

caramelatte wrote:Arkadaşlar ben bir iç mimar ile 2+1 dairem için görüşüyorum, kendisinin tavsiyesi, yatak odasıdaki 3,25mt olan duvrara boydan boya tavandan yere kadar raylı dolap yaptırmamız, ayrıca çocuk odası için ise kapının olduğu duvara dolap yaptırmak, yine aynı şekilde tavana kadar. portmanto için kapı rengini tercih etmemizi tavsiye etti. Yine kendisinin tavsiyesi küçük tuvalette klozeti kaldırıp yerine çamaşır+kurutma makinesi için yer yapmak ve yanına kalan boşluğu ütü masası, elektrik süpürgesi ve temizlik malzemeleri için dolap yapmak. küçük tuvaletti sadece lavabo kalmasını önerdi. banyoda bulunan çamaşır makinesi dolabını ise kirli sepeti için kullanılacak.

Çok güzel , bir iç mimarın tavsiyelerini bizimle paylaşmanız. başka ne tür önerilerde bulundu acaba, hepsini paylaşırsanız bizler de faydalanırız. teşekkür ederim ben bu paylaşım için. Portmantonun kapı rengınde olması sıkıcı olur diye düşünmüştüm ben.
nesday

Postby emiremre on Mon Oct 05, 2009 4:10 pm

sayın nesday, portmanto kapı renginde olursa çok şık durur. diğer türlü sırtarır diye düşünüyorum.
emiremre

Postby nesday on Mon Oct 05, 2009 4:30 pm

yani ben evi bir kez gordum, nedense beyaz bir sey dusunmustum oraya yaptırmak için, herşeyin kahve olması sıkıcı olur gibi gelmişti. ama mekanı tanımak, gözün alışması çok onemlı tabi, o yuzden biz dolap yaptırırken de bazı esyaları alırken de cok acele etmıcez. yasadıkca ıhtıyaclar, ıstekler daha net ortaya cıkıyor. hatta sımdılık portmanto bolumune su ayaklı askılardan koyucam:) bu paylaşım ortamı devam ederse belki oturmaya başladıktan sonra da birbirrimizden bir seyler gorup fikirlerimizi geliştiririz. mesela su kucuk tuvaletin iç mimarın sundugu sekılde duzenlenmesı hakıkaten cok kullanıslı olabılır.
nesday

Postby proedit on Mon Oct 05, 2009 5:00 pm

Bir seyrantepeli olarak bizim evlerimize oturmamız için en olumlu ihtimalle 8 ay daha var. Ancak bizde sizin yazılarınızı okuyarak şimdiden kafamızda bazı düşüncelerini şekillendiriyoruz. Ben küçük tuvaleti önce kaldırıp çeşitli ayakkabı rafları ve dolaplarla değerlendirerek bir ardiye haline getirmeyi düşündüm. Ancak daha sonra bu tuvaleti kaldırırsak eve gelen misafirlerinde normal banyoyu kullanacağını ve bunun hijyen açısından pek doğru olmadığını düşünerek bu fikrimden vazgeçtim.
proedit

Postby yilmaz.kk on Mon Oct 05, 2009 6:20 pm

Arkadaşlar benimde önceki evimde portmanto yaptırdığım bir mobilyacı var. İsmi Orhan. Tülin caddesinde dükkanı. Çok temiz iş yapıyor. Herkese tavsiye ederim. Sözünü tutan dürüst bir usta.

İlgilenenler olursa tel:
0532 5703115

İsmi mi de verebilirsiniz. Arkadaş idealtepe ray dolaptan daha uyguna ray dolap yapıyor.
Ben 3 senedir kullanıyorum raylarda hiçbir sorun yok. Mobilya gayet düzgün. Portmantomu eski evime göre yaptırdığım için şimdi malesef 15 cm kısaltacağım ben de...

Herkese kolay gelsin...
yilmaz.kk

Postby TRADER on Mon Oct 05, 2009 7:49 pm

bız sıparıslerı verdık.. portmanto da rengı de kayın2 yaptırıyoruz dogramaların rengınden.. ama cok onemlı degıl rengı. neden dersenız zaten aynalı bır raydolap olacak yanı mobılya kısmı az gorunecek..

selamlar
Uye olmak ıcın
TRADER

Postby nesday on Wed Oct 07, 2009 1:00 pm

arkadaşlar, ben sadece ınternet araştırmasıyla rayart diye bir firmaya ulaştım. internet uzerınden her sey guzel gorunuyor, zaten bu fırma yazdıkları kadarıyla bir cok sitenin de dolap işlerini yapmıs sanırım.referans kısmındaki siteler epey guzel siteler. neyse..
ben şimdi portmanto alanına ve yatak odası olarak kullanacagım kucuk odaya dolap yaptırmayı dusunuyorum. site içine bakan odayı çalışma odası gib, planlıyorum bu yuzden aradakı kucuk odayı yatak odası halıne getırıcem. sadece boydan boya dolap ve yatagın oldugu bir alan olacak. firmayı henuz aramadım ama once buraya yazayım dedım, bu sekılde dusunen var mı, ray dolaplarla ılgılı tavsiye verecek biri var mı?
nesday

Postby duru on Mon Oct 12, 2009 4:07 pm

Merhaba Nesday, Biz haftasonu portmanto siparişimizi verdik. Modoko'da tavsiye üzerine gittik. Özel içmimarları var, ölçüyü alıp, nasıl isterseniz dizayn edip siparişi alıyorlar. biz 105 m2 oldugumuz için yatak odası ihtiyacımız yoktu ama orda gerçekten güzel sürgü dolap modelleri vardı.. (bakmadan gecemedim) ilgilenirseniz size iletişim bilgilerini yollarım, birde iç mimarın bize göndereceği eskizi paylaşabilirim. fikir olması acısından....
duru

Postby trivia on Mon Oct 12, 2009 4:19 pm

Merhaba ;
bu bilgiler bizede lazım bu forumda tum detayları ve iletisim bilgilerini paylasabilirseniz sevinirim.
trivia

Postby duru on Mon Oct 12, 2009 4:48 pm

tabii ki, Portmanto ön çalışması çarşamba günü elimizde olacak geldiğinde siteye eklerim. Firma Bilgisi : Sunlight Furniture www.sunlightfurniture.com bu arada raydolap degilde sürgü kapı tavsiye ettiler bize.. (sürgü mekanizmasında bir alman markası var mış içlerinde en kullanışlısı o imiş.)
duru

Postby trivia on Mon Oct 12, 2009 7:57 pm

Size tekrar zahmet olacak ama ne kadar fiyat verdiler bu arada 105 m2 ile 150 m2 lerin portmanto
Yerleri esitmi bilen varmidir?
trivia

Postby nesday on Mon Oct 12, 2009 9:09 pm

duru wrote:Merhaba Nesday, Biz haftasonu portmanto siparişimizi verdik. Modoko'da tavsiye üzerine gittik. Özel içmimarları var, ölçüyü alıp, nasıl isterseniz dizayn edip siparişi alıyorlar. biz 105 m2 oldugumuz için yatak odası ihtiyacımız yoktu ama orda gerçekten güzel sürgü dolap modelleri vardı.. (bakmadan gecemedim) ilgilenirseniz size iletişim bilgilerini yollarım, birde iç mimarın bize göndereceği eskizi paylaşabilirim. fikir olması acısından....

çok teşekkür ederiz:)
beklıyoruz.
nesday

Postby duru on Tue Oct 13, 2009 9:54 am

trivia wrote:Size tekrar zahmet olacak ama ne kadar fiyat verdiler bu arada 105 m2 ile 150 m2 lerin portmanto

rica ederim, Kesin fiyat ta çarşamba günü belli olacak. resim ile birlikte fiyat bilgisini de sizlerle paylaşırım..
duru

Postby Rüzgar on Wed Oct 14, 2009 12:04 am

Benim dairem 105m2, dairemize birkaç mobilya işi yaptırıyorum.
1. Portmanto: Mdf ve kapıların renginden kendim çizdim.
2. Küçükodaya boydan boya dolap Mdf ve kapıları hazır satılan oymalı beyaz.
3. Banyo için, çamaşır makinasının üstündeki rafların oldugu yere havlu dolabı banyo daki dolabın rengin de ve mdf.
4. Küçük wc ye, aynanın sol üst tarafına, lavabonun altındaki ufak dolabın. biraz büyügünü, aynı kapak, malz mdf.
5. Balkona, mdf, geniş kullanışlı bir dolap.
6. Mutfağa hemen buzdolabı ayrımının yanına duvara iki tane raf.
Bunların hepsinde mdf kullanacaklar. kaliteli ve saglam olcagına dair garanti aldım.
Merak eden yaptırmak isteyen arkadaşlar için hepsinin toplam fiyatı 3200 tl.
Bu fiyat çok iyi. çok araştırdım bunun altına inen olmadı. Bir iki firma sunta olursa daha ucuza yaparız dedi, ama sunta ya kesinlikle karşıyım.
Bir avantajdan daha bahsedim. Bu atölye sitemize 500 mt uzaklıkta. arka sokak da. Yakın olması çok iyi, bir sorun oldugun da hemen gelip hallederler.
Ben sipariş verdim ölçüleri hemen gelip aldılar. 23 üne teslim. Ödemenin bir kısmını verdim, diger kalan iş bitince.
Merak edenler 24 ünde gelip evde göre bilirler.
Rüzgar

Postby nesday on Wed Oct 14, 2009 10:48 am

teşekkür ederiz bu paylaşım için. Gorme ıhtımalı olursa tabıı kı cok ıyı olur. Aldıgınız fıyat cok iyi.
Ben de bu arada yatak odası olarak kullanacagım küçük odanın bir duvarına boydan boya ve neredeyse tavana kadar ray sistemli dolap yaptırıyorum. İçi mdf ama dışı lake olacak, mat beyaz renkte. 2.500 lira odeyecegım buna. Kardesımın evlenırken mobılyalarını aldıgı ımalatcı bir mobılyacı bu, Eyüp'te. İlk defa gittiğim bir yer oldu, her yer Modoko gibi mobılyacı doluydu. Çin karyolası denılen yataktan da aldık, hepsi 3.500. lake ve bambu karısımı oldu. Çok güzel olacak:)
Portmantonun da olcusu alındı ama beklemede.
nesday

Postby selmanguc on Sun Oct 18, 2009 10:12 pm

Herkese merhaba teslimler başladı herkes taşınma telaşında. Bizde cumartesi günü evimizi teslim aldık. Sağolsun mobilyacımız zözünde durup anlaştığımız tarihten evel gömme dolaplarımızı ve port mantomuzu getirip montajını yaptı.
selmanguc

Postby selmanguc on Sun Oct 18, 2009 10:26 pm

Biz dört adet büyük sürgülü göm me dolap yaptık bir kısmını kompile aynadan bir kısmınıda füme aynadan mdf mobilyacımız işçilikten ve malzemeden hiç kaçmamış. Ben karar vermeden önce biraz araştırmıştım fiyatı diğer yerlere göre daha uygun. Mmemnun kaldım komşularımada tavsiye ederim. AYNA MOBİLYA DEKARASYON AKSESUAR. 0216 415 00 76 Gsm 0535 573 07 90 ekleyebilirsem resim eklicem A11.
selmanguc

Postby selmanguc on Sun Oct 18, 2009 10:54 pm

selmanguc wrote:Biz dört adet büyük sürgülü göm me dolap yaptık bir kısmını kompile aynadan bir kısmınıda füme aynadan mdf mobilyacımız işçilikten ve malzemeden hiç kaçmamış. Ben karar vermeden önce biraz araştırmıştım fiyatı diğer yerlere göre daha uygun. Mmemnun kaldım komşularımada tavsiye ederim. AYNA MOBİLYA DEKARASYON AKSESUAR. 0216 415 00 76 Gsm 0535 573 07 90 ekleyebilirsem resim eklicem A11.
Attachments
Resim 003.jpg
Resim 003.jpg (590.89 KiB) Viewed 3533 times
Resim 002.jpg
Resim 002.jpg (620.27 KiB) Viewed 3518 times
Resim 001.jpg
Resim 001.jpg (597.12 KiB) Viewed 3502 times
selmanguc

Postby selmanguc on Sun Oct 18, 2009 11:03 pm

selmanguc wrote:
selmanguc wrote:Biz dört adet büyük sürgülü göm me dolap yaptık bir kısmını kompile aynadan bir kısmınıda füme aynadan mdf mobilyacımız işçilikten ve malzemeden hiç kaçmamış. Ben karar vermeden önce biraz araştırmıştım fiyatı diğer yerlere göre daha uygun. Mmemnun kaldım komşularımada tavsiye ederim. AYNA MOBİLYA DEKARASYON AKSESUAR. 0216 415 00 76 Gsm 0535 573 07 90 ekleyebilirsem resim eklicem A11.
Attachments
Resim 006.jpg
Resim 006.jpg (681.99 KiB) Viewed 3500 times
Resim 005.jpg
Resim 005.jpg (675.7 KiB) Viewed 3460 times
Resim 004.jpg
Resim 004.jpg (611.61 KiB) Viewed 3404 times
selmanguc

Postby trivia on Tue Oct 20, 2009 3:21 pm

xxx
Last edited by trivia on Tue Oct 20, 2009 3:22 pm, edited 1 time in total.
trivia

Postby trivia on Tue Oct 20, 2009 3:22 pm

duru wrote:
trivia wrote:Size tekrar zahmet olacak ama ne kadar fiyat verdiler bu arada 105 m2 ile 150 m2 lerin portmanto

rica ederim, Kesin fiyat ta çarşamba günü belli olacak. resim ile birlikte fiyat bilgisini de sizlerle paylaşırım..

Merhaba SAyın Duru ,
bu konuda resimleri ve fiyat bilgisini paylasabilirim demiştiniz, bir gelişme oldumu ?
TSK Kolay gelsin
trivia

Postby Zagor on Wed Oct 21, 2009 5:23 pm

Bu arada benim mobilyacımda bugün ölçü almaya geldiğinde direkt olarak iç kapıların cilasını sordu. Kesin cila yapılması gerek dedi. Ben hiçbirşey anlamadım bu işten ???!!! koskoca şirket cila yapmayı mı unuttu şimdi?
Zagor

Postby duru on Wed Oct 21, 2009 5:40 pm

Merhaba Evet 3D cizim var elimde ama bir türlü eklemeyi beceremedim kusura bakmayın.
duru

Postby test12 on Wed Oct 21, 2009 5:45 pm

Merhaba,

"selmanguc"un yaptırdığı yer ile görüştüm ben de hafta sonu uğramayı planlıyorum.

aklımdan geçen 2m yüksekliğinde aynalı sürgü, yukarıdaki 45 cm. ayrı normal kapak şeklinde yaptırmak.

Zagor hocam, kendi tasarımınızı jpeg vb. formatta gönderme imknı var mıdır ?

Dediğim gibi acemiyimdir anlamam bu işlerden :) saçmasapan bir şey yaptırmayayım yanlışlıkla :))
test12

Postby Zagor on Wed Oct 21, 2009 6:45 pm

Dostum, dolap işinde sözel olarak anlaştım. 4 adet dolap yaptırıyorum. Yatak odası 2 tane, antreye 1 ve kızımın odasına 1 tane. İnce eleyip sık dokudum. Dolaplar tamamen "custom made" oldu. Vidalarına kadar kendi istediğim markaları kullanacak. Çizimleri cumartesi sonuçlandıracağız o zaman paylaşırım.
Zagor

Postby toshi on Wed Oct 21, 2009 10:57 pm

iyi akşamlar

selmanguc bu koyduğunuz resimler hangi resim hangi odanın bir açıklama yapabilirmisiniz. bazı resimleri tam olarak hangi odaya ait tam oturtamadım. başka bir evden beğendiğiniz bir dolabın resimleri dalan değil herhalde.
toshi

Postby selmanguc on Wed Oct 21, 2009 10:58 pm

Evet komşular siteye taşındık internetimiz henüs yok arada bir girebiliyoz. buda port mantonun resimleri. fikir olsun
Attachments
Resim 018.jpg
Resim 018.jpg (578.9 KiB) Viewed 2872 times
Resim 019.jpg
Resim 019.jpg (645.21 KiB) Viewed 2849 times
selmanguc

Postby selmanguc on Wed Oct 21, 2009 11:09 pm

Mobilyacı aradaş aradı port mantonun fotografınıda soranlar olmuş işte ekte. ya biz taşındık site güzelde gazın açılmaması çok kötü komşular hemen taşınında gazımızı açsınlar.........
Attachments
Resim 021.jpg
Resim 021.jpg (652.92 KiB) Viewed 2821 times
Resim 015.jpg
Resim 015.jpg (653.57 KiB) Viewed 2798 times
selmanguc

Postby nesday on Thu Oct 22, 2009 9:09 am

Kapı cilası konusunda!!
Kiptaşkonutları.net adresınde bir arkadaş mantıklı bir çözum bulmus, onu paylaşmış. Sitedeki kapı işlerini yapan adamlarla anlaşmış, vernik ya da cila değil de şeffaf boya sürdürecekmiş. Denemişler kapının iç kısmında, goruntuyu bozmadan bir çözum gibi anlatmış. Bana da sanki bu kapılara parlak bir cila kotu durur, estetiğini bozar gibi geliyordu.3 gün suren bir çalışmayla kaı başı 30 tl odeyecekmiş.
nesday

Postby trivia on Thu Oct 22, 2009 9:43 am

arkadaslar merhaba
işciligi gercekten guzele benziyor ama bilmiyorum daha once paylastınızmı ama bu mobilyacının telefon ve adres bilgilerinide gonderebilirmisiniz birde tabiki ortalama fiyatı ????
trivia

Postby nesday on Thu Oct 22, 2009 11:00 am

Ben bu fotoğraflardan bir sey anlayamadım:)
nesday

Postby karatay on Thu Oct 22, 2009 11:09 am

İdealtepedeki Albero Mobilyayı öneriyorum.Kalite,tasarım ve fiyat açısından oldukça iyi. Dürüstler söz verdikleri tarihte montajını yaptılar.Sorun çıkarmadıkları için tavsiye ediyorum.
karatay

Postby Zagor on Thu Oct 22, 2009 1:16 pm

Dün mobilyacımdan sonra bugünde dolapçım gelip ölçü aldı ve ilk söylediği şey kapıların cilası oldu. Ben bu işe uyuz olmaya başladım. Kiptaş'a söyleyelim baskı yapsın Özyazıcıya. Siteye gelen o kadar ağaçtan anlayan marangoz ustası yanlış mı biliyor? bunu ya unuttular yada bilmediğimiz birşey var. Yoksa koskoca firmanın bunu atlayabileceğini sanmıyorum. ayrıca adamakıllı cila yapılacaksa kapıların sökülüp tabanca ile cilalanması gerektiğini söyledi. Bilginize.
Zagor

Postby KUZEY on Thu Oct 22, 2009 2:06 pm

Biz bugün evi teslim alabiliyoruz yani eşim hala uğraşıyormuş. Eksikler var ama yapılması için verilen tarihler çok ileri. biz zaten eşyaları toparladık ve bekleyecek zamanız yok. Sonuçta tartışmalarla bugün akşama kadar bitirrileceği bildirildi. Biz de kapıları cilalatıcaktık söylenen o yönde idi. fakat A10 blokta bitiren hazır olan daireyi gezmiş eşim cila yapılmış görüntü olarak güzel değilmiş. ve yaptıran kişi kesinlikle cila yaptırmayın memnun kalmadım pişman oldum demiş.Yani biz vazgeçtik zaten kokusu uzun süre geçmeyecekti.Ayrıca evi gezdirmek için götürdüğm tanıdıklarımın ve arkadaşlarımın en çok hoşuna giden detaylardan biride kapılar olmuştu. ben iyice düşünün ve yaptıran örnekleri görün derim.
KUZEY

Postby demetgulay on Thu Oct 22, 2009 2:14 pm

Arkadaşım birşey sormak istiyorum.Dairenizi bugün teslim alıyorsunuz ya hayırlısıyla acaba ne zaman taşınmayı düşünüyorsunuz.Neden sorduğuma gelince bizde dairemizi pazartesi teslim alıcaz ve ertesi gün taşınmayı düşünüyoruz.Acaba hatamı yapıyoruz.Bilgi almak için yazmıştım.Şimdiden çok teşekkür ederim.
demetgulay

Postby yilmaz.kk on Thu Oct 22, 2009 2:24 pm

Biz de cuma teslim alip pazar tasindik. Sitedeki en ciddi sorun gazin acilmamis olmasi..
Sicak su olmayan bir evde yasamak gercekten zor oluyor.
Bir de kapidaki guvenlik kimseye bisey sormuyor. Ne zaman aktif olarak guvenligi saglamaya baslayacaklarini cok merak ediyorum.

Kapilarla ilgili, bizim marangoz da kapilari cok begendi, cok kaliteli dedi. Fakat cilasiz kararma yapacagini lekeler olusacagini soyledi.
Teslim alirken bunu belirttik firmaya, fakat evlerin bu sekilde teslim edildigini, firmanin 2 yil boyunca sitede olacagini ve aksaklik olursa duzeltecegini belirtmekle yetindi. evet kapilar bu sekilde cok sade ve guzel ama zamanla bozulma olursa Ozyazici/Kiptas bunu nasil telafi edecek bilmiyoruz.
yilmaz.kk

Postby KUZEY on Thu Oct 22, 2009 2:37 pm

Demet hanım, Sanırım siz hiç extra bişey yaptırmayacaksınız. Biz bugün teslim alıyoruz yarın portmanto yapıldı onlar takılcak. cumartesi perdeler takılacak (yani stor olayı) delmeden dolayı sanırım dahada batacaktır, pazar temizlik ,pazartesi yeni almış olduğumuz eşyalar gelecek.çarşamba düşünüyorum çünkü perşembe tatil olması nedeniyle. eğer vernik yapılmış olsa idi daha da uzun sürecekti. Kararma yaparsa şayet ileri ki yıllarda değişiklik yaparız. Herşey kararma yapabilir.bana göre kapılar bu şekilde şık. sonuçta herkesin kendi tercihi. Herkese şimdiden hayırlı olsun.
KUZEY

Postby demetgulay on Thu Oct 22, 2009 2:41 pm

KUZEY wrote:Demet hanım, Sanırım siz hiç extra bişey yaptırmayacaksınız. Biz bugün teslim alıyoruz yarın portmanto yapıldı onlar takılcak. cumartesi perdeler takılacak (yani stor olayı) delmeden dolayı sanırım dahada batacaktır, pazar temizlik ,pazartesi yeni almış olduğumuz eşyalar gelecek.çarşamba düşünüyorum çünkü perşembe tatil olması nedeniyle. eğer vernik yapılmış olsa idi daha da uzun sürecekti. Kararma yaparsa şayet ileri ki yıllarda değişiklik yaparız. Herşey kararma yapabilir.bana göre kapılar bu şekilde şık. sonuçta herkesin kendi tercihi. Herkese şimdiden hayırlı olsun.

Arkadaşım benimde eşyalar salı günü geliyor.Storlarda salı günü takılıcak.Bana kalsa hemen taşınmak istiyorum ama gaz yüzünden biraz canımız sıkılıyor.
demetgulay

Postby nesday on Thu Oct 22, 2009 3:06 pm

Gaz derken, ısınma ve mutfak gazından bahsedıyoruz değil mi? Hem kombıler calısmıyor, sıcak su yok hem de fırın ve ocakta gaz yok değil mi su an? peki ne dıyorlar, ne zaman acılacakmıs, son durum nedir?
nesday

Postby xtor on Thu Oct 22, 2009 8:18 pm

Konuyla ilgili İGDAS'ın cevabı

İlgili adreste henüz abonelik gerçekleşmemiştir. İlgili kurum (KİPTAŞ) imal ettiği konutlar için İGDAŞ'la abonelik yapmakta ve bedelini müşterilerine yansıtmaktadır. Abonelik bedeli: 180,00 $ + % 18 KDV'dir.
Abonelikten sonra mutfak için doğalgaz kullanabilmeniz için dairenize ait projenin İGDAŞ'a verilmesi ve onaylanması gerekir.
Konu hakkında kiptaş yönetimi ile görüşmeniz gerekmektedir.
Saygılarımızla
İGDAŞ

Konut A.Ş. ve Kiptaş işlemleri ne zaman tamamlarsa ancak olacak gibi. 10 gündür vekaletleri ve paraları topluyorlar tüm dairelerin parayı yatırması ve vekaletler beklenirse herhalde en iyi ihtimal Kasım ortası olur.
xtor

Postby trivia on Sat Oct 24, 2009 8:34 pm

merhaba arkadaslar
portmanto ve gomme dolap konusunda malesef cok tereddute kaldık ve net bir karar veremedik.Gezdigimiz yerlerde fiyatlarda daha once burada yazılan fiyatlara bakıldıgı zaman bana abartı geldı.Genelde 1500 TL ustu portmanto için 1300 TL de gomme dolap için.Biz gomme dolabı sadece Kapının arkasından baslayan ebebeyn banyosuna kadar uzanan bolum için yaptıracagız.Bugun Modocco yu gezdik ancak onlar zaten ucmuslar, neredeyse yatak odası takım fiyatına getiriyorlar.Bu konuda onerisi olan , bu işi daha uyguna yapacak birilerini azcok fiyat bilgisinide belirtebilecek arkadaslar varsa cok sevinirim.
tesekkurler kolay gelsin
trivia

Postby ozoerdal on Mon Oct 26, 2009 10:02 am

trivia wrote:merhaba arkadaslar
portmanto ve gomme dolap konusunda malesef cok tereddute kaldık ve net bir karar veremedik.Gezdigimiz yerlerde fiyatlarda daha once burada yazılan fiyatlara bakıldıgı zaman bana abartı geldı.Genelde 1500 TL ustu portmanto için 1300 TL de gomme dolap için.Biz gomme dolabı sadece Kapının arkasından baslayan ebebeyn banyosuna kadar uzanan bolum için yaptıracagız.Bugun Modocco yu gezdik ancak onlar zaten ucmuslar, neredeyse yatak odası takım fiyatına getiriyorlar.Bu konuda onerisi olan , bu işi daha uyguna yapacak birilerini azcok fiyat bilgisinide belirtebilecek arkadaslar varsa cok sevinirim.
tesekkurler kolay gelsin

slm trivia,

Maltepede gardrop osman var minübüs yolu üzerinde ben ona yaptırdım çokta memnun kaldım tavsiye ederim..
Daha evvel anlaştığım marangoz olmasına rağmen ben gardrop osmana yaptırdım hepinize tavsiye ederim
ayrıca sitemizden başka yaptıranlarda var aynı yere .alın size telefonunuda veriyim 0216 383 51 79
ayrıca selamımıda söyleyebilirsiniz.. ERDAL benim adım.
ozoerdal

Postby trivia on Mon Oct 26, 2009 10:37 am

Tesekkurler Erdal Bey ...Arayıp konusacagım ama eger fiyat aldıysanız kabaca portmanto ve gomme dolap için fiyatıda belirtirmisiniz.
Kolay gelsin
trivia

Postby ozoerdal on Mon Oct 26, 2009 1:11 pm

trivia wrote:Tesekkurler Erdal Bey ...Arayıp konusacagım ama eger fiyat aldıysanız kabaca portmanto ve gomme dolap için fiyatıda belirtirmisiniz.
Kolay gelsin

Ben sadece portmanto yaptırdım 1.000 Tl. ama işçilik süper ve titiz çalışıyor..
senin portmanton için proje çıkartıyor ve sözleşmenide yapıp gününde ve saatinde
montajını yapıyor..
ozoerdal

Postby trivia on Mon Oct 26, 2009 1:18 pm

tesekkurler son bir soru arkadaslar ,işlerimin yogunlugu nedenıyle daireye yakın bir zamanda gidemedim.150 mt2 için portmanto yerı ve yatak odası kapı arkası gomme dolap yerı ıcın olcu alan yada aldıran oldumu ? genişllik, derinlik ve yukseklik bilgileri lazım.

simdiden tesekkurler
trivia

Postby Zagor on Mon Oct 26, 2009 1:44 pm

Antre: 143x247x72
Yatak odası dolap 2 adet: 193x277x64

Yalnız bunları bilgi ve fiyat almak amaçlı kullanmanızı öneririm. Küçükte olsa farklılıklar çıkabiliyor. Ustalar zaten gelip kendileri ölçü alıyor.
Zagor

Postby atak mobilya on Wed Oct 28, 2009 2:31 pm

İyi günler ben Adil kiptaş maltepe konutlarına yakın bir bölgede mobilyacıyım.Sitede portmanto ve giyinme dolaplarıyla ilgili baya bir kafa karışıklığı var ben sizlere yardımcı olmak isterim.kafanızı karıştıran soruları bana sorabilirsiniz elimden geldiğince sizlere yardımcı olmak isterim.
Ve şunları belirtmek isterim biz zaten maltepe konutlarına portmanto ve yatak odası dolapları yaptık ve yapmaya devam ediyoruz isteyenlere proje ve yapılan işlerin resimlerini gönderebilirim.Biz firma olarak Komple MDF malzeme kullanmaktayız ön bilgi olarak bunu sizlere söyleyebilirim .Dilerseniz evinize gelip proje uygulamaları yapabiliriz Saygılarımla
İrtibat tel:
Atak Mobilya 0216 483 04 05
atak mobilya

Postby trivia on Thu Oct 29, 2009 11:32 pm

merhaba
Bende uzun ugraslardan sonra ince eleyip sık dokuyup nihayet perde konusunu bugun netleştirebildim.Gercektende anladıgım kadarı ile bu piyasada kim kime kaca ne tutturursa yapmaya calısıyor ozellikle TAC ve Brillant haricindeki diger bilinmeyen markaların bile fiyatları sezonda olmamasına ragmen gercekten ucmus durumda gorunuyor.Neyse cok fazla uzatmadan Dudullu Keyapın içindeki (Modoko karsısı) Brillant ta hem kaliteli mallar hemde % 40 indirim var , ustune birde 1500 TL ustune yemek takımı hediye ediyorlar:)) Orada tanıstıgım Cuneyt Beyde gercekten işini iyi yapan ve perde/tul konusunda derin bir bilgiye sahip...Halen bu konu uzerınde dusunup aksiyon almamıs arkadaslar varsa kesinlikle oneririm.

Kolay gelsin
trivia

Postby selmanguc on Fri Oct 30, 2009 11:57 am

selmanguc wrote:

Mobilyacı aradaş aradı port mantonun fotografınıda soranlar olmuş işte ekte. ya biz taşındık site güzelde gazın açılmaması çok kötü komşular hemen taşınında gazımızı açsınlar.........

Arkadaşlar tekrar merhaba internet olmadığı için sık sık giremiyorum. bazı arkadaşlar fotoğrafları anlayamamışlar haklılar taşınma telaşı ve fotoğraf çekme açısının çok dar olması nedeni ile ve makinanın çok kaliteli olmaması sebebi ile ancak bu kadar oldu. ev 150 m2 biz dolap ihtiyacımız çok olduğu için biraz fazla dolap yaptık. fotoğraflar 002---- 003----004---005 yatak odasındaki ebebeyin banyo tarafındaki iki adet boşluk iki kapaklı iki adet dolaba ait.

001----006 gene yatak odasındaki büyük boşluk olan yer üç kapaklı dolap aslında buraya yatak konulacak biz orayada dolap yaptık. 0018 --- 0019 ---0015---0021 nolu fotolarda port mantonun......
selmanguc

Postby larme29 on Mon Nov 02, 2009 5:44 pm

merhaba merakımı bagıslayın yatak odasında ki buyuk bosluga da dolap yaptırdıysanız yatagı nereye koyacaksınız :D tesekkurler
larme29

Postby duru on Tue Nov 03, 2009 5:06 pm

merhabalar, portmantomuz takıldı malzeme, işçilikten ve hizmetten çok memnun kaldık herkese tavsiye ederiz. sunlight furniture (modoko) portamatonun bize maliyeti 1400 tl peşin ödedik.
duru

Postby TRADER on Thu Nov 05, 2009 10:08 am

Daha once maıl grubu ıle paylasmıstım.. buraya da bazı resımlerı koyayım.. buyrunuz..

Image

Image

Image

Image
Uye olmak ıcın
TRADER

Postby atak mobilya on Thu Nov 05, 2009 1:17 pm

İyi Günler firmamızın başlatmış olduğu bir kampanyayı sizlere duyurmak isterim.Giriş kısmındaki portmanto için kullanılan malzeme MDF dir sürgülü kapak sistemlerinde kapak çarpmalrını engellemek için yavaşlatıcılı fren sistemi uygulanmaltadır.Kampanya Fiyatı Peşin 1.150 Tl dir İlgilenenler 0216 483 04 05 numaralı telefonu arayabilirler örnek projeler ve yapılan dairelerin fotğrafları mail olarak gönderilebilir.
atak mobilya

Postby atak mobilya on Thu Nov 05, 2009 1:22 pm

Portmanto tek kapakta ayna vardır
atak mobilya

Postby htas on Sat Nov 07, 2009 11:38 am

ImageImageImageImageImageImageImage

Arkadaşlar ben yaptırdım çok memnun kaldım sizlerlede paylaşmak istedim.
Yaptırmak isteyen varsa aşağıdaki numaradan ulaşabilirler.
Yapan kişi Emin Usta (YILDIRIM MOBİLYA) Telefonu : 0532-788 10 94
htas

Postby error on Mon Nov 09, 2009 12:15 pm

Merhaba, daireyi kiraya vermek üzereyim (edited : biraz önce verdim), büyük bir ihtimal portmantoyu da yaptıracağım. Acaba yapılmış halini görme imkan ve ihtimali var mı? Nasıl yaparız., görme işini? Fiyatlar makul duruyor. Önemli olan estetik ve işlevsellik, her ne kadar kiracı da olsa maximum faydayı sağlasın istiyorum, ki portmanto zaten evin demirbaşı olacak, ilerde bana da kalacak. cevaplarınızı bekliyorum.
Tırtılın kaderi kelebek olmak ve güzel ölmektir
error

Postby nesday on Tue Nov 10, 2009 12:50 pm

ben buraya eklenen fotolardan hiç bir anlayamıyorum! neden normal bir fotograf gibi açılmıyor?
nesday

Postby atak mobilya on Tue Nov 10, 2009 5:56 pm

isteyen kişilere mail olarak yapılan işleri atabilirim
atak mobilya

Postby error on Sat Dec 12, 2009 9:47 pm

Nihayet portmantomu yaptırdım ve takıldı. Mia Tasarım, Çengelköy Natoyolu'nda. Sina Bey, telefonu 0507 2531898. Çok memnun kaldım. Frenli sürgülü, 2 kapak da tam boy aynalı, içi fonksiyonel, 1150 TL. Kapıların aynısı malzemeden, üst taraf 50 cm yüklük, Derinlik 72 cm, araştırdığım çoğu firma standard derinlik olan 65 cm yapmayı öneriyor ve arkada 7cm'lik atıl bir alan kalıyordu, ama Mia Tasarımla boşluğun tamamını kullanmış olduk. Tavsiye ederim.
Attachments
DSC01277.JPG
DSC01277.JPG (23.06 KiB) Viewed 445 times
DSC01278.JPG
DSC01278.JPG (23.96 KiB) Viewed 444 times
DSC01280.JPG
DSC01280.JPG (23.76 KiB) Viewed 444 times
Last edited by error on Sun Dec 13, 2009 12:02 pm, edited 1 time in total.
error

Postby error on Sat Dec 12, 2009 9:50 pm

fotolar devamı...
Attachments
DSC01282.JPG
DSC01282.JPG (23.98 KiB) Viewed 432 times
DSC01283.JPG
DSC01283.JPG (25.12 KiB) Viewed 432 times
DSC01284.JPG
DSC01284.JPG (25.15 KiB) Viewed 430 times
error

Postby error on Sat Dec 12, 2009 9:53 pm

fotolar devamı...
Attachments
mia.jpg
mia.jpg (7.17 KiB) Viewed 191 times
DSC01285.JPG
DSC01285.JPG (23.1 KiB) Viewed 428 times
DSC01286.JPG
DSC01286.JPG (24.81 KiB) Viewed 427 times
Last edited by error on Mon Dec 14, 2009 6:46 pm, edited 1 time in total.
error

Postby emiremre on Mon Dec 14, 2009 1:36 pm

Gördüklerimin içinde en güzeli, fiyatıda makul. Güle güle kullanın. Beğendim.
emiremre

Postby b on Mon Dec 14, 2009 3:13 pm

Image
b

Postby b on Mon Dec 14, 2009 3:17 pm

Image
b

Postby b on Mon Dec 14, 2009 3:23 pm

Image
b

Postby b on Mon Dec 14, 2009 3:25 pm

Image
b

Postby b on Mon Dec 14, 2009 3:32 pm

resimler yan oldugu icin kusura bakmayin .. tahta rengi bambu aynalar bronz ayna.. metal kisimlarida sari (sampanya) inox.. ilk ve ucuncu resim 150m yatak odasi kose dolap digeri giris .. yapan avni usta firmalar bolumunde telefonu var.raflar teleskopik portmanto 1000 ytl mdf iki kapak ayna
b

Postby atak mobilya on Thu Dec 17, 2009 3:43 pm

ImageImageImageImage
atak mobilya

Return to Maltepe 1 Etap Konutları