Sizler ne dersiniz????
Not:Müslüm sakın evi aldıkta kartonpiyeri kaldı die yazma he
| Welcome | |
|---|---|
| Hoş Geldiniz!!^_^<strong>KİPTASHABERCİTY</strong>.
Sitemizi Öncelikle Ziyaret Ettiğiniz İcin Teşekkürler. <a href="/profile.php?mode=register">ÜYE OLMAK İCİN BURAYA TIKLAYIN ---</a> |
|
s.mutlu wrote:Bence yinede simdiden kimler neler yaptimayi dusunuyor konusmak gerek. Ona gore iyi bir kartonpiyerci, dolap veya dusakabin yapan birilerini arastiralim. Sayi verebilirsek pazarlik daha rahat olabilir. Ben dusakabain ve banyo dolabi dusunuyorum. Kartonpiyer icin henuz karar vermedim. Ama dusunsem bile yazdan once mumkun degil.
sude wrote:arkadaşlar benim umudum kalmadı ocaktan önce vermeyecekler hayal kurmayalım karton piyermiş duşa kabinmiş bunlar basit şeyler hele bi evimizi alalım ozaman hepsi olur neyse hergün okumaktan gına geldi kiptaşın palavralarını aralık yaklaşınca tarih kesin ocak olacak bu gidişle ilk baharda anca alırız anlaşılan kurban bayramındada oturamayacağız evlere tanju beyde diğerleride oturamasınlar inşallah
sude wrote:yürü komşum kim tutar seni siz taşının ertesi sabah bizde geliyoruz onlar vermezse biz alırız
sude wrote:bu arada ben yusuf sude kızımın ismi a9 blokdaire 10
abdullah wrote:Hüküm bende 24 ayı doldurmadım, 15 .nci aydayım.
Bize evler Ocak-2009`da teslim edilecek diye satıldı.
Bununla ilgili haber ve Kiptaşın sitesinde açıklama vardı...
Bizde bu konuda mağdur durumdayız......
abdullah wrote:Bendeki sözleşmede 24 ay dolduğunda Kiptaş bu süreyi
" RESEN " 6 ay uzatılabilir, bundan sonraki mücbir sebeplerden oluşan
gecikmeler süreye eklenir diye bir madde var.
Buna göre 6 ay değil 30 ayda uzasa herhangi bir hak talep edebileceğimizi zannetmiyorum..
Diğer arkadaşların sözleşmeleri de böyle ise pek bir şey çıkacağını düşünmüyorum..
Bira önce toplanıp gidelim, en azında sıkıştırmış oluruz, elimizden başkası da gelmez ..
abdullah wrote:Hüküm,
yaklaşık bir ay önce de laminatlar var diyordun,
hala laminatlar var, karınca hızıyla mı çalışıyorlar bunlar....
ADNANAYVAZ wrote:müssev arkadaşım bizler bu davaya başladık söylemiştim ve daha önceki yazıma bakarasanız ekli dosyasında yazı var araşın yazısı . ona istinaden biz devam arkadaşım. ha burada size bir önerim ben gitmedim ama bir de oradan dava baŞLATMAK İSTİYORUZ GİDİP ARAŞTIRACAĞIM .
TÜKETİCİ MAHKEMELRİNİN BU KONUDA BİZ EÖNERSİ NE OLACAK. HEM ONLAR ELİYLE AÇILAN DAVADA DA DURUŞMALAR DOSYA ÜZERİNDEN OLDUĞU İÇİN DAHA ÇABUK SONUÇLANIYOR. ONUDA ARAŞTIRALIM BENCE
abdullah wrote:sıkıştırmak amacıyla Kiptaş Arnavutköy konutları teslim tarihi ile ilgili
Başbakanlık bilgi edinme birimine gönderdiğim mail sırası ile İçişleri bakanlığı,
İstanbul valiliği, İBB oradan da konunun asıl muhatabı olan Kiptaş`a kadar
ulaştı, bakalım buna ne cevap verecekler ........
müssev wrote:0212 597 07 23 şantiye var cep yok hüküm
müssev wrote:HÜKÜM HALA SÖYLEMİYCENMİ HANGİ AYIN 33 Ü ?)))
müssev wrote:evet arkadaşlar umutlanmayalım bir önceki yazımda yazdığım gibi çalışanların bile nezamana yetiştirmeleri gerektiğinden haberi yok,kiptaş zaten kopmuş kendinden bile haberi yok...
slayt wrote:sağolsun komşularımız bir şey söyliyip eyvallah diyip kaçıyor.biraz moral vericeğine.aman boşver banane herkes gibi bekle işte .hüküm sende sakın süpriz deme çünkü o modellerden orda iki üç tane var.o tarihide beklemene gerek yok emin ol ben gözümle gördüm.
müssev wrote:ARKADAŞLAR ŞEREFİYE BEDELLERİNİ DAİREMİ TESLİM ALMADAN ÖDEMİYECEĞİM GELİN SİZDE BİRLİK OLALIM VE ONLAR BİRAZDA KOŞSUN PEŞİMİZDEN,SÖZLEŞMEMİ VAR SANKİ NE YAPABİLİRLER,BİRAZDA ONLAR UĞRAŞSIN...
müssev wrote:şerefiyeleri nereye yatırdınız??
abdullah wrote:Hüküm bunların ne dediği ile ilgilenesin diye değil verdikleri cevaptaki pişkinliğe bak,,
Kasım ayının ortasına geldik, hala Eylül sonunda işler bitirilecek diyorlar.....
Bende mail`i aşağdıadaki gibi yazarak aynen iade ettim.....
" Merhaba,
ben ciddi bir cevap alabileceğimi düşünerek bilgi edindirmeye başvurmuştum...
Bu gün 12 Kasım 2009 ve "Söz konusu işlerin tamamlanması için yeniden ihale edilmiş olup Eylül sonu işler bitirilecek ve Kasım ayında teslim planlanmaktadır" deniyor.
bu cevap herhalde Ağustos ayında olduğumuz zannedilerek verilmiş olmalı.... Kasım ayında olmamıza rağmen inşaat devam ediyor,
ne zaman bitirileceği ve teslimatların ne zaman yapılacağını öğrenmek istiyoruz....."
cevaba bayağı bozulmuş olmalılarki bir kaç saat sonra aşağıdaki cevap geldi ....
"
KİPTAŞ bu güne kadar 50,000 binin üstünde konut inşa etmiş olup , çağın getirmiş olduğu standartların üstünde ki yaşam tarzı ile ilklere imza atmıştır. Bugüne kadar başlatılan / başlatılmış olan konut projelerimizin zamanında tamamlanması ve hak sahiplerine teslim edilmesi , vizyonumuz ve misyonumuz açısından önem arz etmektedir. Arnavutköy Konutlarımızın ‘’Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesini ‘’ hak sahipleriyle Haziran 2007 de imzalanmıştır. Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmemiz de konutlarımızın teslim süresi ile ilgili , ilgili maddesinde belirtildiği gibi ‘’madde 6.1 Konutun hak sahibine teslim süresi , sözleşme tarihinden itibaren 24 aydır. Bu süre KİPTAŞ tarafından 6 ay daha resen uzatılabilir.’’ Sözleşmemizde bu şekilde yer almasına rağmen , geçmiş dönemlerde olduğu gibi KİPTAŞ birçok konut projesinde 12 – 18 ay arasında değişen sürelerde erken teslim etmiş olduğu konutları mevcuttur. Bu nedenle konut projelerinin zamanında tamamlanması noktasında , yasal mevzuata uygun olarak çalışmaları devam etmektedir. KİPTAŞ müşterilerinin mağdur olmaması için , gerekli hassasiyeti ve önemi göstermektedir. Şirketimiz tarafından , Arnavutköy Konutlarının teslimi Aralık sonu / Ocak ayı içinde hak sahiplerine konutları belli bir program dahilin de teslim etmeye başalayacaktır. Konutların teslime hazır olduğu zaman hak sahiplerinin adreslerine gerekli bilgiler tebliğ edilecektir."
sude wrote:arkadaşlar siz hangi konuttan bahsediyorsunuz siz evlerin halini görmedinizmi bir senedir sadece mutfak dolapları ve lavobalar takılan arnavutköyden mi bahsediyonuz 3-4 ay daha bu evleri vermezler evlerin hali hiç iç açıcı değil siz onlara inanmayın yine boş buldular atıyolar bir gidinde görün sadece kaldırımla iş bitmiyobu gidişle daha çok buradan yazışırız iyi akşamlar
abdullah wrote:Hüküm,
buaradayız ama senin gibi ayın 33`ün eve taşınamayacağımız için sesimiz çıkmıyor..........
ebse8687 wrote:Tel no:0506 343 37 98 kiralamak isteyenler bu numaradan bana ulaşabilirler.
müssev wrote:okadr birlik olalım dedik sesiniz çıkmadı şimdi yardımcı olmamızı istiyosunuz şaşırıyorum wallaaa
müssev wrote:okadr birlik olalım dedik sesiniz çıkmadı şimdi yardımcı olmamızı istiyosunuz şaşırıyorum wallaaa
Return to Arnavutköy Konutları
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest