| Welcome | |
|---|---|
| Hoş Geldiniz!!^_^<strong>KİPTASHABERCİTY</strong>.
Sitemizi Öncelikle Ziyaret Ettiğiniz İcin Teşekkürler. <a href="/profile.php?mode=register">ÜYE OLMAK İCİN BURAYA TIKLAYIN ---</a> |
|
Moderator: eozyurt
zeynepnaz wrote:öğretmenim ben m. yerli kardeş. adım da kemal. 95 m2 hak sahibiyim. kiptaş'a ve ibb'ye email yollayıp bilgi aldım siz duyarlı komşularla paylaştım. ama onlar kendilerini sağlama alıp sözleşmedeki tarihi teslim tarihi olarak söylüyorlar. neden eylülde teslim edecez diye riske girsinler. sizler de email yollayın ibb başkanına eylüle yetişirse hem vaad ettiğiniz 18 ayda teslimi gerçekleştirebilirsiniz hem 2200 aile bir yılını heba etmemiş olur . diyerekten yazın . belki siyasi olarakta kaygılanırlar. ocakta almamız ile hazıranda almamız arasında ne fark varki kimse taşınmaz bile .
zeynepnaz wrote:öğretmenim ben m. yerli kardeş. adım da kemal. 95 m2 hak sahibiyim. kiptaş'a ve ibb'ye email yollayıp bilgi aldım siz duyarlı komşularla paylaştım. ama onlar kendilerini sağlama alıp sözleşmedeki tarihi teslim tarihi olarak söylüyorlar. neden eylülde teslim edecez diye riske girsinler. Sizler de email yollayın ibb başkanına eylüle yetişirse hem vaad ettiğiniz 18 ayda teslimi gerçekleştirebilirsiniz hem 2200 aile bir yılını heba etmemiş olur . diyerekten yazın. Belki siyasi olarakta kaygılanırlar. ocakta almamız ile hazıranda almamız arasında ne fark varki kimse taşınmaz bile .
wolf wrote:ocak 2010 kaldıysa işimiz vay halimize
Sarı Kanarya wrote:wolf wrote:ocak 2010 kaldıysa işimiz vay halimize
Üstadım o kağıt üzerindeki görüntü. Bunun BONUS'u da vardır. Hala iddia ediyorum. Bu teslimatlar Nisan-Mayıs'tan önce olmaz.
Return to Hadımköy 2 Etap Konutları
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest