| Welcome | |
|---|---|
| Hoş Geldiniz!!^_^<strong>KİPTASHABERCİTY</strong>.
Sitemizi Öncelikle Ziyaret Ettiğiniz İcin Teşekkürler. <a href="/profile.php?mode=register">ÜYE OLMAK İCİN BURAYA TIKLAYIN ---</a> |
|
Moderator: eozyurt
adagdelen wrote:evet arkadaşlar 3 cü bir site dediğiniz siteyi ben açtım
dağınıklık olacak diye bişey yok Zaten buna sebep olanlar utansın 3. siteyi açmaktaki amacım 2. sitenin sahiplerinin bencil ve kendilerini kral gibi görmelerindendir
daha evlerimize oturmadan , kendileri gibi düşünmeyen veya kendilerini haklı yere eleştirenleri susturmaya çalışmalarından dolayı dır konutta 2000 kiş olacak min.
işte siz bu zihniyetler insanları incitirseniz dünya küçük ama internet inanın dünyadan büyük sizin bu tekelinizi ortadan kaldıracak elbet biri çıkar
şimdi sizler zaten kendi grubunuzu kurarak başka insanların fikirlerine önem vermeyerek ve üstüneüstün onları susturmaya çalışarak bu dağınıklıga sebep oldunuz şimdi yakınmayın bence
herkes istediğinde özgürdür kimin nerde takılagı takıldığı yerdeki realiteye bağlıdır ve ben sizde bu realiteyi görmedim
niyetimiz Kimseyle akvga etmek değildir.Kimseye reklam Yapmak veya bundan ticari bir kazanç sağlamak ta değil madem bir site açtınız. bunu rajonuna göre yapın Herkesin sizin gibi düşünmesi mümkün değildir.
bu siteyi kiptaş sakinlerine adadım (hiçbir ticari veya kişisel detayı eklemeden sade bir site yapmaya çalıştım destek verenlere tşekkür ediyorum .Herkes Haddini bilsin)
sitemin adresi aşağıdadır.isteyen üye olmadanda faydalana bilir .herkes duygu ve düşüncelerini yazmakta özğürdür.
http://hadimkoykiptas2.freeforums.org/
saygılarımla
Ahmet Dağdelen
adagdelen wrote:evet tespitlerin yerinde ve haklısın birader diyorum kimseyle alıp veremediğim yok benim konumda alında ne bayramla nede başka bişeyle sitenin yöneticileri iyibilirler
herneyse yine konu açılmasın artık , beni bir defa kırdılar ama canları sağulsun sinir haliyle kötü birşey demişsem özür dilerim herkesten
ben sahsen sitemi reklam olsun diye açmadım orda bulamadığım samimiyeti bulmak için açtım , astım kestim , hesabıyla yönetim diktatörlük olur
herneyse konuyu kapatıyorum arkadaşım,
herkese saygılar
Return to Hadımköy 2 Etap Konutları
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests