| Welcome | |
|---|---|
| Hoş Geldiniz!!^_^<strong>KİPTASHABERCİTY</strong>.
Sitemizi Öncelikle Ziyaret Ettiğiniz İcin Teşekkürler. <a href="/profile.php?mode=register">ÜYE OLMAK İCİN BURAYA TIKLAYIN ---</a> |
|
jerkeom wrote:SON GÜNLERDE ŞANTİYEYE GİDEN VARMI ARKADAŞLAR ARANIZDA EN SON BEN GİTTİĞİMDE BANA SADECE ÇEVRE DÜZENLEMESİ KALDIĞINI SÖYLEDİLER EMLAK KULİSİNDE AĞUSTOS 2009 YAZIYOR SİZCE AĞUSTOS AYINDA EVLERİMİZDE OLABİLECEKMİYİZ BİRDE ŞEREFİYE ÜCRETİN NE KADAR OLCAK BU KONUDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR YAZARSA SEVİNİRİM
JOKERMT wrote:Sizce kuralarda İSTİSMAR olacağına inanan arkadaşlar var mı??
Benim bu konuda şüphelerim var!!!
Zagor wrote:Kişisel tahminime göre ekim'den önce evlerimize geçmek pek mümkün değil gibi.
KUZEY wrote:Zagor wrote:Kişisel tahminime göre ekim'den önce evlerimize geçmek pek mümkün değil gibi.
merhaba,
siz kiptaşla daha yakından alakadarsınız genelde çoğu haberleri sizden aldık. neden ekim dediniz sizce yetişmeyecek olan ya da sorun nedir?
ben adres değişikliği için kiptaşı aradım geçen tekrar sordum eylülde evlere geçilmeye başlanabilir dedi ama kesin cevaplar değil. yani artık hayırlısı.
JOKERMT wrote:Arkadaşlar,
Hemen ilk girişteki daireler bahçekatı 150m2 oluyor değilmi?
onu arkasındaki 105 m2 satış ne denmişti.
Bilgisi olan varmı?
[b][align=center][align=justify]
jerkeom wrote:EKİM ÇOK GEÇ ARKADAŞLAR BENCE BİZİM GÖRMEYE GİTTİĞİMİZ ÖRNEK DAİRELER GİRİŞ KAT DEĞİLMİ ARKADAŞLAR YOKSA O DAİRELERİN ALTINDA MI KALIYOR GİRİŞ KATLAR BEN ANLAMADIM GİRİŞ KATLAR NERELERİ BAHÇE KATLARI NERELERİ BEN ÖRNEK DAİRELERİ BİLİYORUM GİRİŞ KAT OLARAK YANLIŞ BİLİYORSAM LÜTFEN BENİ BİLGİLENDİRİN
semih wrote:jerkeom wrote:EKİM ÇOK GEÇ ARKADAŞLAR BENCE BİZİM GÖRMEYE GİTTİĞİMİZ ÖRNEK DAİRELER GİRİŞ KAT DEĞİLMİ ARKADAŞLAR YOKSA O DAİRELERİN ALTINDA MI KALIYOR GİRİŞ KATLAR BEN ANLAMADIM GİRİŞ KATLAR NERELERİ BAHÇE KATLARI NERELERİ BEN ÖRNEK DAİRELERİ BİLİYORUM GİRİŞ KAT OLARAK YANLIŞ BİLİYORSAM LÜTFEN BENİ BİLGİLENDİRİN
Onlar bahçe katı değil mi? Yani üstünde giriş kat olmayan bahçe katları bunlar.?!
Altında bahçe katı olmayan giriş kat mı?? Giriş kat dediğinin altında bahçe katı olur bi kere...
jerkeom wrote:zagor arkadaşım benim öğrenmek istediğim örnek 105 m2 daireler yani gidip gördüğümüz ve daireler bunlar giriş katlarmı? değilseler giriş katlar örnek dairenin altındamı üstündemi kalıyor benim kafam iyice karıştı bana yardımcı olursan sevinirim bu konuda
Zagor wrote:jerkeom wrote:zagor arkadaşım benim öğrenmek istediğim örnek 105 m2 daireler yani gidip gördüğümüz ve daireler bunlar giriş katlarmı? değilseler giriş katlar örnek dairenin altındamı üstündemi kalıyor benim kafam iyice karıştı bana yardımcı olursan sevinirim bu konuda
Benim verdiğim bilgiler 150 m2 ile ilgili. 105 m2 ile ilgili uygulamayı bilmiyorum gerçekten, yanlış bilgi vermeyeyim. 105 m2 lerin giriş ve bahçe katları arasında fiyat farkı varmıydı?
Zagor wrote:semih wrote:jerkeom wrote:EKİM ÇOK GEÇ ARKADAŞLAR BENCE BİZİM GÖRMEYE GİTTİĞİMİZ ÖRNEK DAİRELER GİRİŞ KAT DEĞİLMİ ARKADAŞLAR YOKSA O DAİRELERİN ALTINDA MI KALIYOR GİRİŞ KATLAR BEN ANLAMADIM GİRİŞ KATLAR NERELERİ BAHÇE KATLARI NERELERİ BEN ÖRNEK DAİRELERİ BİLİYORUM GİRİŞ KAT OLARAK YANLIŞ BİLİYORSAM LÜTFEN BENİ BİLGİLENDİRİN
Onlar bahçe katı değil mi? Yani üstünde giriş kat olmayan bahçe katları bunlar.?!
Altında bahçe katı olmayan giriş kat mı?? Giriş kat dediğinin altında bahçe katı olur bi kere...
Merhaba Semih,
Her normal insan senin-benim gibi düşünürdü. Ama malesef öyle değil. Manzarası güzel diye giriş katı olarak satmışlar, halbuki bahçe katı olarak değerlendirilip şerefiye farkı alınmalıydı.
jerkeom wrote:evet benimde canım çok sıkılıyor bu konuya çünkü kiradayım ve biranönce lanet ev sahibinden kurtulmak istiyorum ama ne yazıkki kiptaş yine yaptı yapacağını ben en konuştuğumda kiptaşka kuraların ağustosun 20 sinden sonra olacağı kim bilir teslimatlar ne zaman olur bence aralık tan önce evlere giremeyiz arkadaşlar çünkü kiptaş sözleşmedeki 24 ayı doldurmak istiyor bence yanılmıyorsam sözleşmede normal süre 18 ay olarak geçiyor kiptaşın bu süreyi 6 ay uzatma hakkı var neyse artık kiptaşın ipiyle kuyuya inilmez onu öğrendim
semetey wrote:Kiptaşla dün telefonla görüştüğümde ağustos sonu kura, eylül sonu teslim diyorlar, şerefiye ile ilgili 105 m2 ler için ne olur diye sorduğumda, sıkı durun +-17bin TL aralığında olabilir diyorlar, ama benimle konuşan bayan satış temsilcisiydi ve biran evvel bişeyler uydurup tlf u kapatmaya çalışıyor gibiydi. Ben de meraklanıp diva emlağı aradım, şerefiye için +-4bin TL olabilir dedi ağustos sonu gibi teslim alırsınız dedi, Özyazıcının şantiyesini aradığımda ağustos 15 e kadar Kiptaşa teslim etmeye çalıştıklarını ve biran evvel hatta daha öncesinde bitirmeye çalıştıklarını söylediler. İnşallah Ağustos 15te bitirirler ve eylüle kadar evlerimizi teslim almış oluruz.
Kuralarda istismar olabileceği ihtimalinden bahsedilmiş, bu çok önemli bir konu.. Ciddi duyumları olan arkadaşlar varsa biran evvel yazsınlar ki, geç olmadan tedbir almaya çalışabilelim.
Sitede çok emeğinin geçmiş olduğunu gördüğüm Zagorla tanışmak benim içinde çok keyifliydi, kendisine tekrar teşekkür ediyorum.
tashakan wrote:arkadaşlar bu ülkede kime güveneceğimizi şaşırmış durumdayım. aldığım son duyumlarda A13. blok 150 m2 daireler değerli sakinlerine kavuvuşmuş durumda. yazık yazık. bu blok yüksek kesim (?) tarafından beğenilip çoktan kapatılmış bile. nerede kaldı hak, hukuk. bizim gibi garibanlar da kura ne zaman, teslim ne zaman diye bekleyedursun. bu konuyu özellikle araştırmanızı rica ediyorum.
Zagor wrote:tashakan wrote:arkadaşlar bu ülkede kime güveneceğimizi şaşırmış durumdayım. aldığım son duyumlarda A13. blok 150 m2 daireler değerli sakinlerine kavuvuşmuş durumda. yazık yazık. bu blok yüksek kesim (?) tarafından beğenilip çoktan kapatılmış bile. nerede kaldı hak, hukuk. bizim gibi garibanlar da kura ne zaman, teslim ne zaman diye bekleyedursun. bu konuyu özellikle araştırmanızı rica ediyorum.
Sözleşmelerde belirtiliyor. Eğer yeterli sayıya ulaşabiliyorsanız kendi komşularınızı seçebiliyorsunuz. Binayıda seçebiliyormusunuz tam hatırlayamadım şimdi. Ama diğer arkadaşlarında belirttiği gibi, imzaladığımız sözleşmeye istinaden Kiptaş istediği binada, kuraya sokmadan nokta satış yapma hakkına sahip. Ben şahsen kuralarda bir usulsüzlük yapılabileceğine bir ihtimal vermiyorum.
Herkese iyi haftalar
bektas12 wrote:Zagor wrote:tashakan wrote:arkadaşlar bu ülkede kime güveneceğimizi şaşırmış durumdayım. aldığım son duyumlarda A13. blok 150 m2 daireler değerli sakinlerine kavuvuşmuş durumda. yazık yazık. bu blok yüksek kesim (?) tarafından beğenilip çoktan kapatılmış bile. nerede kaldı hak, hukuk. bizim gibi garibanlar da kura ne zaman, teslim ne zaman diye bekleyedursun. bu konuyu özellikle araştırmanızı rica ediyorum.
Sözleşmelerde belirtiliyor. Eğer yeterli sayıya ulaşabiliyorsanız kendi komşularınızı seçebiliyorsunuz. Binayıda seçebiliyormusunuz tam hatırlayamadım şimdi. Ama diğer arkadaşlarında belirttiği gibi, imzaladığımız sözleşmeye istinaden Kiptaş istediği binada, kuraya sokmadan nokta satış yapma hakkına sahip. Ben şahsen kuralarda bir usulsüzlük yapılabileceğine bir ihtimal vermiyorum.
Herkese iyi haftalar
NEREDEN VE NASIL ÖĞRENDIGINIZI SÖYLERSENİZ BELKI BİŞEYLER YAPABİLİRİZ BU KONUDA...AMA UMARIM DEDİKODUDUR((
bektas12 wrote:bektas12 wrote:Zagor wrote:tashakan wrote:arkadaşlar bu ülkede kime güveneceğimizi şaşırmış durumdayım. aldığım son duyumlarda A13. blok 150 m2 daireler değerli sakinlerine kavuvuşmuş durumda. yazık yazık. bu blok yüksek kesim (?) tarafından beğenilip çoktan kapatılmış bile. nerede kaldı hak, hukuk. bizim gibi garibanlar da kura ne zaman, teslim ne zaman diye bekleyedursun. bu konuyu özellikle araştırmanızı rica ediyorum.
Herkese iyi haftalar
NEREDEN VE NASIL ÖĞRENDIGINIZI SÖYLERSENİZ BELKI BİŞEYLER YAPABİLİRİZ BU KONUDA...AMA UMARIM DEDİKODUDUR((
Arkadaşlar..
1. etap ta nokta satışı olma şansı yok..
niye?
878 dairenin tamamı kura usulü satıldığı için
ama 2. etapta olabilir diye düşünüyorum çünkü orada satılmayan daire var daha.
BU ARADA KİPTAŞDAN MALTEPE 1.ETAPTA KESINLIKLE NOKTA SATISI YAPILMADIGI SÖYLENİYOR KIPTAŞTAKİ YETKILILER TARAFINDAN..
Zagor wrote:tashakan wrote:arkadaşlar bu ülkede kime güveneceğimizi şaşırmış durumdayım. aldığım son duyumlarda A13. blok 150 m2 daireler değerli sakinlerine kavuvuşmuş durumda. yazık yazık. bu blok yüksek kesim (?) tarafından beğenilip çoktan kapatılmış bile. nerede kaldı hak, hukuk. bizim gibi garibanlar da kura ne zaman, teslim ne zaman diye bekleyedursun. bu konuyu özellikle araştırmanızı rica ediyorum.
Herkese iyi haftalar
bektas12 wrote:ben baska bıseye daha değinmek ıstıyorum uzun zamandır aklıma taklıor...150 m2 lik evlerin mahal mahal net alanları toplandıgında yaklasık 115 m2 edıyor..Brüt alan 150 m2 tamam onu anladık da net 115 cok dusuk geldı bana..hemen hemen %25 gıbı bı kayıp..bunun normal degerlerı nedır..bılen varsa yardımcı olsun lutfen..
tashakan wrote:arkadaşlar bu ülkede kime güveneceğimizi şaşırmış durumdayım. aldığım son duyumlarda A13. blok 150 m2 daireler değerli sakinlerine kavuvuşmuş durumda. yazık yazık. bu blok yüksek kesim (?) tarafından beğenilip çoktan kapatılmış bile. nerede kaldı hak, hukuk. bizim gibi garibanlar da kura ne zaman, teslim ne zaman diye bekleyedursun. bu konuyu özellikle araştırmanızı rica ediyorum.
semih wrote:Hürrüiyet'de çıkan bir haberi paylaşıyorum.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12274666.asp?gid=229
sitem_1 wrote:JOKERMT wrote:Sizce kuralarda İSTİSMAR olacağına inanan arkadaşlar var mı??
evet benimde aklıma geldi bu.
olabilir mi acaba?
beykoz wrote:JOKERMT wrote:Sizce kuralarda İSTİSMAR olacağına inanan arkadaşlar var mı??
Arkadaşım hiçbir şüphen olmasın. 2 adet küre var. İlk küreden isim çekiliyor. İsmi okunan kişi 2. küreden dairesini çekiyor. Gayet hakkaniyetli ve hak geçmiyor inanın. Tuzla 2. etap kura çekiminde 700 daire vardı. Biz 695. sırada dairemizi çektik güneybatı daire çıktı. Yani anlayacağınız kürenin içinde sadece 5 top vardı ve biz bu daireyi çektik.
beykoz wrote:beykoz wrote:JOKERMT wrote:Sizce kuralarda İSTİSMAR olacağına inanan arkadaşlar var mı??
Arkadaşım hiçbir şüphen olmasın. 2 adet küre var. İlk küreden isim çekiliyor. İsmi okunan kişi 2. küreden dairesini çekiyor. Gayet hakkaniyetli ve hak geçmiyor inanın. Tuzla 2. etap kura çekiminde 700 daire vardı. Biz 695. sırada dairemizi çektik güneybatı daire çıktı. Yani anlayacağınız kürenin içinde sadece 5 top vardı ve biz bu daireyi çektik.
Bakın yukarıda yazmışım
kiptasmagduru wrote:Değerli arkadaşlar ben daha öncede bu konuyu gündeme getirmiştim ama kimse ciddiye almadı.
A-13 Blok seçilmiş beğenilmiş ve alınmış dedim ama herkes sözleşmedeki komşunu seç uygulamasından bahsetti bu uygulama yeterli sayıda kişi müracat ederse olabiliyor ve seçilecek blok kura ile belirleniyor ama burada öyle olmadı adamlar beğenmiş diyorum kura falan yok biz A-13 ü beğendik deyip komşularınıda yanlarına almışlar bu kadar basit.
Saygılar.
kiptasmagduru wrote:Değerli arkadaşlar ben daha öncede bu konuyu gündeme getirmiştim ama kimse ciddiye almadı.
A-13 Blok seçilmiş beğenilmiş ve alınmış dedim ama herkes sözleşmedeki komşunu seç uygulamasından bahsetti bu uygulama yeterli sayıda kişi müracat ederse olabiliyor ve seçilecek blok kura ile belirleniyor ama burada öyle olmadı adamlar beğenmiş diyorum kura falan yok biz A-13 ü beğendik deyip komşularınıda yanlarına almışlar bu kadar basit.
Saygılar.
htas wrote:Merhaba arkadaşlar
Pazar günü kuralardan sonra siteye gittim oradaki görevli kişilere sordum
teslimatların 15 Eylülden sonra olacağını,
bayramda kesin teslim edileceğini söylediler.
Bana pek inandırıcı gelmedi ama...
Saygılar.
proedit wrote:Ben de kendi komşunu kendin seç uygulamasına tabi daireler oldu mu ve kuraya girmeyen daire varmıydı sorularının cevaplarını merak etmekteyim.
larme29 wrote:zaten onde cıkan dairelerin serefiyeleri cok fazla +15.000 gordum ben.. benim dairem arkada serefiyesi -6000
praetor wrote:Kiptaş kolay kolay orta üst gelir grubuna daire satamaz. Yeşilvadi, Topkapı ve İçerenköy2ün durumları malum. ol
praetor wrote:Kiptaş kolay kolay orta üst gelir grubuna daire satamaz. Yeşilvadi, Topkapı ve İçerenköy2ün durumları malum. ol
beykoz wrote:praetor wrote:Kiptaş kolay kolay orta üst gelir grubuna daire satamaz. Yeşilvadi, Topkapı ve İçerenköy2ün durumları malum. ol
Finanskentle Metrokenti unutuyorsunuz.
praetor wrote:beykoz wrote:praetor wrote:Kiptaş kolay kolay orta üst gelir grubuna daire satamaz. Yeşilvadi, Topkapı ve İçerenköy2ün durumları malum. ol
Finanskentle Metrokenti unutuyorsunuz.
bekleyelim görelim...
Zagor wrote:Blokların ne şekilde teslim edildiğini bilen var mı (daha önceki projelerden) ? yani bütün projenin teslim tarihi geldiğindne bütün bloklar aynı anda mı teslim ediliyor? yoksa blok blok mu teslim edilecek? blok blok teslim edilecekse kaçar gün arayla teslim edilecek?
Teşekkürler
Return to Maltepe 1 Etap Konutları
Users browsing this forum: b and 1 guest