Welcome
Hoş Geldiniz!!^_^<strong>KİPTASHABERCİTY</strong>.

Sitemizi Öncelikle Ziyaret Ettiğiniz İcin Teşekkürler. <a href="/profile.php?mode=register">ÜYE OLMAK İCİN BURAYA TIKLAYIN ---</a>

İETT BAŞVURU 26.01.2009

Diğer bölümlerin konuları dışındaki genel konuşmalar.

Moderators: nilgün, mcaliskan, beykoz

İETT BAŞVURU 26.01.2009

Postby ahmet on Mon Jan 26, 2009 12:10 pm

uye arkadaslar

tuzlaya ait otobus istemiyle ilgili bir yazımızı daha önce hazırlamıştık. sitemizle kayıtlı 433 uyemizden bi ricam olucak
maili atacağımız yerlere talebimizi ve baskı oluşturmak amacı ile tuzla uyeleri olmayan arkadaslar ve diğer konut üyeleri bize yardımcı olmak için mail atarsanız cok sevinirim .. aynı durumda sizin bulunduğunuz konutlardada hangi sorun olursa olsun uyeler olarak yardımcı olacağınızı düşünüyorum.

mail atan arkadaslar kiptasmagdurlari@gmail.com adresine bilgi verirse sevinirim..

selamlar

admin

sizden ricam

iett@iett.gov.tr
tuzlabel@tuzla.bel.tr adreslerine altdaki yazıyı gondermeniz.

[align=center]T.C.
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
İETT GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE
TUZLA BELEDİYESİNE
İSTANBUL [/align]

İnsan potansiyelinin yüksek olduğu ve giderek artmakta olan Tuzla ilçesinin Şifa ve Mimar Sinan Mahallelerinde; yaşayanlar işe gidiş-geliş ve ulaşımı sağlamakta güçlükler yaşıyor. Ulaşımda yapılan aktarmalar da büyük zaman kayıplarına neden oluyor.Bu sebeple Kadıköy ve Üsküdar ilçelerinden belirtilen bölgeye tek otobüsle ulaşımın sağlanması istemekteyiz.

Bu konu hususunda gerekenin yapılmasını arz ederiz.

İSİM- SOYADI
Cep:0xxx xxx xx xx
Mail:kiptasmagdurlari@gmail.com
26/01/2009
ahmet
Site Admin

Re: İETT BAŞVURU 26.01.2009

Postby kiptaş_hadımköy on Mon Jan 26, 2009 12:32 pm

mail adrese ulaşmıştır. :)
kiptaş_hadımköy

Postby ahmet on Mon Jan 26, 2009 12:33 pm

teşekkür ederim
ahmet
Site Admin

Postby esrtml on Mon Jan 26, 2009 12:37 pm

3 ayrı mailden gönderdim dilekçe örneği için teşekkürler
esrtml

iett

Postby nihat1979 on Mon Jan 26, 2009 12:49 pm

ok.
gönderilmiştir.
nihat1979

Postby nilgün on Mon Jan 26, 2009 1:21 pm

kiptaş site yönetimi ilgilendiğini yazmış ama onların yapabileceği yok, dilekçe iyi olmuş,
ben de mail attım.

teşekkürler.
nilgün

Postby Mehmet sacit Tanır on Mon Jan 26, 2009 1:31 pm

Mail gönderilmiştir.
Mehmet sacit Tanır

Postby beykoz on Mon Jan 26, 2009 1:40 pm

İşlem tamam
beykoz

gönderilmiştir.

Postby sema on Mon Jan 26, 2009 1:57 pm

beykoz wrote:İşlem tamam
sema

Postby kadriye on Mon Jan 26, 2009 2:06 pm

gönderildi..
kadriye

Postby ahmet on Mon Jan 26, 2009 2:09 pm

site yönetiminden ali beyle görüştüm aralıkta başvuru yapılmış iett olumsuz cevap vermiş.. martda tekrar başvuru yapacaklarmış...

nilgün wrote:kiptaş site yönetimi ilgilendiğini yazmış ama onların yapabileceği yok, dilekçe iyi olmuş,
ben de mail attım.

teşekkürler.
ahmet
Site Admin

Postby gülbeyaz on Mon Jan 26, 2009 2:25 pm

Gönderildi
gülbeyaz

Postby Canan SAĞLAM on Mon Jan 26, 2009 2:28 pm

Gönderildi.
Canan SAĞLAM

Postby metsen54 on Mon Jan 26, 2009 4:18 pm

maili tuzla baelediyesine gönderdim.
metsen54

Postby kepez on Mon Jan 26, 2009 5:16 pm

mesaj gönderidi
kepez

Postby mehmet78 on Mon Jan 26, 2009 5:18 pm

Gönderildi.
mehmet78

Postby SLM on Mon Jan 26, 2009 7:24 pm

İki yerede gönderildi.
SLM

Postby bahadır on Mon Jan 26, 2009 9:35 pm

İşlem tamam

Hayırlı olsun
bahadır

Postby os62510 on Mon Jan 26, 2009 9:44 pm

bende gönderdim.
os62510

Postby wolf on Mon Jan 26, 2009 10:14 pm

gönderilmiştir
wolf

tuzla ulaşım sorunları

Postby serken on Mon Jan 26, 2009 10:45 pm

gönderilmiştir
serken

Postby Göztepeli FB on Mon Jan 26, 2009 11:17 pm

GÖNDERİLMİŞTİR...Umarım amaca ulaşılır....
Göztepeli FB

Postby mus_ozdemir on Tue Jan 27, 2009 6:40 am

Ben de gönderdim.
mus_ozdemir

İETT BAŞVURU

Postby ikra on Tue Jan 27, 2009 10:04 am

DİLEKÇELER GÖNDERİLMİŞTİR. HAYIRLI OLUR İNŞALLAH
ikra

Postby brackbrainer on Tue Jan 27, 2009 11:23 am

arnavutköy hak sahibi olarak gönderdim umarım amacına ulaşır ve yine umarım ki değişik yerlerden tüm hak sahipleri aynı duyarlılığı diğer konutlarla ilgili baskı oluşturmalarda da gösterir
brackbrainer

MAİL

Postby selimist19 on Tue Jan 27, 2009 11:48 am

Yukarıdaki maili bende gönderdim. Daha önce de bu konu da mail göndermiştim. Onu da aşağıda belirtiyorum.

Arkadaşlar Bence en önemli sorunumuz ulaşım olacak. Bu konunun çözüm bulması konusunda ortak taleblerde bulunabilirsek, taleplerimizin dikkate alınabileceğini düşünüyorum. Sonuçta belediyeyi yönetenler politik davranmak zorundalar yüzlerce seçmenlerinin yapacağı taleplere duyarsız kalamazlar.
Bu konuda İETT'yi mail bombardımanına tutmayı öneriyorum. (Tabi farklı farklı kişiler ile)
İETT'ye ve Kiptaş'a aşağıdaki mailleri attım

KİPTAŞ'A GÖNDERDİĞİM MAİL

Selamlar. Kiptaş'ın İstanbul halkına konut edindirme çabaları sayesinde bizlerde konut sahibi olduk. Bu sebeple Kiptaş çalışanlarına ve emeği geçenlere müteşekkiriz.
Tuzla 'ya 2 etap halinde 3500 konut yapıldı. Haliyle ulaşım sorunumuz başladı. Büyükşehir kuruluşu olan Kiptaş'ın yine büyükşehir kuruluşu olan İETT ile ulaşım sorunlarımızı çözme konusunda diyalog kurabileceğini düşünüyorum. İETT'ye taleplerimizi ileten aşağıdaki e-mail i gönderdik. Taleplerimiz konusunda bizlere yardımcı olabilirseniz sevinirim

İETT'YE GÖNDERDİĞİMİZ MAİL
Merhabalar. Kiptaş, Tuzla Şifa Mahallesine ve komşu mahalle olan Mimar Sinan mahallesine 2 etap halinde toplam 3500 konut yaptı. Zaten 30000 olan mahalle nüfusu, konutların yapımıyla dahada arttı ve ulaşım ihtiyacı had safhaya vardı. En önemli ulaşım sıkıntılarımızdan bir tanesi de Kadıköy istikametine olacak.
Bu konuda bir öneride bulunmak istiyorum. Tuzla merkezden Kadıköy'e 130 ve 130 A hatları çalışıyor. Bu hatların çok az yolcusu Tuzla merkeze geliyor. Yolcuların tamamına yakını E-5 kenarındaki duraklardan Kadıköy'e gidip geliyorlar. Demek istediğim şu; 130 ve 130 A hatlarının bir kısmını Tuzla Mimar Sinan mahallesine kaydırırsanız mahallemizin ulaşım sorunu büyük ölçüde çözülecek. Üstelik bu hatlar E-5 üzerinden gidip geleceği için eski yolcularını da taşıyacaklar.
İETT'nin biz İstanbul halkını münübüsçülerin insafından koruma konusundaki hassasiyetinin farkındayız. Bu konuda da bizlere yardımcı olursanız sevinirim.
selimist19

Gelen cevap

Postby selimist19 on Tue Jan 27, 2009 11:50 am

Değerli Yolcumuz xxxxxx xxxxxxxxxxx,

İETT'ye yaptığınız başvuru incelenmiştir;

Talebin yoğunlaştığı saatlerde tüm imkanlarımızı seferber etmemize rağmen ihtiyacın karşılanamadığı tarafımızca da bilinmektedir. Ancak otobüs ve personel eksikliği sebebiyle daha fazla otobüs servise verilememektedir. Bununla birlikte personel ve otobüs temini konusunda gerekli çalışmalar tüm hızıyla sürmekte olup, yeterli personel tedarik edildiği takdirde bu gibi mağduriyet yaşanılan hatlarımıza gerekli takviye yapılacaktır.
selimist19

Postby ahmet on Tue Jan 27, 2009 1:14 pm

BU İETTNİN YANITLARI COK KOMİK YAW :lol:

BENDE ONLAARA CEVAP YAZDIM

sevgili halkla ilişlkiler

o kadar panolara reklam veriyor buyuk şejhir iettye bilmem 71 tane otobus eklendi adetini hatırlamıyorum REKLAMINI İİ YAPIYOR bu otobusler nerde ozaman ayrıca 1 otobus dusmezmi iett şöförlerinin maaşlarını basında yuksek oldugu yazılıp çiziliyor alacak şöför bulunamıyor yoksa orası bir rant bolgesi oldugundanmı yapılmıyor..

kiptaş konutları var 1 etap 2 etap şekerpınar konutları nerdeyse 40000 nufuslu bi yer biz hala ilkel yollardan kadıköy üsküdara ıulaşmaya çalışıyoruz..

1 senede 7 8 defa basvuru yaptık hepsinde aynı cevap......
----- Original Message -----
From: IETT Halkla ilişkiler
To: teknik@fokusshop.com
Sent: Tuesday, January 27, 2009 12:00 PM
Subject: İETT görüş öneri sayfasına yaptığınız başvuru

Değerli Yolcumuz FOKUSSHOP Teknik Servis,

--------------------------------------------------------------------------------

Mevcut filomuzun kurulu bulunan hatlara göre programlanmış olması ve elimizde yedek araç ve pesonel bulunmaması sebebiyle hatlarımıza daha fazla otobüs vermemizin şu aşamada mümkün olmamaktadır. Filomuzun artışına parelel olarak telebiniz değerlendirilecektir.

