Welcome
Hoş Geldiniz!!^_^<strong>KİPTASHABERCİTY</strong>.

Sitemizi Öncelikle Ziyaret Ettiğiniz İcin Teşekkürler. <a href="/profile.php?mode=register">ÜYE OLMAK İCİN BURAYA TIKLAYIN ---</a>

kimse yok mu??

Hadımköy Konutları ile ilgili yazışmalar

Moderator: eozyurt

kimse yok mu??

Postby marrakech on Mon Oct 12, 2009 12:32 pm

merhaba millet.
en son 15 ağustosta site ilgili haber verilmiş. iki ay boyunca bir gelişmeden haberi olan var mı acaba?
marrakech

Re: kimse yok mu??

Postby ibolucay on Mon Oct 12, 2009 5:43 pm

ben bugün siteye gittim(12.10.2009).altyapı çalışmaları başlamış.doğalgaz tesisatı döşeniyordu.araç park yerleri için beton dökülüyordu.okulun temeli atılmış 1.kat demirleri çekiliyor.alışveriş merkezi ve caminin dış cephe izolasyon ve kaplamaları yapılıyordu.Çakır yapı sorunlu arsada 3 bloktan birinin beton işlerini bitirmiş. diğerlerinin temeli atılmış,vinçleri monte edilmişti.sadece çakır yapının yaptığı okulve 95 lerde biraz iş olduğu görülüyor.125,75 ve bema eryapının yaptığı 95 ler tamamlanmış sayılır.yurt binasının beton işleri bitmiş.kreş temeli atılmış.yönetim binası beton işleri bitmiş.Yoğun bir çalışma olduğunu gözlemlediğimi söyleyebilirim.
ibolucay

Postby marrakech on Mon Oct 12, 2009 5:49 pm

çok teşekkür ederim. saol bilgiler için.
nerde okudum bilmiyorum ama sorunlu blok sayısı 3 mü 2 mi?
marrakech

Postby metin76 on Tue Oct 13, 2009 1:44 pm

Sorunlu olan 3 blok, Allaha Şükür 1 tanesinin kabası bitmiş Arkadaşım bu bilgiler için teşekkürler...
metin76

Postby metin76 on Tue Oct 13, 2009 4:27 pm

.
Last edited by metin76 on Wed Oct 14, 2009 9:50 am, edited 1 time in total.
metin76

Postby beykoz on Wed Oct 14, 2009 7:39 am

Arkadaşlar hadımköy 2 ile ilgili bir site daha var burası var bir tane daha site oluşumu birliğinizi bozar bence. Karar alın ve bir yerden devam edin derim. Fazla dağılmayın.
beykoz

Postby metin76 on Wed Oct 14, 2009 5:21 pm

Beykoz sana katılıyorum.
metin76

Postby metin76 on Wed Oct 14, 2009 5:25 pm

Evet arkadaşlar diğer siteye girmeye çalıştım bu yazıyı okuyan varsa (Ngüner, Myerli,Tanır ..diğer arkadaşlar )lütfen bana ulaşın sitede problem oluşmuş...umarım aksilik olmaz...3. siteyi kurmak Çok dağınıklık olacaktır..Lütfen birlik ve beraberliğe devam..(toprak7576 ) ...mehd75@mynet.com
metin76

Postby myerli on Thu Oct 15, 2009 9:05 am

S.ALEYKÜM.KOMŞU.HAKLISIN BENDE ŞU AN İTİBARİ İLE GİREMEDİM.BİR SORUN VAR GALİBA .DÜN NUSRET BEYİ ARADIM SORUNU HALLTMEY ÇALIŞIYORUM DEDİ AMA HALA SORUN ÇÖZİLEMEMİŞ DEMEKKİ.SİTEYE SALDIRIMI VAR ANLAMADIM.HAYIRLI GÜNLER.
myerli

Postby adagdelen on Fri Oct 16, 2009 3:01 pm

evet arkadaşlar 3 cü bir site dediğiniz siteyi ben açtım
dağınıklık olacak diye bişey yok Zaten buna sebep olanlar utansın 3. siteyi açmaktaki amacım 2. sitenin sahiplerinin bencil ve kendilerini kral gibi görmelerindendir
daha evlerimize oturmadan , kendileri gibi düşünmeyen veya kendilerini haklı yere eleştirenleri susturmaya çalışmalarından dolayı dır konutta 2000 kiş olacak min.
işte siz bu zihniyetler insanları incitirseniz dünya küçük ama internet inanın dünyadan büyük sizin bu tekelinizi ortadan kaldıracak elbet biri çıkar
şimdi sizler zaten kendi grubunuzu kurarak başka insanların fikirlerine önem vermeyerek ve üstüneüstün onları susturmaya çalışarak bu dağınıklıga sebep oldunuz şimdi yakınmayın bence
herkes istediğinde özgürdür kimin nerde takılagı takıldığı yerdeki realiteye bağlıdır ve ben sizde bu realiteyi görmedim
niyetimiz Kimseyle akvga etmek değildir.Kimseye reklam Yapmak veya bundan ticari bir kazanç sağlamak ta değil madem bir site açtınız. bunu rajonuna göre yapın Herkesin sizin gibi düşünmesi mümkün değildir.
bu siteyi kiptaş sakinlerine adadım (hiçbir ticari veya kişisel detayı eklemeden sade bir site yapmaya çalıştım destek verenlere tşekkür ediyorum .Herkes Haddini bilsin)
sitemin adresi aşağıdadır.isteyen üye olmadanda faydalana bilir .herkes duygu ve düşüncelerini yazmakta özğürdür.
http://hadimkoykiptas2.freeforums.org/
saygılarımla
Ahmet Dağdelen
adagdelen

Postby antuk on Fri Oct 16, 2009 6:58 pm

adagdelen wrote:evet arkadaşlar 3 cü bir site dediğiniz siteyi ben açtım
dağınıklık olacak diye bişey yok Zaten buna sebep olanlar utansın 3. siteyi açmaktaki amacım 2. sitenin sahiplerinin bencil ve kendilerini kral gibi görmelerindendir
daha evlerimize oturmadan , kendileri gibi düşünmeyen veya kendilerini haklı yere eleştirenleri susturmaya çalışmalarından dolayı dır konutta 2000 kiş olacak min.
işte siz bu zihniyetler insanları incitirseniz dünya küçük ama internet inanın dünyadan büyük sizin bu tekelinizi ortadan kaldıracak elbet biri çıkar
şimdi sizler zaten kendi grubunuzu kurarak başka insanların fikirlerine önem vermeyerek ve üstüneüstün onları susturmaya çalışarak bu dağınıklıga sebep oldunuz şimdi yakınmayın bence
herkes istediğinde özgürdür kimin nerde takılagı takıldığı yerdeki realiteye bağlıdır ve ben sizde bu realiteyi görmedim
niyetimiz Kimseyle akvga etmek değildir.Kimseye reklam Yapmak veya bundan ticari bir kazanç sağlamak ta değil madem bir site açtınız. bunu rajonuna göre yapın Herkesin sizin gibi düşünmesi mümkün değildir.
bu siteyi kiptaş sakinlerine adadım (hiçbir ticari veya kişisel detayı eklemeden sade bir site yapmaya çalıştım destek verenlere tşekkür ediyorum .Herkes Haddini bilsin)
sitemin adresi aşağıdadır.isteyen üye olmadanda faydalana bilir .herkes duygu ve düşüncelerini yazmakta özğürdür.
http://hadimkoykiptas2.freeforums.org/
saygılarımla
Ahmet Dağdelen

Değerli Ahmet Abim!
Düşüncelerine saygı duymakla birlikte birkaç cümlenin altını çizmeden edemeyeceğim...

Diyorsun ki:
"Herkes haddini bilsin"

Haklısın, biz de böyle düşünüyoruz.
Hakaret ile kimsenin eline hiçbir şey geçmez…
Lütfen biraz özeleştiri yap!
Lütfen!

Bir de şu cümleni sorgula:
"Niyetimiz kimseyle kavga etmek değildir"

Oysaki bitmiş, unutmak istediğimiz, “acı bir anı”yı taze tutmak için kendi siten dâhil burada bile bu olayı anlatıyorsun.

Kavga etmek gibi bir amacın yoksa değerli abim, eline geçen her fırsatta bize taş atma, lütfen!

Ve yine senin bir sözün:
“Herkes istediğinde özgürdür”

Bizi okumaz, takip etmezsin.
Kendi sitenden istediğin gibi yazarsın, artık özgürsün; lütfen bizimle ilgili yargıların bitsin.
Çünkü herkes kimin ne olduğunu / düşündüğünü biliyor.
Yani hem senin, hem de bizim; neye niçin itiraz ettiğimizi herkes anladı.

Bundan sonra
“Yok efendim sen zamanında böyle dedin, Ben bunu dedim…”
Gibi cümleleri -karşılıklı olarak- kullanmayalım.
Lütfen!

Diyorsun ya:
“Herkesin sizin gibi düşünmesi mümkün değildir.”

Haklısın, demek ki biz, senin gibi düşünmüyoruz, o halde senin gibi düşünenler senin sitende buluşur!
Bu çok basit bir çözüm yolu, değil mi?

Çok sakındığım bir konu da:
“Komşu olamamışken düşman olmak”
Değerli abim! Lütfen!
Karşılıklı atışmaları bırakalım, ne bizde ne de senin sitende “geçen bayram kazası”nı hatırlatan cümlelere yer vermeyelim!

Bizim bu zaafımızı kullanmak isteyecek kimi arkadaşlara izin vermeyelim, onların ifadelerine de dikkat edelim.

Lütfen birbirimizi incitmeyi bırakalım..

“KİM HAKLI?”
Demiyorum!
Çünkü herkesin kendine göre doğruları var.

Bence şu andan sonra yapabileceğimiz en iyi şey:
“Karşılıklı hoşgörü göstermek”

Bugünden sonra birbirimiz hakkında yazacağımız her satır, insanlığımızdan alıp götürecektir…

Ve ben eminim ki sen de bizim bu zeytin dalımıza kayıtsız kalmayacaksın…

Selam ile…

Ve son bir not:
Siteni ben de izliyorum. Epey bi’ emek sarf ettiğin her halinden belli. Bu açıdan çalışmanı tebrik ederim. Kimi arkadaşların “bunun bir bölünme olduğu” düşüncesine katılmıyorum. Muhalefet olmak (ama gerçek anlamda muhalefet olmak) bir zenginliktir!

Umarım bu yazımızdaki düşüncelere katılır; bundan sonra karşılıklı olarak bu hobilerizi zevkle sürdürürüz…
Dileyenler bizimle, dileyenler de sizinle, hatta her üç sitede birden, gelişmeleri takip ederler…
antuk

Postby adagdelen on Sat Oct 17, 2009 9:00 am

evet tespitlerin yerinde ve haklısın birader diyorum kimseyle alıp veremediğim yok benim konumda alında ne bayramla nede başka bişeyle sitenin yöneticileri iyibilirler
herneyse yine konu açılmasın artık , beni bir defa kırdılar ama canları sağulsun sinir haliyle kötü birşey demişsem özür dilerim herkesten
ben sahsen sitemi reklam olsun diye açmadım orda bulamadığım samimiyeti bulmak için açtım , astım kestim , hesabıyla yönetim diktatörlük olur
herneyse konuyu kapatıyorum arkadaşım,
herkese saygılar
adagdelen

Postby antuk on Sat Oct 17, 2009 10:44 am

adagdelen wrote:evet tespitlerin yerinde ve haklısın birader diyorum kimseyle alıp veremediğim yok benim konumda alında ne bayramla nede başka bişeyle sitenin yöneticileri iyibilirler
herneyse yine konu açılmasın artık , beni bir defa kırdılar ama canları sağulsun sinir haliyle kötü birşey demişsem özür dilerim herkesten
ben sahsen sitemi reklam olsun diye açmadım orda bulamadığım samimiyeti bulmak için açtım , astım kestim , hesabıyla yönetim diktatörlük olur
herneyse konuyu kapatıyorum arkadaşım,
herkese saygılar

Böyle cevap vereceğinizi biliyordum...

Ben de sizin ve kırdığım kişilerin, çok üzgüm olduğumu bilmenizi isterim...

İnşallah bundan böyle yazacağımız ifadelerimiz, karşılıklı paslaşmalarımız hep iyimser şeyler olacak...

Yolumuzun ve kalbimizin açık, bahtımızın gülmesi dileğiyle...

Selamlar...
antuk

Return to Hadımköy 2 Etap Konutları