Welcome
Hoş Geldiniz!!^_^<strong>KİPTASHABERCİTY</strong>.

Sitemizi Öncelikle Ziyaret Ettiğiniz İcin Teşekkürler. <a href="/profile.php?mode=register">ÜYE OLMAK İCİN BURAYA TIKLAYIN ---</a>

KARTONPİYER YAPTIRMAK İSTEYENLER BURAYA

Arnavutköy Konutları ile ilgili yazışmalar

KARTONPİYER YAPTIRMAK İSTEYENLER BURAYA

Postby HÜKÜM on Thu Sep 17, 2009 6:04 pm

Kartonpiyer yaptırmak isteyenler gelin hep birlikte hareket edelim ve daha ucuza getirelim bu kartonpiyer işini derim ....!!!!
Sizler ne dersiniz????

Not:Müslüm sakın evi aldıkta kartonpiyeri kaldı die yazma he :D :D :D
HÜKÜM

Re: KARTONPİYER YAPTIRMAK İSTEYENLER BURAYA

Postby müssev on Thu Sep 17, 2009 6:09 pm

:) YOK WALLA BAŞLIĞI GÖRÜNCE AYNEN ŞU GEÇTİ İÇİMDEN,hüküm başka işin kalmadımı ya....
müssev

Postby müssev on Thu Sep 17, 2009 6:10 pm

birlikte olmak güzelde bence daha önemli olanlar duşakabin ve banyo dolabı..tanıdığın kartonpiyercimi var???
müssev

Postby brackbrainer on Thu Sep 17, 2009 10:17 pm

Kartonpiyerleri düşünmek için çok erken be dostlar...:(
brackbrainer

Postby s.mutlu on Fri Sep 18, 2009 7:43 am

Bence yinede simdiden kimler neler yaptimayi dusunuyor konusmak gerek. Ona gore iyi bir kartonpiyerci, dolap veya dusakabin yapan birilerini arastiralim. Sayi verebilirsek pazarlik daha rahat olabilir. Ben dusakabain ve banyo dolabi dusunuyorum. Kartonpiyer icin henuz karar vermedim. Ama dusunsem bile yazdan once mumkun degil.
s.mutlu

Postby HÜKÜM on Fri Sep 18, 2009 9:46 am

s.mutlu wrote:Bence yinede simdiden kimler neler yaptimayi dusunuyor konusmak gerek. Ona gore iyi bir kartonpiyerci, dolap veya dusakabin yapan birilerini arastiralim. Sayi verebilirsek pazarlik daha rahat olabilir. Ben dusakabain ve banyo dolabi dusunuyorum. Kartonpiyer icin henuz karar vermedim. Ama dusunsem bile yazdan once mumkun degil.

ya bende duşakabin ve banyo dolabını yaptırcam ama onları sonraya erteliyom çünkü kartonpiyer işi pis ve zahmetli iş dairenin içine girmeden yaptırıp daha sonra sıkıntı yaşamamak için şimdi yaptıralım diorum .. tanıdık kartonpiyerci yok ama arkadaşlara iyi iş çıkaran onların tanıdıkları falan var birkaç kişi birleşebilirsek fiyatı düşer die düşünüyom
HÜKÜM

Postby müssev on Fri Sep 18, 2009 12:26 pm

sen fiyat almaya başla ozaman hüküm,belki site komşularından mesleği bu iş olanlarda olabilir,acele etmeyelim yavaş yavaş..
müssev

Postby HÜKÜM on Fri Oct 30, 2009 9:24 am

Arnavutköyde anlaştığım kartonpiyercinin bilgileri aşagıda sizlerle paylaşıyorum arkadaşlar hem uygun fiyat veriyo hemde yapmış olduğu işlere baktım işçilikleri güzel kartonpiyer yaptırmak isteyen varsa burdan işyeri sahibi tamer beyle görüşebilirisiniz komşularım

Tlf iş......: 0(212) 597 61 50

Gsm.....: 0(535) 335 12 06

E-mail..: info@strosystem.com

Adres...: Yavuz Selim Mh. Fatih Caddesi No:240 G.O.Paşa Arnavutköy/İSTANBUL
HÜKÜM

Postby sude on Sat Oct 31, 2009 3:37 pm

arkadaşlar benim umudum kalmadı ocaktan önce vermeyecekler hayal kurmayalım karton piyermiş duşa kabinmiş bunlar basit şeyler hele bi evimizi alalım ozaman hepsi olur neyse hergün okumaktan gına geldi kiptaşın palavralarını aralık yaklaşınca tarih kesin ocak olacak bu gidişle ilk baharda anca alırız anlaşılan kurban bayramındada oturamayacağız evlere tanju beyde diğerleride oturamasınlar inşallah
sude

Postby HÜKÜM on Sat Oct 31, 2009 3:46 pm

sude wrote:arkadaşlar benim umudum kalmadı ocaktan önce vermeyecekler hayal kurmayalım karton piyermiş duşa kabinmiş bunlar basit şeyler hele bi evimizi alalım ozaman hepsi olur neyse hergün okumaktan gına geldi kiptaşın palavralarını aralık yaklaşınca tarih kesin ocak olacak bu gidişle ilk baharda anca alırız anlaşılan kurban bayramındada oturamayacağız evlere tanju beyde diğerleride oturamasınlar inşallah

:( OFFFF YA DURUN BARİ HAYEL KURALIM SUDE HANIM ERGEÇ VERECEKLER BU DAİRELERİ ZATEN DAİREMİN İÇİNİN PARKELERİNİN DÖŞENMESİNİ BEKLİYORUM ŞU LAMİT PARKELER Bİ DÖŞENSİN BAKIN BAKALIM NASIL TAŞINCAM VALLAHİ KAVGA DÖVÜŞ TOPLIYCAM EŞYALARI YIGCAM EVE KAPIYIMI AÇMIYOLAR KIRDIRTIP GİRCEM İÇERİ YAPTIRMASSAM ADAM DEĞİLİM YERLERİN DÖŞENMESİNİ BEKLİYORUM SADECE.. ZATEN 12 AYIN 10 İTİBARİ İLE 30 AYIN İÇİNE GİRİYOLAR ARTIK KACACAKLARI BAŞKA AY YOK
HÜKÜM

Postby sude on Sat Oct 31, 2009 3:49 pm

yürü komşum kim tutar seni siz taşının ertesi sabah bizde geliyoruz onlar vermezse biz alırız
sude

Postby HÜKÜM on Sat Oct 31, 2009 3:50 pm

sude wrote:yürü komşum kim tutar seni siz taşının ertesi sabah bizde geliyoruz onlar vermezse biz alırız

MÜSLÜMÜDE UNUTMA :D SİZ HANGİ BLOKTAYDINIZ SUDE HANIM?
HÜKÜM

Postby sude on Sat Oct 31, 2009 3:53 pm

bu arada ben yusuf sude kızımın ismi a9 blokdaire 10
sude

Postby HÜKÜM on Sat Oct 31, 2009 3:56 pm

sude wrote:bu arada ben yusuf sude kızımın ismi a9 blokdaire 10

:D PARDON YUSUF BEY.HERAY BİR SUNRAKİ AYA ATIYOLAR DAİRELERDEKİ PARKE DÖŞEME İŞİNİN TAMAMEN BİTMESİNİ BEKLİYORUM BİTTİĞİ ZAMAN Bİ GÜN BELİRLEYELİM HEP BERABER YİNE GİDELİM ŞU POLTİKACI GENEL MÜDÜR YARDIMCISININ YANINA.. AMA BU DEFA KONUŞMAYA DEĞİL DAİRELERİ ALMAYA GİTCEZ HEP BERABER.... ARTIK KİRA VERECEK DURUMUM KALMADI YA DELİ OLUYORUM HAYBEDEN 600 TL KİRAYA PARA VERİYORUM 4 AYDIR YAZIK GÜNAH BANA 9 AYDA DAİRENİZDESİNİZ DENDİ SÖZLEŞME YAPARKEN ÜÇKAGITCI HAYSİYETSİZ HERİFF
HÜKÜM

Postby ADNANAYVAZ on Sun Nov 01, 2009 8:07 pm

ARKADAŞLAR MERHABA: BU GÜN SİTEYE GİTTİM. ANLAŞILAN O Kİ BİZE EVLERİ OCAKTAN ÖNCE TESLİM EDEMEYECEKLER.(EN İYİ İHTİMAL) ŞİMDİ SİZE SÖYLEYECEĞİM ŞEY, BELKİ BU GÜNE KADAR YAPMAYI DÜŞÜNÜPTE VAZGEÇTİĞİMİZ HAKKIMIZI NASIL ARAYABİLİRİZ DÜŞÜNCESİNDEN YOLA ÇIKARAK, BEN VE ARAKADAŞLARIMIZIN YAPMIŞ OLDUĞU HUKUKİ ARAŞTIRMALAR VE EK Lİ DOSYADA VAR OLAN YASAL İHTARNAME CEVABIYLA İLGİLİ OLARAK BİZLER ARAŞ I MAHKEMEYE VERMİŞ DURUMDAYIZ. AYNI ŞEKİLDE VE AYNI HAK MAHRUMİYETİNİ KİPTAŞINDA KENDİ ÜYELERİNE YAŞATMASINDAN DOLAYI KİPTAŞ ÜYESİ ARAKADAŞLARDA MAHKEMEYE VERDİ. ÖNCELİKLE ŞINU BİLMENİZDE YARAR VAR KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE İFLAS BİR MÜCBİR SEBEP DEĞİLDİR. EVET BİZİ HAKLI ÇIKARAN BU MADDE VE AVUKATLARIMIZINDA GÖRÜŞLERİ DOĞRULTUSUNDA BU DAVAYI KESİN KAZANACAĞIZ. KİPTAŞIN SÖZLEŞEMESİNDE TESLİM GECİKİRSE KİRA YARDIMI MADDESİ VAR. KİPTAŞ ÜYELERİ BU MADDEDEN GEÇMİŞE DÖNÜK YAYARLANACAKLAR. ARAŞ ÜYELERİ İSE BİLİRKİŞİ RAPORUNUN BELİRLEYECEĞİ RAYİÇ BEDELE GÖRE YARARLANACAKLAR (300-400 TL/AY) . ŞİMDİ BİZLER BU ÇALIŞMALARI YAKLAŞIK 6-7 AYDIR SÜRDÜRÜYORUZ FAKAT MAHKEMEYE VERİP VERMEMEME KONUSUNDA EVLER TESLİM EDİLECEK NOKTAYA GELDİ BOŞ VER DİYORDUK. BAKTIK HEP BİZ FEDAKARLIK YAPIYORUZ KERİZ YERİNE KONUYORUZ. BİZLERİN AVUKATLIĞINI YAPMAYI TALEP EDEN BİR AVUKATLIK FİRMASI SAHİBİ ARKADAŞIMIZIN ÖNERİSİ VE HUKUKİ ARAŞTİRMASI SONUCUNDA MAHKEMEYE VERMEYE KARAR VERDİK. BİZDEN ÜCRET İSTEMİYOR. NASIL OLSA KAZANACAĞIZ VE AVUKATLIK ÜCRETİMİZİ KARŞIDAN ALACAĞIZ DİYOR. HA BU ARADA ARAŞ İLE YAPTIĞIMIZ GÖRÜŞME NETİCESİNDE DE YENİ BİR HAK TALEP DİLEKCESİ VERDİK. GENEL MÜDÜRÜNÜN SÖYLEDİĞİNE GÖRE ONLARDA KİPTAŞA DAVA AÇACAKLARMIŞ. GERÇİ BU ONLARIN KİPTAŞLA YAPTIĞI ANLAŞMAYI NEDEN YERİĞNE GETİRMEDİN TÜRÜNDE BİR DAVA . KISACASI ARAŞ BİZE KİRA HAKKIMZI VERMEYİ TAAHHÜT EDİYOR . ANCAK BİZ KABUL ETMİYORUZÇ GEÇMİŞE DÖNÜK YAKLAŞIK 10 AYLIK BİR MADDİ VE MANEVİ TAZMİNAT TALEBİYLE DAVA AÇTIK. ŞİMDİ SİZLERE TAVSİYEMİZ GELİN SİZLERDE BİZİMLE BİRLİKTE OLUN VE HATTA DİĞER TÜM KİPTAŞLILAR VE BAŞKA BAŞKA SİTELERE ÜYE OLUPTA MAĞDUR OLANLAR KISACASI KİPTAŞ,ARAŞ VE İSER MAĞDURLARINA HABER VERİN. İŞTE ARKADAŞLAR SÜPRİZ BUYDU. GÜN BU GÜNDÜR. SADECE AVUKATIMIZA VEKELETNAME VERCEKSİZNİZ DAVAYLA İLGİLİ OLARAK. HA DAVA SEYRİNİN NASIL OLACAĞINI PAYLAŞMAMDA BİR SAKINCA YOK ONUDA HEMEN SÖYLEYEYİM YASALARA VE ELLERİMİZDEKİ SÖZLEŞMELER OKADAR AÇIKKİ. AVUKAT KİPTAŞ VE ARAŞA DİREKT OLARAK İCRAYA VERECEK. ARDINDAN DAVA BAŞLAYACAK AMA ARAŞ VE KİPTAŞ TALEP EDİLEN PARAYI YATIRMAK ZORUNDA DAVA ÖNCESİNDEN YOKSA İTİRAZ DAVASI AÇAMAZ. UYANIN ARKADAŞLAR ELLERİNİZDE KAPI GİBİ SÖZLEŞMERİNİZ VAR. ŞİMDİ İSTEDİKLERİ ZAMAN TESLİM EDEBİLİRLER. HEPİNİZE MUTLU YARINLAR DİLİYORUM. (HÜKÜM ARKADAŞ SEN HERKESE HABER VER GAYRI)

[url][/url]Image
ADNANAYVAZ

Postby izzetcur1 on Sun Nov 01, 2009 9:57 pm

SLM MİLLET.BU ARKADAŞIMIN HABERİ ÇOK GÜZEL.SADECE VEKALETMİ VERMEMİZ GEREK AMA NASIL İLETİŞİM KULLANACAĞIMIZI BİLMİYORUZ.BİZE BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ MUTLU OLURUM....VALLAA BUNLAR BİZİ DAHA COK SALLAYACAKLAR ÖLE GÖRÜNÜYORRR.SAYGILARRR
izzetcur1

Postby abdullah on Mon Nov 02, 2009 9:45 am

Merhaba,

"KİPTAŞIN SÖZLEŞEMESİNDE TESLİM GECİKİRSE KİRA YARDIMI MADDESİ VAR. KİPTAŞ ÜYELERİ BU MADDEDEN GEÇMİŞE DÖNÜK YAYARLANACAKLAR."
Ben sözleşmenin tamamını okudum. Fakat böyle bir madde görmedim.
Fakat ne olursa olsun vekalet vermeye hazırm..
Ancak davayı kaybedersek bir de masrafları ödemek zorunda kalmayalım...
abdullah

Postby HÜKÜM on Mon Nov 02, 2009 10:58 am

BÖYLE BİR İŞE KALKIŞTIGINIZ İÇİN SİZİ YÜREKTEN DESTEKLİYOR VE HABER VERMEM GEREKEN KİŞİLERDE HABER VERCEĞİMDEN ŞÜPHENİZ OLMASIN KOMŞUM..BÖLE BİR İŞE BAŞLADIĞINIZ İÇİN HEM ÇOK MUTLU OLDUM HEMDE ARANIZDA OLAMAYACAGIM İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM:( NEDEN ARANIZDA OLAMAYACAGIMI SORARSANIZ ÇÜNKÜ BENİM SÖZLEŞMEYİ İMZALADIĞIMIN DAHA ÜÇÜNCÜ AYINA GİRMİŞ BULUNMAKTAYIMM YANİ DAHA 24 AYI BİLE DOLDURMADIM ....:(:(
HÜKÜM

Postby abdullah on Mon Nov 02, 2009 11:37 am

Hüküm bende 24 ayı doldurmadım, 15 .nci aydayım.
Bize evler Ocak-2009`da teslim edilecek diye satıldı.
Bununla ilgili haber ve Kiptaşın sitesinde açıklama vardı...
Bizde bu konuda mağdur durumdayız......
abdullah

Postby HÜKÜM on Mon Nov 02, 2009 11:39 am

OFFFFFFFOFFFFFFF MALTEPE KONUTLARININ TESLİM ALMALARINI OKUYORUMDA İÇİM BURKULUYO YA...BU NE BÖLE NE ŞANSSIZ BİR İNSANIM DİE KAHREDİYORUM KENDİ KENDİME 99 DEPREMİNİN HEMEN ÖNCESİNDE Bİ EV ALMA TEŞEBBÜSÜNDE BULUNDUM DAİRE PARASININ YARISINI ÖDEDİKNET BİRKAÇ AY SONRA DEPREM OLDU DAİREYİ ALDIGIMIZ MÜTAHİT İFLAS ETTİ ÖDEDİĞİM PARAYI 4 YIL SONRA GERİ ALABİLDİM ONDAN SONRADIR CESARET EDEMİYODUM BU EV ALMA İŞLERİNE ŞİMDİDE ŞU YAŞADIKLARIMA BAKIP KAHRETMEMEK ELDEMİ YA OFFFFOFFFFFFF
HÜKÜM

Postby HÜKÜM on Mon Nov 02, 2009 11:41 am

abdullah wrote:Hüküm bende 24 ayı doldurmadım, 15 .nci aydayım.
Bize evler Ocak-2009`da teslim edilecek diye satıldı.
Bununla ilgili haber ve Kiptaşın sitesinde açıklama vardı...
Bizde bu konuda mağdur durumdayız......

KOMŞUM BANADA 9 AYDA DAİRENİZDESİNİZ DEDİ TUNCAY EFENDİ ONUN İÇİN SÖZLEŞME İMZALADIM LAKİN KANUN NEZNİNDE SÖZLEŞME GEÇERLİDİR SÖZLÜ TAÜTLER DEĞİL :((((
HÜKÜM

Postby abdullah on Mon Nov 02, 2009 11:55 am

Bendeki sözleşmede 24 ay dolduğunda Kiptaş bu süreyi
" RESEN " 6 ay uzatılabilir, bundan sonraki mücbir sebeplerden oluşan
gecikmeler süreye eklenir diye bir madde var.
Buna göre 6 ay değil 30 ayda uzasa herhangi bir hak talep edebileceğimizi zannetmiyorum..
Diğer arkadaşların sözleşmeleri de böyle ise pek bir şey çıkacağını düşünmüyorum..
Bira önce toplanıp gidelim, en azında sıkıştırmış oluruz, elimizden başkası da gelmez ..
abdullah

Postby HÜKÜM on Mon Nov 02, 2009 12:17 pm

abdullah wrote:Bendeki sözleşmede 24 ay dolduğunda Kiptaş bu süreyi
" RESEN " 6 ay uzatılabilir, bundan sonraki mücbir sebeplerden oluşan
gecikmeler süreye eklenir diye bir madde var.
Buna göre 6 ay değil 30 ayda uzasa herhangi bir hak talep edebileceğimizi zannetmiyorum..
Diğer arkadaşların sözleşmeleri de böyle ise pek bir şey çıkacağını düşünmüyorum..
Bira önce toplanıp gidelim, en azında sıkıştırmış oluruz, elimizden başkası da gelmez ..

KOMŞUM HER HAFTA SONU SİTEYE GİDİYORUM KONTROL İÇİN TOPARLANIP GİTMEK İÇİN DAİRELERDEKİ LAMİNAT DÖŞEMELRİNİN BİTMESİNİ BEKLİYORUM ONLAR Bİ BİTSİN ARTIK BASKI YAPMAK İÇİN DEĞİL DAİREMİ ALMAK İÇİN GİTCEM BAK VALLA BU AY KİRA VEREMEDİM YA CİDDİ ANLAMDA SIKIŞMAYA BAŞLADIM ARTIK ENAZINDAN OTURMASAM BİLE EŞYALARIMI DAİREYE TAŞIMAK İSTİYORUM KİRADAN KURTULABİLMEK İÇİN YOKSA BİRKAÇ AY DAHA SÜRERSE DAİRELERİ TESLİM ETMELERİ ÇİNDEN ÇIKAMAYACAGIM Bİ BORÇ İÇİNE GİRİRİM !!!!ZATEN HİÇ SEVMİYORUM BORÇ İŞLERİNİ KREDİYE Bİ DÜNYA BORÇ VAR DİE UYKULARIM KAÇIYO BİDE ELDEN BORÇ ALMAK İSTEMİYORUM EŞTEN DOSTTAN
HÜKÜM

Postby müssev on Mon Nov 02, 2009 12:34 pm

ARKADAŞLAR KONUYU DAĞITMAYIN,DAĞIILMASINA İZİN VERMEYİN..ADNAN ARKADAŞ NEDEN TAM ANLATMADIN BU VEKALETNAMEYİ NEREYE VERCEĞİZ,ŞUNU Bİ AÇIKLADA BİRANÖNCE HAREKETE GEÇELİM,KAYBETÇEĞİMİZ BİŞEY YOK SONUÇTA AMA KAZANIRSAK HEM MADDİ HEM MANEVİ Bİ BEDEL VAR ARKADAŞLAR,HADİ ADNAN ARKADAŞ TAM AÇIKLAMA BEKLİYORUZ...
müssev

Postby abdullah on Mon Nov 02, 2009 12:40 pm

Hüküm,
yaklaşık bir ay önce de laminatlar var diyordun,
hala laminatlar var, karınca hızıyla mı çalışıyorlar bunlar....
abdullah

Postby HÜKÜM on Mon Nov 02, 2009 1:29 pm

abdullah wrote:Hüküm,
yaklaşık bir ay önce de laminatlar var diyordun,
hala laminatlar var, karınca hızıyla mı çalışıyorlar bunlar....

ya işte 7 bloğun laminatları döşenmemişti onların döşenme işide başladı diyordu sadettin bey 29 ekimde gittiğimde
HÜKÜM

Postby abdullah on Mon Nov 02, 2009 1:46 pm

İçinde bulunduğumuz durum ile ilgili IBB sitesine şikayet`te bulunmuştum...
Telefonla aradılar, sözleşmede açıkca yazıldığı gibi 24 + 6 ay için herhangi bir hak talabinde bulunulamayacağı,
fakat bundan sonraki uzamalar tüteticiyi yanıltmaya yönelik olacağından uğranılan zararlarla ilgili ücretsiz
tüketici mahkemelerine başvurulabileceği belirtildi,
Ayrıca 24 + 6 ay sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren başladığı belirtildi...
Hak sahiplerinin büyük çoğunluğu Temmuz-2007`de sözleşme imzaladıklarına göre
benim tahminim bu konutları bize eksikleri ile birlikte ( çevre düzenlemesi vs....)
yılbaşından önce teslim edecekler...
abdullah

Postby brackbrainer on Mon Nov 02, 2009 2:09 pm

Uzun zamandır yazmıyordum ama takip ediyordum..Adnan arkadaşımız iyi niyetli lakin sözleşmedeki madde gayet açık hangi avukat neye göre kazanacağını iddaa ediyor ben anlamış değilim ben de mağdur durumdayım 27.taksidi ödedim ama gerçekçi olmak lazım ortada bi akit var ve gayet net bence 30.ay dolduğu halde teslim etmezlerse dava açılabilinir o da mücbir sebep varmı yokmu durumun tesbiti ıvır tıvır...eğer yoksa kazanılabilinir yoksa mümkün değil
brackbrainer

Postby HÜKÜM on Mon Nov 02, 2009 8:27 pm

TUZLA İKİNCİ ETAPTA YAZILAN BU YAZIYI KELİMESİNE DAHİ DOKUNMADAN ÜZÜLEREK SİZLERLE PAYLAŞIYORUM KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM ARKADAŞLAR

by somali on Mon Nov 02, 2009 7:44 pm

Değerli arkadaşlar,2 Kasım 2009 tarihli (bu günkü) Sözcü gazatesi birinci sayfasında ''TOPBAŞ'A HACİZ YAĞDI'' başlığı altında verilen haberin 8. sayfadaki ayrıntısı aynen şöyle _________(KİPTAŞ'a el kondu > İSTANBUL'da yüzlerce avukat İBB'nin gelirlerine haciz koydurmak için sırada bekliyor.Avukatlar,sadece Büyükşehir'in kira gelirlerini değil gayrimenkullerini de haczettiriyor.Büyükşehir'in Beşiktaş'ta bulunan Dolmabahçe Sarayında da hissesi var.Bu hisselerin hacizli olup olmadığı konusunda net bir bilgi bulunmuyor.Ama kesin olan Büyükşehir'in toplu konut kuruluşu KİPTAŞ tarafından yapılan ve belediyeye ait olan dairelerin neredeyse tamamının hacizli olduğu.Üstelik,Büyükşehir'in İkitelli Başakşehir'de İstanbullular tarafından haczedilen 44 konutu,3 Eylül tarihinde gizlice sattığı iddia ediliyor) _________ Evet haberin KİPTAŞ'la ilgili bölümü bu. Doğrusu okuyunca oldukça canım sıkıldı.Bu haber gerçekten doğru mu,eğer doğruysa bizi nasıl ve ne kadar etkiler? Başka basın organlarında da bu haberi okuyan var mı içinizde? Bir de tapuların ne zaman dağıtılacağı konusunda bilgisi olan var mı?
HÜKÜM

Postby müssev on Tue Nov 03, 2009 10:54 am

ii haberleri üst üste vermeyin kalp var bende.................
müssev

Postby HÜKÜM on Tue Nov 03, 2009 2:11 pm

EEEE NOLDU KİMSENİN SESİ ÇIKMIYOOO?????????
HÜKÜM

Postby ADNANAYVAZ on Tue Nov 03, 2009 4:11 pm

ARKADAŞLAR EVELERİN TESLİM TARİHİ EN ERKEN OCAK SONU. İSMET YILDIRIMA (KİPTAŞ GENEL MÜDÜRÜ) BİR TANIDIK SAYESİNDE SORDURDUK . HERKESE GEÇMİŞ OLSUN NİSAN DA OTORURUZ İNŞALLAH.

AKSİNE İDDİA EDEREK BİR TARİH VEREN VARSA LÜTFEN ADINI VE TELEFONUNUDA YAZINDA NEDEN İNSANLARI ALDATTIKLARININ HADDİNİ BİLDİRELİM
ADNANAYVAZ

Postby müssev on Tue Nov 03, 2009 4:41 pm

ee noldu adnan senin dava??? dün attın bişiler ortaya gerisi gelmedi???? bugünde burdan mı yakalım???
müssev

Postby abdullah on Tue Nov 03, 2009 4:41 pm

Artık hiç birşey süpriz gelmiyor...
Herşeye alıştık.........

Hala yapabilecek birşeylerimiz olduğunu düşünen arkadaşlar,
biran önce harekete geçelim......
abdullah

Postby müssev on Tue Nov 03, 2009 4:44 pm

hahahahahaha güldümeyin beni artık yeter..kendimi parçaladım haftasonu toplanalım diye ama bazı arkadaşlar nedense bir hafta daha bekliyelim dedi eee bekledik sonuç?? artık ne toplanırım nede ararım kiptaşı.....bu arada ismet yıldırım efendi hac vazifesi için hazırlanıyomuşş..bukadar ahı alıp nasıl gidiyolar anlamam!!!!!!!!
müssev

Postby abdullah on Tue Nov 03, 2009 4:49 pm

Ben gidip en azından içimden gelenleri yüzlerine
karşı söylemek istiyorum.....
Hiç birşeye yaramasa da en azından rahatlarım, mideme ağrılar girmesinden iyidir.....
abdullah

Postby HÜKÜM on Tue Nov 03, 2009 5:11 pm

YA OCAK SONUNA SARMASINI SAĞLAYACAK İŞ YOKKİ ORDA NASIL OCAK SONUN DENİYOKİ ANLAMIYOM.?MÜSLÜM HEP BİRLİKTE GİTMEKLE BİŞEY DEĞİŞMEYECEK ADAMLAR YİNE GÖZÜMÜZÜN İÇİNE BAKA BAKA YALAN SÖLEYECEKLER DÖNÜP GERİ GELCEZ GİDİPTE NE YAPABİLCEZKİ LAF SOKUŞTURUP DURUYOSUN YAPILACAK ŞEYİ BUNDAN SONRAKİ SÜREÇ İÇİNDE SES GETİRECEK DÜZEYDE YAPILACAKSA O OLUŞUMUN İÇİNDE OLURUM YOKSA GİDİPTE BOŞU BOŞUNA YALANLARI DİNLEMENİN Bİ ANLAMI YOK
HÜKÜM

Postby ADNANAYVAZ on Tue Nov 03, 2009 5:24 pm

müssev arkadaşım bizler bu davaya başladık söylemiştim ve daha önceki yazıma bakarasanız ekli dosyasında yazı var araşın yazısı . ona istinaden biz devam arkadaşım. ha burada size bir önerim ben gitmedim ama bir de oradan dava baŞLATMAK İSTİYORUZ GİDİP ARAŞTIRACAĞIM .
TÜKETİCİ MAHKEMELRİNİN BU KONUDA BİZ EÖNERSİ NE OLACAK. HEM ONLAR ELİYLE AÇILAN DAVADA DA DURUŞMALAR DOSYA ÜZERİNDEN OLDUĞU İÇİN DAHA ÇABUK SONUÇLANIYOR. ONUDA ARAŞTIRALIM BENCE
ADNANAYVAZ

Postby sude on Tue Nov 03, 2009 10:46 pm

ADNANAYVAZ wrote:müssev arkadaşım bizler bu davaya başladık söylemiştim ve daha önceki yazıma bakarasanız ekli dosyasında yazı var araşın yazısı . ona istinaden biz devam arkadaşım. ha burada size bir önerim ben gitmedim ama bir de oradan dava baŞLATMAK İSTİYORUZ GİDİP ARAŞTIRACAĞIM .
TÜKETİCİ MAHKEMELRİNİN BU KONUDA BİZ EÖNERSİ NE OLACAK. HEM ONLAR ELİYLE AÇILAN DAVADA DA DURUŞMALAR DOSYA ÜZERİNDEN OLDUĞU İÇİN DAHA ÇABUK SONUÇLANIYOR. ONUDA ARAŞTIRALIM BENCE

adnan bey sizin dediğiniz şu avukatın adresi telefonu neyse verin en azından vekalat verebilelimki işlemler başlasın :!:
sude

Postby HÜKÜM on Wed Nov 04, 2009 4:04 pm

müssev komşum saadttin beye ulaşabileceğimiz telefon vardı sende buraya yazmanı rica edebilirmiyim ?
Last edited by HÜKÜM on Wed Nov 04, 2009 5:10 pm, edited 1 time in total.
HÜKÜM

Postby abdullah on Wed Nov 04, 2009 4:57 pm

Şöyle bir hal ve hatırlarını sormak için Kiptaşı aradım..
Arnavuktöy konutlarının teslimini sorduğumda aralıkta teslim edileceği söylendi.
O kadar çok arayan varki herhalde daha sormadan şayet teslim edilmezse hukiki işlemlere başlanabileceği belirtiliyor.
İnşaat ta son durum nedir diye sorduğumda aldığım cevap ise binaalrın bittiiği, çevre düzenlemesinin devam ettiği.....
abdullah

Postby HÜKÜM on Wed Nov 04, 2009 5:09 pm

inşallah öyledir inşallah aralığın başında falan başlarlar teslime
HÜKÜM

Postby abdullah on Wed Nov 04, 2009 7:18 pm

sıkıştırmak amacıyla Kiptaş Arnavutköy konutları teslim tarihi ile ilgili
Başbakanlık bilgi edinme birimine gönderdiğim mail sırası ile İçişleri bakanlığı,
İstanbul valiliği, İBB oradan da konunun asıl muhatabı olan Kiptaş`a kadar
ulaştı, bakalım buna ne cevap verecekler ........
abdullah

Postby HÜKÜM on Wed Nov 04, 2009 7:22 pm

abdullah wrote:sıkıştırmak amacıyla Kiptaş Arnavutköy konutları teslim tarihi ile ilgili
Başbakanlık bilgi edinme birimine gönderdiğim mail sırası ile İçişleri bakanlığı,
İstanbul valiliği, İBB oradan da konunun asıl muhatabı olan Kiptaş`a kadar
ulaştı, bakalım buna ne cevap verecekler ........

mail formatını buraya eklemeni rica ediyorum bende gönderem yeniden yazmak için uğraşmıyayım komşum
HÜKÜM

Postby müssev on Wed Nov 04, 2009 7:53 pm

0212 597 07 23 şantiye var cep yok hüküm
müssev

Postby HÜKÜM on Wed Nov 04, 2009 8:05 pm

müssev wrote:0212 597 07 23 şantiye var cep yok hüküm

bu yeterli saolasın komşum ...
HÜKÜM

Postby HÜKÜM on Thu Nov 05, 2009 2:20 pm

Güvenilir bi kaynaktan ayın 33.de teslimler başlayacak die bi duyum aldımya hayırlısı diem artık..gerçi pek inanmıyorumya bi o gün gelsinde bakalım nolcakk budamı yalan çıkcak gerçi sitedede öle çok fazla yapılacak bişey kalmamış durumda adam gibi şu güzel havalarda çalışılsa kesin biter die düşünüyorum ..
HÜKÜM

Postby abdullah on Thu Nov 05, 2009 2:25 pm

Hüküm,
ayın 33.nde diye yazmışsın, hangi ay 33 çekiyor...... :)
abdullah

Postby HÜKÜM on Thu Nov 05, 2009 2:42 pm

KARTONPİYER YAPTIRMAK İSTEYENLER ÖNEMLE DUYRULUR ARNAVUTKÖYDE ANLAŞTIĞIM KARTONPİYERCİ GEREK İMALAT GEREK UYGULAMA ÜZERİNE ÇALIŞIYOLAR ARKADAŞLAR ..TAŞOLUK VİLLALARININ İŞLERİNİDE YAPIYOLAR İŞÇİLİKLERİ KONUSUNDA ENDİŞE DUYANLAR YAPMIŞ OLDUKLARI İŞLERİ GÖREBİLME İMKANINA SAHİPTİR ..

İRTİBAT TELEFONLARI AŞAGIDADIR ARKADAŞLAR İŞYERİ SAHİBİ TAMER BEY

Tlf iş......: 0(212) 597 61 50

Gsm.....: 0(535) 335 12 06

E-mail..: info@strosystem.com

http://www.strosystem.com

Adres...: Yavuz Selim Mh. Fatih Caddesi No:240 G.O.Paşa Arnavutköy/İSTANBUL
HÜKÜM

Postby müssev on Fri Nov 06, 2009 12:06 pm

HÜKÜM HALA SÖYLEMİYCENMİ HANGİ AYIN 33 Ü ? :))))
müssev

Postby HÜKÜM on Fri Nov 06, 2009 12:15 pm

müssev wrote:HÜKÜM HALA SÖYLEMİYCENMİ HANGİ AYIN 33 Ü ? :))))

bu ayın 33 komşum :D:D

ne yapam ya kafayı yedik işte aradabi gülelim bari:D
HÜKÜM

Postby sude on Fri Nov 06, 2009 2:49 pm

bize zaten kesin ayın 33ünde verecekler
sude

Postby HÜKÜM on Fri Nov 06, 2009 4:29 pm

yok ben gayet ciddiyim gerçekten ayın 33 .de teslim edecekler
HÜKÜM

Postby sude on Fri Nov 06, 2009 8:00 pm

komşum dalga geçme 33 diye günmü var
şunu doğru düzgün yazda bizde sevinelim
sude

Postby eltrcp on Fri Nov 06, 2009 8:23 pm

dun once kiptaş a sonra ewlere bakmaya gittim.durum iç açıcı diğil.kiptaş dakiler zaman weremiyolar.duydugumuz teslim tarihleri palavra.ewlere gittiğim de işlerin yağıldıgını gordum bir şeyler yapıyolar gibiydiler ama calışanlarla konuşunca işlerin gitmediği 3. kişilere yaptırılan işlerin parasızlıktan durdugunu veya agır aksak dewam ettiğini anlıyorsunuz ilginçtir hiç de teslim edilmek için çalışılan bir şantiye imajı yoktu dahası bir işçiye bu yıl werirlermi diye sordum para donmediği bu yüzden bu yıl teslimat zor dedi. iser denen üçkagıtcı firma bize wersinler 3 ayda bitiririz demişlerdi anlaşılan bunlarda beklettikçe para kazanma amacındalar.hali pur melalimizdir diyip yazdım bu işin çözulecegi yok..
eltrcp

Postby opencross on Fri Nov 06, 2009 9:29 pm

Arkadaşlar merhaba,
Ben de bugün Kiptaş'ı aradım. Yeni tarih 15 Aralık :) Ocak başına kadar teslimleri bitireceklermiş. Ancak ben sözleşmeyi bir avukat arkadaşıma incelettim. Benim sözleşmemde 24 ay ve 6 ay resen (tek taraflı) uzatılabilir diyor. Dolayısıyla sözleşme aslında 24 değil, 30 ay. Sözleşmenin başlangıç tarihi 04/07/2007. Yani Kiptaş'ın konutları teslim etme süresi 04/01/2010 da bitiyor. Arkadaşım bu tarih geçerse geçtiği gün/ay kadar maddi tazminat davası açabileceğimizi söylüyor. Bunlar kira zararı olabilir, taşınma zararı olabilir vb. çoğaltılabilir. Dolayısıyla bu kadar hak sahibi için bu süreyi geçirmeyi göze alamayacaklardır diyor. Kiptaş'tan aldığım teslim tarihi de bunu doğruluyor. Çevre düzenlemesi bitmeyecektir mutlaka ama sözleşmeye göre dairede oturmaya mani olmayacak bir neden yoksa itiraz etme hakkımız bulunmuyor. Yani çevre düzenlemesi yapılmadı diye konutu almamazlık edemiyoruz. Sonuç olarak en geç 4 Ocak 2010 da konutları teslim almış olmamız gerekiyor. Aksi takdirde Kiptaş ciddi bir taminat ödemek zorunda kalacak.
opencross

Postby izzetcur1 on Sat Nov 07, 2009 2:10 am

SLM SAYGIDEPĞER KOMŞULARIM.UMARIM HEPİNİZ İYİSİNİZDİR.BU GÜN ARAŞ MÜDÜRÜLE GÖRÜŞTÜM.BANA DEDİĞİ ŞU.MÜDÜR DE KİPTAŞA GİTMİŞ KONUŞMUŞ EWLER BU AYIN SONUNDA KESİN TESLİM EDİYORLAR.AMA CEVRE DÜZENLEMESİ DAHADA SÜRECEKMİŞ AMA EWLERE TASINMANIZDA Bİ SORUN OLMAYACAKMIŞ.HER KES TAŞINACAKMIŞ AMA CEVRE DÜZENLEMESİ SONRADA DEVAM EDECEKMİŞ.KOMŞULARIM YANİ ANLAYACAĞINIZ OLAY ŞU.HER KES EWLERE KESİN BU AYIN SONUNDA TAŞINIYOR.HAYDİ GÖZLERİMİZ AYDINN.SİZLERE SAYGILAR SUNUYORUMM
izzetcur1

Postby eltrcp on Sat Nov 07, 2009 9:38 pm

biriniz bu ay sonu teslim diyo diğeriniz ocak ben de gittiğimde gordugum çalşılısa 2 hafta da biter ama bitirmiyolar niçin mi
teslimat son haftaya bırakılacak boylece kiptaşın bu daireler olmamış malzeme ii diğil eksiklerini tamamlayın deme şansı olmayacak.
eltrcp

Postby müssev on Mon Nov 09, 2009 10:37 am

BENDE DÜN ORDAYDIM ARKADAŞLAR,HİÇ ÇALIŞAN GÖREMEDİM ZATEN DAİREMİZİ GÖSTEREN ARKADAŞ ÇOK İÇ AÇICI KONUŞMADI,AKŞAM VARDİYASI DİYE BİŞEY YOKMUŞ,ÇALIŞMA SAATLERİ SABAH 9 AKŞAM 5 DÜŞÜNEBİLİYORMUSUNUZ AKŞAM 5 TE MEMUR GİBİ BIRAKIP GİDİYORLAR,B BLOKLARIN ÇEVRE DÜZENLEMESİ İÇİN AĞAÇ FİDANLARI GETİRİLMİŞ,SİTE DUVARLARININ ÖNÜNE ÇAMLAR DİKİLMİŞ,HALA SİTENİN GİRİŞİ 2 AYDIR YARIM YAMBALAK DURUYOR,ELEKTRİKLER BAĞLANMIŞ,ASANSÖRLER ÇALIŞTIRILMIŞ FAKAT BAHSETTİĞİM B 13-14 BLOKLARIN ÇVRESİ A BLOKLARIN YOLLARI BİLE DAHA DURUYORDU YANİ A BLOKLAR PEK İÇ AÇICI DEĞİLDİ,C BLOKLARA TEMİZLİKÇİLER GİRMİŞ DEDİKLERİNE GÖRE TEMİZLİK YAPILIYOR...VS VS..ÇALIŞILSA ANCAK 1 AYDA TAMAMLANIR,YAVAŞ ÇALIŞILDIĞINA GÖRE 2 AYDA ZOR GİBİ GÖZÜKÜYOR,SANKİ GERÇEKTEN İŞ YAVAŞLATMAYA GİDİYORLAR,ZATEN ORDAKİ ÇALIŞANLARIN PEKTE UMRU DEĞİL YANİ HERKEZ RAHAT RAHAT TAKILIYOR,TESLİM ZAMANINI BİLE BİLMİYORLAR BİLSELER ZATEN YETİŞTİRMEK İÇİN ACELE EDER ÇALIŞIRLAR...BENDEN BUKADAR TAHMİNLER SİZDEN...
müssev

Postby malik on Mon Nov 09, 2009 12:05 pm

ARKADAŞLAR GÜNAYDIN. AZ ÖNCE ŞEREFİYE BEDELLERİ İLE ALAKALI OLARAK KİPTAŞI ARADIM VE DAİRE TESLİMLERİNİ SORDUM. İNANMAYACAKSINIZ AMAM KİPTAŞ TA HANGİ TARİHTE TESLİM EDECEĞİNİ BİLMİYOR.
O YÜZDEN KİMSE BURDA OCAK ARALIK KASIM SONU GİBİ KESİN BİR ŞEYLER YAZIPTA MİLLETİ UMUTLANDIRMASINLAR. HADİ EYVALLAH
malik

Postby abdullah on Mon Nov 09, 2009 12:38 pm

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık iki aydan beri sitenin durumunu görmedim. Fakat giden arkadaşların yazdıklarına göre
Aralık ayının ortasından önce teslim edileceğini düşünmek için çok iyimser olmak lazım.
Aralık ayı uzatmanın son ayı.... Bu ayın sonuna doğru bittiği kadarı ile bize teslim edeceklerdir.
Çalışmaların hızına bakıldığında ihaleyi alan taşeronund a bu süreden önce bitirmek gibi bir amacının olmadığı
ve bu konuda hiç baskı görmediği apaçık ortada ..... anlaşılan bu süreyi son anına kadar kullanabilecekleri garantisi ile işi almışlar.
O kadar çabamız bir sonuç vermedi, kendi kendimize hayal kurup buna inandık .......
abdullah

Postby müssev on Mon Nov 09, 2009 1:29 pm

evet arkadaşlar umutlanmayalım bir önceki yazımda yazdığım gibi çalışanların bile nezamana yetiştirmeleri gerektiğinden haberi yok,kiptaş zaten kopmuş kendinden bile haberi yok...
müssev

Postby HÜKÜM on Mon Nov 09, 2009 5:50 pm

müssev wrote:evet arkadaşlar umutlanmayalım bir önceki yazımda yazdığım gibi çalışanların bile nezamana yetiştirmeleri gerektiğinden haberi yok,kiptaş zaten kopmuş kendinden bile haberi yok...

valla komşum onlar vermeselerde biz alırız rahat ol çokk yakında bi ssüprizde benden gelecek süprizi şimdi açıklamammamın nedeni ise gerçekleşmedi henüz gerçekleştiği ana açıklıycam sanırım 20 kasım engeç 21 kasımda netleşcek burdan duyurcam herkese gerçekleşirse eğer
HÜKÜM

Postby müssev on Mon Nov 09, 2009 6:43 pm

HÜKÜMDAR HİÇ BUKADAR RAHAT OLMAMIŞTIM NASIL OLSA DÜĞÜN İPTAL OLDU İSTERSELER HİÇ VERMESİNLER,TEPE TEPE KULLANSINLAR,SÜPRİZ DE YAPIP DURMAYIN 2.BİR KALP KRİZİNİ KALDIRAMAM SANIYORUM..SEN GENEDE BAŞKA ARKADAŞLARA YAP BEKLEYENLER VARDIR,EN SON ADNAN YAPTI ŞİMDİ ORTALARDA YOK SENDE KAYBOLMAYASIN KOMŞUMM
müssev

Postby abdullah on Mon Nov 09, 2009 7:27 pm

müssev
bu kaçıncı iptal ?
abdullah

Postby müssev on Mon Nov 09, 2009 8:20 pm

5.abdullah kardaş
müssev

Postby slayt on Mon Nov 09, 2009 11:11 pm

sağolsun komşularımız bir şey söyliyip eyvallah diyip kaçıyor.biraz moral vericeğine.aman boşver banane herkes gibi bekle işte .hüküm sende sakın süpriz deme çünkü o modellerden orda iki üç tane var.o tarihide beklemene gerek yok emin ol ben gözümle gördüm.
slayt

Postby abdullah on Tue Nov 10, 2009 9:32 am

Müssev
inşallah bu sonuncu olur, bizler de komşuların olarak düğününde bulunuruz...
abdullah

Postby HÜKÜM on Tue Nov 10, 2009 10:20 am

slayt wrote:sağolsun komşularımız bir şey söyliyip eyvallah diyip kaçıyor.biraz moral vericeğine.aman boşver banane herkes gibi bekle işte .hüküm sende sakın süpriz deme çünkü o modellerden orda iki üç tane var.o tarihide beklemene gerek yok emin ol ben gözümle gördüm.

komşum hoş geldin şeref verdin seni buralarada görmek ne büyük şeref bizler için :))))... pazar günü bende ordaydım daireyi gezme imkanım oldu komşum senin bahsettiğin o modellerden bende gördüm ama benim dairenin daha kapı pervazları ve laminatları yapılmamış onun için o tarihi bekliyorum o tarihte bitebilecekmiş sanırım yada bana öle sölediler :((((
HÜKÜM

Postby müssev on Tue Nov 10, 2009 12:19 pm

ARKADAŞLAR ŞEREFİYE BEDELLERİNİ DAİREMİ TESLİM ALMADAN ÖDEMİYECEĞİM GELİN SİZDE BİRLİK OLALIM VE ONLAR BİRAZDA KOŞSUN PEŞİMİZDEN,SÖZLEŞMEMİ VAR SANKİ NE YAPABİLİRLER,BİRAZDA ONLAR UĞRAŞSIN...
müssev

Postby müssev on Tue Nov 10, 2009 12:21 pm

ARKADAŞLAR ŞEREFİYE BEDELLERİNİ DAİREMİ TESLİM ALMADAN ÖDEMİYECEĞİM GELİN SİZDE BİRLİK OLALIM VE ONLAR BİRAZDA KOŞSUN PEŞİMİZDEN,SÖZLEŞMEMİ VAR SANKİ NE YAPABİLİRLER,BİRAZDA ONLAR UĞRAŞSIN...
müssev

Postby HÜKÜM on Tue Nov 10, 2009 12:24 pm

müssev wrote:ARKADAŞLAR ŞEREFİYE BEDELLERİNİ DAİREMİ TESLİM ALMADAN ÖDEMİYECEĞİM GELİN SİZDE BİRLİK OLALIM VE ONLAR BİRAZDA KOŞSUN PEŞİMİZDEN,SÖZLEŞMEMİ VAR SANKİ NE YAPABİLİRLER,BİRAZDA ONLAR UĞRAŞSIN...

olur bide onun için faiz ödeyelim ayrıca müslüm hukuki yolunu iyi bilmek gerekli ayrıca faiz ödeyeceksek daha sonra hukuken böle bişey yapma derim bide telfon numaranı pmden yazabilirmiisn bana
HÜKÜM

Postby müssev on Tue Nov 10, 2009 12:35 pm

faiz ödemem için bir ssebepmi var?? kredimi çekildi sanki bunun için,hem ben ödemiycem demiyorum versinler dairemi ödiyeyim,koskoca kiptaş benim 810 liramamı kaldı ya :) kaldıki faiz ödencekse öderim yeterki kıllık olsun ve beni bunun için arasınlar bende içimi dökeyim :P
müssev

Postby HÜKÜM on Tue Nov 10, 2009 12:46 pm

şu telefonunna bakcakmısın komşum ?
HÜKÜM

Postby abdullah on Tue Nov 10, 2009 2:31 pm

Kiptaşın bir sitesinde oturan kişinin aidatı geciktirdi diye icraya verildiğini şikayet sitesinde okumuştum.
Emin ol şeferefiye bedeli için de bir iyilik düşünmüşlerdir ..........
abdullah

Postby HÜKÜM on Tue Nov 10, 2009 5:14 pm

VALLA TUZLA KONUTLARINDA AİDATI GECİKTİRDİ DİE FAİZ İŞLEDİĞİNİ OKUMUŞTUM BENDE ARTIK GERİSİNİ SEN DÜŞÜN MÜSLÜM..İŞİN YOKSA BİDE FAİZ ÖDERSİN DEMEDİ DEME BAK ..ŞUNUN ŞURASINDA ZATEN SON AYIN İÇİNE GİRİYOZ ARTIK EVLERİ MECBUR TESLİ ETCEKLER YOKSA Bİ DÜNYA DAVA AÇMAYA HAZIR İNSAN VAR BUNUDA GÖZE ALACAKLARINI SANMIYORUM ..

KARTONPİYER DUŞAKABİN ASPİRATÖR PORTMANTO KONUSUNDA KİMSE BİŞEY YAPTIRMAYI DÜŞÜNMÜYOMU ...??
HÜKÜM

Postby brackbrainer on Tue Nov 10, 2009 9:42 pm

Sevgili Müssev 2.47 aylık gecikme faizi var ve inan senin peşinden koşmazlar ayda 2.47 gayet ii tıpış tıpış ödersin fuzuli iş yapma
brackbrainer

Postby inonu on Wed Nov 11, 2009 10:36 am

Günaydın arkadaşlar,dün hem siteye hemde kiptaşa gittim,sitede saadettin beyle görüştüm, artık tünelin ucunun gözüktüğünü, eğer hava şartları çok kötü gitmezse çevre düzenlemesinde sadece binaların girişlerine kadar beton-parke yapıp çevre düzenlemesini tam bitirmeden kurban bayramı sonrasına kiptaşa teslim edeceklerini, kiptaşın gerekli gördüğü eksiklikler içinde 10-15 gün süre vereceğini ve bunların sonucunda hak sahiplerine dairelerin tesliminin 30 aylık süre dolmadan aralık 15 tarihinden itibaren büyük ihtimalle başlayacağını , söyledi, daha sonra siteyi gezdim, işçilerle de görüştüm gece 2'lere kadar çalışıldığını söylediler, benimde gördüğüm kadarı ile çevre düzenlemesi ile ilgili yoğun bi çalışma vardı, c bloklarda temizlik işçileri vardı temizlik yapılıyordu, daha sonra metrisin oraya kiptaş merkeze gittim tanıtım pazarlamada eyüp beyle görüştüm, o da artık yolun sonunun geldiğini 30 ayı geçirmeden en geç aralık 15 gibi teslimatların başlayacağını , çevre düzenlemesi tam bitmeden de olsa daireleri teslim edeceklerini , çevre düzenlemesinin sonra tamamlanacağını söyledi . teslimarlar 15 aralıkta bile başlasa sonuçta son teslimatlar ocağa sarkabilirr.
inonu

Postby inonu on Wed Nov 11, 2009 10:40 am

kusura bakmayın biraz uzun oldu sanırım, bende hem kira hemde kredi ödediğim için zor durumdayım , bu nedenle bizzat gidip görmek,görüşmek istedim, biranönce verilmesini istiyorum, ancak hava şartlarını bahane ediyorlar daha çok , ve genel kanım yılbaşından önce verecekleri yönünde ., inşallah bir an önce verilir, benim daire a5 blok 9 numara
inonu

Postby HÜKÜM on Wed Nov 11, 2009 10:47 am

aktarmış olduğun bilgiler için teşekürler komşum
HÜKÜM

Postby HÜKÜM on Wed Nov 11, 2009 11:56 am

EEE NOLDU HEPİNİZ ÇEKİLDİNİZ KÖŞENİZE SESİNİZ SOLUĞUNUZ ÇIKMIYOO ??? İYİ KÖTÜ TESLİMLERDE YAKLAŞTI ASIL SORUN TESLİMLERDEN SONRA BAŞLAYACAK YOK DOĞAL GAZDI YOK ELEKTRİKTİ FALAN FİLAN .....DİĞER SİTELERDEKİ BU KONUDA YAPILAN ÇALIŞMALARI OKUYORUMDA ADAMLAR EVLERİNE TAŞINDIKLARININ İKİNCİ AYINDALAR HALEN DAHA FATURANIZ ÖDENMEDİ MSJ ALDIKLARINI BELİİRTİYOLAR ....BU ABONELİKLERİ KENDİMİZİN YAPTIRMASININ ÇOK DAHA İYİ OLACAĞI KANISINDAYIM SİZLER NE DERSİNİZ ???
HÜKÜM

Postby müssev on Wed Nov 11, 2009 1:47 pm

şerefiyeleri nereye yatırdınız??
müssev

Postby müssev on Wed Nov 11, 2009 1:50 pm

bana tebligat gelmedi telefonda söylemiştiler ama sinirden hatırlamıyorum
müssev

Postby HÜKÜM on Wed Nov 11, 2009 2:05 pm

müssev wrote:şerefiyeleri nereye yatırdınız??

bayrampaşa şubesi şube kodu 00140 / ve hesap numarası 6298013 buraya yatırdım bana gelen tebligatta böyle yazıyordu istediğiniz herhangi bir garanti bankasından yatırabilirsiniz havale ücreti alınmamaktadır...Yanlız yatırıken açıklama kısmına arnavtköy stsi blok no daire no şerefiye bedeli birinci taksiti die yazdırmayı unutmayın
HÜKÜM

Postby müssev on Wed Nov 11, 2009 3:17 pm

teşekkürler hüküm arkadaşım
müssev

Postby HÜKÜM on Thu Nov 12, 2009 10:59 am

ALALAL TÜNELİN UCU GÖRÜNDÜ DİE BÖLE SESSİZLİĞE GÖMÜLDÜYSENİZ EVLER TESLİM EDİLDİĞİNDE ARTIK DAHADA KONUŞMAZSSINIZ VALLA SÜPER HE ASIL SORUNLAR DAHA BAŞLAMADI BİLEM....KİLİTLENMİŞSİNİZ SADECE TESLİMLERE HELE Bİ TESLİM EDİLEN SİTELERDEKİ SORUNLARI OKUYUN BAKALIM NELER VARMIŞ SORUN OLARAK ?? BİZLER DAHA TAŞINMADAN SUSUP KALDIK VALLA TAŞINDIKTAN SONRA SİTE İLE İLGİLİ Bİ SORUN OLDUĞU ZAMAN SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNE DESTEK OLABİLECEK KİMSEYİ BULAMAYACAĞIMDAN ENDİŞELENMEYE BAŞLADIM ...UMARIM YANILIRIM !!!!
HÜKÜM

Postby abdullah on Thu Nov 12, 2009 1:37 pm

Hüküm hele bi evleri teslim alalım..Diğer konulara ondan sonra bakacağız..

Ayrıca Başbakanlık bilgi edindirmeye teslim tarihi ile ilgili attğım maile Kiptaş`ın dün vermiş olduğu cevabı
oku da biraz neşen yerine gelsin......
bu mail 03/11/2009 tarihinde İstanbul valliği tarafında İBB`ye oradan da 04/11/2009 tarihinde
Kiptaşa yönlendirilmiş....Kiptaşa sormak lazım acaba biz hangi aydayız !!!!!!!!!!!!!!
"
Arnavutköy Konutları hak sahipleri ile Temmuz 2007 de sözleşme imzalanmıştır. Sözleşmelerimiz genel olarak 24 ay üzerinden yapılmakta ve mücbir sebeplerle bunun 30 aya kadar çıkarılabileceği ( Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi 6.1 ) ilgili maddede yer almaktadır. Sözleşme böyle olmasına rağmen şirketimiz birçok konut bölgesinde konutları 12 -18 ay arasında teslim etmiştir. Ancak birçok hak sahibimizin de bildiği gibi Arnavutköy Konutları inşaat müteahhidi iflas etmiştir. Dünyada yaşanan krizle birlikte müteahhidin iflas etmesi bizim beklediğimiz bir şey değildi. Ancak yaşanan olumsuz gelişmelere ve krize rağmen başlatılmış olan konut projelerinin tamamlanması noktasında yasal mevzuata uygun olarak çalışmalar devam ettirilmektedir. Bölgedeki müşterilerimizin mağdur olmaması ve başlatılmış olan projelerin bitirilmesi şirketimiz açısından çok büyük önem arz etmektedir. Söz konusu işlerin tamamlanması için yeniden ihale edilmiş olup Eylül sonu işler bitirilecek ve Kasım ayında teslim planlanmaktadır.

Gereğinin bilgilerinize rica ederiz.
Saygılarımla ,
KİPTAŞ
İLETİŞİM ŞEFLİĞİ
ABDULLAH YILDIRIM
212 477 03 00 / 181 – 116
"
abdullah

Postby HÜKÜM on Thu Nov 12, 2009 3:50 pm

Valla komşum adaşınınmı desem sırdaşınınmı desem bu yalancının ne dedğiyle ilgilenmiyorum artık ben her halukarda ayın 33 de taşınmayı göze almışım nasılolsa.....

Yürü be abdullah yıldırım kim tutar seni bide iletişim şefiymiş at yalanı nasıl olsa meydan boş ulan desene başka kaçacak ayımız kalmadı aralık ayında ............. ....... mecburen teslim etceğiz yalandan kasım diyosun halen daha ..he tamam yalandan kim ölmüş diosan eyvallah :)) ya bunların varya en tepedekinden çaycısına kadar hepsi yalacı ay pardon ( poltikacı ) diyecektimmm hemide ustasından he ...

Not :Soyadına dikkat edin arkadaşlar kiptaş genel müdürü ismet yıldırımmm bunların alayı kanki sanırım :):) ehehuhuhuh
HÜKÜM

Postby abdullah on Thu Nov 12, 2009 4:25 pm

Hüküm bunların ne dediği ile ilgilenesin diye değil verdikleri cevaptaki pişkinliğe bak,,
Kasım ayının ortasına geldik, hala Eylül sonunda işler bitirilecek diyorlar.....

Bende mail`i aşağdıadaki gibi yazarak aynen iade ettim.....
" Merhaba,
ben ciddi bir cevap alabileceğimi düşünerek bilgi edindirmeye başvurmuştum...
Bu gün 12 Kasım 2009 ve "Söz konusu işlerin tamamlanması için yeniden ihale edilmiş olup Eylül sonu işler bitirilecek ve Kasım ayında teslim planlanmaktadır" deniyor.
bu cevap herhalde Ağustos ayında olduğumuz zannedilerek verilmiş olmalı.... Kasım ayında olmamıza rağmen inşaat devam ediyor,
ne zaman bitirileceği ve teslimatların ne zaman yapılacağını öğrenmek istiyoruz....."

cevaba bayağı bozulmuş olmalılarki bir kaç saat sonra aşağıdaki cevap geldi ....

"
KİPTAŞ bu güne kadar 50,000 binin üstünde konut inşa etmiş olup , çağın getirmiş olduğu standartların üstünde ki yaşam tarzı ile ilklere imza atmıştır. Bugüne kadar başlatılan / başlatılmış olan konut projelerimizin zamanında tamamlanması ve hak sahiplerine teslim edilmesi , vizyonumuz ve misyonumuz açısından önem arz etmektedir. Arnavutköy Konutlarımızın ‘’Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesini ‘’ hak sahipleriyle Haziran 2007 de imzalanmıştır. Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmemiz de konutlarımızın teslim süresi ile ilgili , ilgili maddesinde belirtildiği gibi ‘’madde 6.1 Konutun hak sahibine teslim süresi , sözleşme tarihinden itibaren 24 aydır. Bu süre KİPTAŞ tarafından 6 ay daha resen uzatılabilir.’’ Sözleşmemizde bu şekilde yer almasına rağmen , geçmiş dönemlerde olduğu gibi KİPTAŞ birçok konut projesinde 12 – 18 ay arasında değişen sürelerde erken teslim etmiş olduğu konutları mevcuttur. Bu nedenle konut projelerinin zamanında tamamlanması noktasında , yasal mevzuata uygun olarak çalışmaları devam etmektedir. KİPTAŞ müşterilerinin mağdur olmaması için , gerekli hassasiyeti ve önemi göstermektedir. Şirketimiz tarafından , Arnavutköy Konutlarının teslimi Aralık sonu / Ocak ayı içinde hak sahiplerine konutları belli bir program dahilin de teslim etmeye başalayacaktır. Konutların teslime hazır olduğu zaman hak sahiplerinin adreslerine gerekli bilgiler tebliğ edilecektir."
abdullah

Postby HÜKÜM on Thu Nov 12, 2009 6:48 pm

abdullah wrote:Hüküm bunların ne dediği ile ilgilenesin diye değil verdikleri cevaptaki pişkinliğe bak,,
Kasım ayının ortasına geldik, hala Eylül sonunda işler bitirilecek diyorlar.....

Bende mail`i aşağdıadaki gibi yazarak aynen iade ettim.....
" Merhaba,
ben ciddi bir cevap alabileceğimi düşünerek bilgi edindirmeye başvurmuştum...
Bu gün 12 Kasım 2009 ve "Söz konusu işlerin tamamlanması için yeniden ihale edilmiş olup Eylül sonu işler bitirilecek ve Kasım ayında teslim planlanmaktadır" deniyor.
bu cevap herhalde Ağustos ayında olduğumuz zannedilerek verilmiş olmalı.... Kasım ayında olmamıza rağmen inşaat devam ediyor,
ne zaman bitirileceği ve teslimatların ne zaman yapılacağını öğrenmek istiyoruz....."

cevaba bayağı bozulmuş olmalılarki bir kaç saat sonra aşağıdaki cevap geldi ....

"
KİPTAŞ bu güne kadar 50,000 binin üstünde konut inşa etmiş olup , çağın getirmiş olduğu standartların üstünde ki yaşam tarzı ile ilklere imza atmıştır. Bugüne kadar başlatılan / başlatılmış olan konut projelerimizin zamanında tamamlanması ve hak sahiplerine teslim edilmesi , vizyonumuz ve misyonumuz açısından önem arz etmektedir. Arnavutköy Konutlarımızın ‘’Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesini ‘’ hak sahipleriyle Haziran 2007 de imzalanmıştır. Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmemiz de konutlarımızın teslim süresi ile ilgili , ilgili maddesinde belirtildiği gibi ‘’madde 6.1 Konutun hak sahibine teslim süresi , sözleşme tarihinden itibaren 24 aydır. Bu süre KİPTAŞ tarafından 6 ay daha resen uzatılabilir.’’ Sözleşmemizde bu şekilde yer almasına rağmen , geçmiş dönemlerde olduğu gibi KİPTAŞ birçok konut projesinde 12 – 18 ay arasında değişen sürelerde erken teslim etmiş olduğu konutları mevcuttur. Bu nedenle konut projelerinin zamanında tamamlanması noktasında , yasal mevzuata uygun olarak çalışmaları devam etmektedir. KİPTAŞ müşterilerinin mağdur olmaması için , gerekli hassasiyeti ve önemi göstermektedir. Şirketimiz tarafından , Arnavutköy Konutlarının teslimi Aralık sonu / Ocak ayı içinde hak sahiplerine konutları belli bir program dahilin de teslim etmeye başalayacaktır. Konutların teslime hazır olduğu zaman hak sahiplerinin adreslerine gerekli bilgiler tebliğ edilecektir."

Hayretki ne hayret ilkez doğru bi cevap vermiş bunu yazan kişi ama eklemeyi unuttuğu şey aralık ayı sonunda s............s.............. mecburen teslim etmek zorundayız kısmı yoksa kiptaşın benim gözümde ne vizyonu nede misyonu kaldı kiptaş genel müdüründen çaycısına kadar alayı yalancı alayı üçkağıtcı alayının o dolandırıcı mütahitlerden hiçbi farkı yok artık benim için bana kiptaştan ev alsakmı die soranlara sokaga çadır kur daha iyi diyorum açıkcası şu yaşananlara şahit olduktan sonra hele bide haziran 2007 de falan kazara sözleşme imzalamış olsaydım zaten kesinlikle şimdi katliam yapmaktan dolayı hapisteydim bundan hiç şüphen olmasın komşum...ya utanmadan cevap verebiliyolarya bu bile yeter ne denli yüzsüz olduklarını anlamaya ...Başka söze gerek yok sanırım ....
HÜKÜM

Postby sude on Thu Nov 12, 2009 7:18 pm

arkadaşlar siz hangi konuttan bahsediyorsunuz siz evlerin halini görmedinizmi bir senedir sadece mutfak dolapları ve lavobalar takılan arnavutköyden mi bahsediyonuz 3-4 ay daha bu evleri vermezler evlerin hali hiç iç açıcı değil siz onlara inanmayın yine boş buldular atıyolar bir gidinde görün sadece kaldırımla iş bitmiyobu gidişle daha çok buradan yazışırız iyi akşamlar
sude

Postby HÜKÜM on Thu Nov 12, 2009 7:23 pm

sude wrote:arkadaşlar siz hangi konuttan bahsediyorsunuz siz evlerin halini görmedinizmi bir senedir sadece mutfak dolapları ve lavobalar takılan arnavutköyden mi bahsediyonuz 3-4 ay daha bu evleri vermezler evlerin hali hiç iç açıcı değil siz onlara inanmayın yine boş buldular atıyolar bir gidinde görün sadece kaldırımla iş bitmiyobu gidişle daha çok buradan yazışırız iyi akşamlar

hiç sanmıyorum onca kişiyle mahkemelik olmayı göze alacaklarını aralık sonuna kadar teslim ederler enson hafta sonu ordaydım gerçi a blokları gezmedim ama c lerin tamamı bitmiş temizliğine kadr b bloklarında bi çoğu tamamlanmış durumda a bloklar ne halde bilmiyorum bide çevre düzenlemesi var gözükenler
HÜKÜM

Postby HÜKÜM on Fri Nov 13, 2009 1:39 pm

Heyyoooooooo komşular nerelerdesinizzz????????
HÜKÜM

Postby abdullah on Fri Nov 13, 2009 2:25 pm

Hüküm,
buaradayız ama senin gibi ayın 33`ün eve taşınamayacağımız için sesimiz çıkmıyor..........
abdullah

Postby HÜKÜM on Fri Nov 13, 2009 3:14 pm

abdullah wrote:Hüküm,
buaradayız ama senin gibi ayın 33`ün eve taşınamayacağımız için sesimiz çıkmıyor..........

komşum kamyonla geçerken sizin eşyalarıda alayım nasılolsa zor kullancam canik 55 le dikilcem karşılarına seslerini çıkaramazlar rahay ol sen sizin eşyalarıda atarız daireye :) sorun değil sen iste yeterki komşum
HÜKÜM

Postby abdullah on Fri Nov 13, 2009 3:22 pm

iyi olur, mağazada bekleyen bir koltuk takımı var
üç beş kuruş karımız olsun diye kdv indirimi varken almıştık.....
Mağaza sahibi sürekli arıyor ne zaman alacaksınız diye :lol:
abdullah

Postby slayt on Sun Nov 15, 2009 6:59 pm

ABDULLAH ARKADAŞ BENDEN DUYMUŞ OLMA AMA İSTERSEN KİPTAŞ YÖNETİMİ VE ŞANTİYE ŞEFİ İLE GÖRÜŞÜRSEN VE EYER DAİRENİN İÇİNDEDE PROBLEM YOKSA DAİRENİN İÇERİSİNE MAGDURİYETİNİ BİLDİRİP EŞYA VS.BİŞEYLER KONULMASINI SAĞLAYABİLİRSİN.ZATEN ORDADA BU ŞEKİLDE BİR ÇOK İNSAN EŞYALARINI DAİRELERE BIRAKMIŞ DURUMDA BİLGİN OLSUN.BİRAZDA ISRARCI OLURSAN YÜZDE YÜZ BAŞARILI OLURSUN.GENEDE SEN BİLİRSİN ÇÜNKÜ DAİRENİ TESLİM ALDIĞINDA EYER İÇERİDE EŞYA VS. ŞEYLER OLURSA EKSİK VE PROBLEMLİ YERLERİ GÖREMEME ORANIN ÇOK YÜKSEK.
slayt

Postby HÜKÜM on Mon Nov 16, 2009 6:43 pm

TAMAM ANLAŞILDI HERKES DAİRESİNİ TESLİM ALDI YOKSA BU SESEİZLİĞİN BAŞKA BİR NEDENİ OLAMAZ :D
ÖYLEYSE KARTONPİYER, ANKASTRE ASPİRATÖR, PORTMANTO, DUŞAKABİN YAPTIRMAK İSTEYEN YOKMU ...HIM EVİMİZİ ALDIK BİDE OTURMAYA BAŞLAYALIM ÖYLE KARAR VERCEZ DİOSANIZ DAHA SONRA EVİ PİSLETMEYİN BAŞINIZA SONRADAN İŞ ÇIKARMAYIN BE DERİM GELİN HEP BERABER YAPTIRALIMKİ PAZARLIK ETME ŞANSIMIZ DAHA YÜKSEK OLSUN ..ALALAL YİNEMİ KİMSEDEN SES ÇIKMAYACAK YA BU KONUDA :D
HÜKÜM

Postby ebse8687 on Tue Nov 17, 2009 2:58 pm

arkadaşlar 75 m2 lik daire sabiyim. Dairem A6 blok 5.kat d:27. İş yerim Arnavutköye uzak olduğundan orada oturamayıp kiraya vericem. 5-6 ay sonra evleniyorum ve kirada oturucam. Anlayacağınız hem kredi hem evlilk üstü iyice zorlamaya başladı. Acilen evi teslim alır almaz kiraya vermek istiyorum. yakınlarınıza tanıdıklarınıza haber vermenizi rica ediyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
ebse8687

Postby ebse8687 on Tue Nov 17, 2009 2:59 pm

Tel no:0506 343 37 98 kiralamak isteyenler bu numaradan bana ulaşabilirler.
ebse8687

Postby HÜKÜM on Tue Nov 17, 2009 3:33 pm

ebse8687 wrote:Tel no:0506 343 37 98 kiralamak isteyenler bu numaradan bana ulaşabilirler.

TEK BİYERE YAZMAN YADA SİTEDEKİ KİRALIK EMLAK ARAYANLAR KISMINA YAZMAN YETERLİ HERYERE YAZMANA GEREK YOK KOMŞUM !!!!!!!!!!!!
HÜKÜM

Postby müssev on Tue Nov 17, 2009 4:13 pm

okadr birlik olalım dedik sesiniz çıkmadı şimdi yardımcı olmamızı istiyosunuz şaşırıyorum wallaaa
müssev

Postby HÜKÜM on Wed Nov 18, 2009 1:39 pm

üffffffffff yine herkes nereye yokoldu ya böle !!!!!!!!!!!!!
HÜKÜM

Postby HÜKÜM on Wed Nov 18, 2009 7:29 pm

müssev wrote:okadr birlik olalım dedik sesiniz çıkmadı şimdi yardımcı olmamızı istiyosunuz şaşırıyorum wallaaa

AAA böyle konuşma komşum senin ne kadar yardımsever birisi olduğunu bütün kiptaş sakinleri bilir elinden geleni yapacagından hiç şüphem yok benim.Komşum bu aralar çok sesiz görüyorum seni hani tabiri caizse süt dökmüş kedi misali hayırdır nolduda bukadar sakinleştin söle bakm yoksa daireni teslim etmeye sözmü verdiler :D :D
HÜKÜM

Postby abdullah on Thu Nov 19, 2009 9:47 am

Merhaba,

müssev düğünü bir kez daha erteledi ya o yüzden rahatlamıştır, artık evi teslim almadan düğün tarihi belirlemez...
Kura çekilişi, daire teslimi diye ertelediğim izni kullanıyorum. Kiptaşı ve teslim tarihini düşünmeden buralardan uzaklaşacağım...
Şimdiden hepinize hayırlı bayramlar ....
abdullah

Postby müssev on Thu Nov 19, 2009 11:42 am

sormayın arkadaşlar siycek bişi bulamıyorum bu şerefsizlere hüküm olumsuz komşum telefona bile çıkan yok Allah bunların eline düşürmesin gavur bile bukadar olamaz tövbe tövbe yaaa adamların suratı surat değil kösele mübarek ne desen işlemiyo alın işte konuştum komşular
müssev

Postby ebse8687 on Fri Nov 20, 2009 3:01 pm

müssev wrote:okadr birlik olalım dedik sesiniz çıkmadı şimdi yardımcı olmamızı istiyosunuz şaşırıyorum wallaaa

Arkadaşım, birincisi siteyi ilk kez yazdığım gün gördüm, ikincisi çok nadir internete giriyorum işim gereği, üçüncüsü kura günü siteyle ilgili kağıt dağıtılacak denmiş ama kimse bana kağıt vb. birşey vermedi. Sonuç olarak seni yardım et diye zorlayan yok genele yazılmış birşey isteyen varsa yakını kiralık ev arayan söyler istemeyen lütfen yorum yapmasın. Buraya yazmamış olmam konuyla ilgilenmediğim anlamına da gelmiyorum bende bir an önce teslim almak istiyorum ve birkaç günde bir taciz ediyorum hem kiptaşı hem şantiyeyi.
ebse8687

Postby müssev on Fri Nov 20, 2009 6:21 pm

bende genele yazdım arkadaşım kriterler sana uymuyorsa sende yorum yapma,kağıt dağıtack hüküm arkadaşımızdı ona havale ediyorum seni..
müssev

Postby HÜKÜM on Fri Nov 20, 2009 7:13 pm

Geçmişe mazi derler müslümcüm !!!!!!O zaman sağlayamadığımız birlik beraberliği umarım daire teslimlerinden sonra sağlarız çünkü asıl teslimler yapıldıktan sonra işin zor kısmı başlayacak....Genele diorum :D :D
HÜKÜM

Postby müssev on Mon Nov 23, 2009 11:01 am

BEN ARTIK BİRLİK OLMA ÇABASINDA DEĞİLİM HÜKÜM HERKEZ BAŞININ ÇAĞRESİNE BAKIYOR,OKADR DEDİK BİRLİK OLALIM YOK ŞİMDİ KENDİMDEN BAŞKASINI DÜŞÜNMÜYORUM SENDE ÖYLE YAP BENCE BOŞUNA YORMA KENDİNİ ONU BUNU YAPTIRALIM DİYE BİZİM SİTENİN KOMŞULARI BELLİ OLDU İŞTE...!
müssev

Return to Arnavutköy Konutları