--------------------------------------------------------------------------------
2009-01-26 13:18:18 tarihli mesajınız:

OTOBÜS İSTEĞİ konulu ePosta içeriği :
T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İETT GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE TUZLA BELEDİYESİNE İSTANBUL İnsan potansiyelinin yüksek olduğu ve giderek artmakta olan Tuzla ilçesinin Şifa ve Mimar Sinan Mahallelerinde; yaşayanlar işe gidiş-geliş ve ulaşımı sağlamakta güçlükler yaşıyor. Ulaşımda yapılan aktarmalar da büyük zaman kayıplarına neden oluyor.Bu sebeple Kadıköy ve Üsküdar ilçelerinden belirtilen bölgeye tek otobüsle ulaşımın sağlanması istemekteyiz. Bu konu hususunda gerekenin yapılmasını arz ederiz. Ahmet ÖZTÜRKCep:0505 849 04 04 26/01/2009

İyi yolculuklar...
İETT Halkla İlişkiler ve Seyahat Kartları Şube Müdürlüğü
ahmet
Site Admin

Postby gg on Tue Jan 27, 2009 3:22 pm

Bana da aşağıdaki yazı cevap olarak gelmiştir....

Talep edilen güzergaha hat açılması için araç ilavesi gerekmekte olup, ancak mevcut araç ve personel filomozun kurulu bulunan hatlarımıza azami seviyede programlanmış olması ve filo fazlası aracımızın olmayışı nedeniyle uygun mütalaa edilmemektedir.
gg

Postby kiptaş_hadımköy on Tue Jan 27, 2009 3:41 pm

Değerli Yolcumuz yasemin bastekin,

Belirtilen güzergaha sefer düzenlenebilmesi için araç ilavesi gerekmekte olup, ancak mevcut araç ve personel filomozun kurulu bulunan hatlarımıza azami seviyede programlanmış olması ve filo fazlası aracımızın olmayışı nedeniyle uygun mütalaa edilmemektedir

arkadaslar cevap olarak bunu göndermişler
kiptaş_hadımköy

Postby gülbeyaz on Tue Jan 27, 2009 5:36 pm

Merhaba, dilekçeye gelen cevabı yolluyorum..
Değerli Yolcumuz ....................,

Mevcut otobüs ve personel filomuzun kısıtlı olması ve kurulu bulunan hatlara azami seviyede programlanmış olması itibariyle hatlara otobüs ilavesi ve yeni hat ihdası talepleri karşılanamamaktadır. Bununla birlikte otobüs ve personel sayımızda meydana gelecek bir artış sonrası değerlendirilmek üzere talep programa alınmıştır.
gülbeyaz

Postby Granat on Wed Jan 28, 2009 2:56 am

Ayrı ayrı mesajı gönderdim kolay gelsin
Granat

Re: İETT BAŞVURU 26.01.2009

Postby ertunc on Wed Jan 28, 2009 2:12 pm

Mesaj gönderilmiştir. İnşallah dikkate alırlar.
ertunc

Dilekçe

Postby Güçlü on Wed Jan 28, 2009 10:51 pm

Arkadaşlar Herkese Merhabalar,
3 Ayrı dilekçe gönderdim.
Gelen Cvpları sizinle paylaşacağım.
İyi Akşamlar...

İSTANBUL

İnsan potansiyelinin yüksek olduğu ve giderek artmakta olan Tuzla ilçesinin Şifa ve Mimar Sinan Mahallelerinde; yaşayanlar işe gidiş-geliş ve ulaşımı sağlamakta güçlükler yaşıyor. Ulaşımda yapılan aktarmalar da büyük zaman kayıplarına neden oluyor.Bu sebeple Kadıköy ve Üsküdar ilçelerinden belirtilen bölgeye tek otobüsle ulaşımın sağlanması istemekteyiz. Ve Ayrıca 500T otobüslerinin 1-2 km. yukarıdaki Mezarlık durağının oradaki sitelere

Kadar çıkmasını , yeni Metro Hattında (Zincirlikuyu-Selamiçeşme) E-5 e yakın bağlantı seferi olmasını mutlaka istiyoruz.

Bu konu hususunda gerekenin yapılmasını arz ederiz.

Saygılarımla,
Güçlü

Postby Göztepeli FB on Thu Jan 29, 2009 12:52 am

Arkadaşlar,

Gelen cevaplar hep aynı....Araç yok - personel yok - güzergah programları yoğun ve ayarlanmış v.s. v.s. .....
Bu böyle olmayacak galiba...Konuyu Kadir Topbaş'a mı duyursak? Kendisi İstanbul'un dört bir yanını gezip sorunları ile bizzat ilgileniyormuş ya....Merak ediyorum bizim projeleri merak edip hiç inceledi mi? Bu millet rahat ve güvenli olarak gitmek istediği yere nasıl ulaşabilir diye gereğini yaparmı? Ne dersiniz?
Göztepeli FB

Postby beykoz on Thu Jan 29, 2009 2:00 pm

Arkadaşlar aşağıda alternetif olarak sunduğum bir öneri ve aldığım komik cevap. Ben bu maili Kiptaş ve Başkanada attım.

2009-01-28 13:20:47 tarihli mesajınız:

ulaşım konulu ePosta içeriği :
Size Tuzla Şifa ve Mimarsinan mah. Yapılmış Kiptaş konutlarının ( 3300 Adet ) sakinleri olarak ulaşımda yaşadığımız problemlerden dolayı insanların işlerine gitme ve ulaşım konularında ciddi problemler yaşanmaktadır. Sizlere aylardır attığımız maillere karşı hepimize standart bir mesaj atmaktasınız : ‘’ İETTye yaptığınız başvuru incelenmiştir; -------------------------------------------------------------------------------- Mevcut otobüs ve personel filomuzun kısıtlı olması ve kurulu bulunan hatlara azami seviyede programlanmış olması itibariyle hatlara otobüs ilavesi ve yeni hat ihdası talepleri karşılanamamaktadır. Bununla birlikte otobüs ve personel sayımızda meydana gelecek bir artış sonrası değerlendirilmek üzere talep programa alınmıştır. Şuan için elimizde kadro ve otobüs olmadığını söylüyorsunuz. Ama bende bunun şuan için kadro ve otobüs alınana kadar elinizde varolan otobüsleri kullanabilirsiniz. Bu otobüsler 500-T otobüsleridir. Bu otobüslerin güzergahını Mimarsinan mahallesinide dahil ederek değiştirip çözebilirsiniz. Burada oturan insanları minibüsçülerin insafına terk etmeyin. Çünkü minibüsçülerin çalışma saatlerine uymamaları işlerine giden insanların en büyük problemi. İstanbulluları özelliklede bu bölgede oturan insanları çağdaş ulaşıma ve yaşama biran önce geçmeleri açısından Büyükşehir Belediyesinin Şirketi olan Kiptaşın bu amaçla bu bölgeye yaptığı 3300 konutun sahiplerinin gelip evinde oturması ve bölgenin kalkınması için öncelikle ulaşım probleminin halledilmesi gerekiyor. Bu problemin biran önce bizim lehimize çözmenizi umar hayırlı işler dilerim.

500 T otobüsleri boğaz geçişli otolar olduğu için çift biletli olduğundan uygun görülmemiştir.
beykoz

İşlem tamam

Postby sarayardi on Thu Feb 05, 2009 7:04 pm

her iki adresede yollanmıştır böyle dayanışma içerisinde olmalıyız ben hadımköy 2. etaptayım ama bu sitedeyim!
sarayardi

Postby HÜKÜM on Fri Jul 31, 2009 4:27 pm

bede her iki adresede mail göndermiş durumdayım bilginiz olsun ....
HÜKÜM

Return to Sohbet