| Welcome | |
|---|---|
| Hoş Geldiniz!!^_^<strong>KİPTASHABERCİTY</strong>.
Sitemizi Öncelikle Ziyaret Ettiğiniz İcin Teşekkürler. <a href="/profile.php?mode=register">ÜYE OLMAK İCİN BURAYA TIKLAYIN ---</a> |
|
Moderator: beykoz
beykoz wrote:Arkadaşlar günaydın.
İstanbula dönüşümde hayırlı bir haber aldım. Bu arada Allah İstanbulumuzu korusun. Sınırları içinde dahi olmak insana bir huzur veriyor. Bir şarkı varya ne seninle nede sensiz olmuyor diye İstanbulumuzda aynen öyle bir şehir.
Öncelikle herkese hayırlı işler dilerim. Bugün Kiptaş merkezle yaptığım görüşmede. Şuan teslim tebligatlarının hazırlandığı 5-10 Temmuz arasında adreslerimize gönderileceği teslimatlarada Temmuz ortasından itibaren başlanacağını söylediler. İnşallah dedikleri gibi olurda hayırlısıyla evlerimize bir an önce kavuşuruz.
beykoz wrote:Arkadaşlar günaydın.
İstanbula dönüşümde hayırlı bir haber aldım. Bu arada Allah İstanbulumuzu korusun. Sınırları içinde dahi olmak insana bir huzur veriyor. Bir şarkı varya ne seninle nede sensiz olmuyor diye İstanbulumuzda aynen öyle bir şehir.
Öncelikle herkese hayırlı işler dilerim. Bugün Kiptaş merkezle yaptığım görüşmede. Şuan teslim tebligatlarının hazırlandığı 5-10 Temmuz arasında adreslerimize gönderileceği teslimatlarada Temmuz ortasından itibaren başlanacağını söylediler. İnşallah dedikleri gibi olurda hayırlısıyla evlerimize bir an önce kavuşuruz.
palamar wrote:1957 Beykoz Yalikoy dogumluyum 25 yil sonra göcenlerdenim o zamanlar Istanbul nüfusu 1 milyon ya vardi yada yoktu Sevgili Beykoz
Istanbul her zaman guzel sehir ANCAK ya büyü ya o büyü o nerede! nerede sahi ahh ahhh ...
verdigin müjdeli haberler icin sagol.
palamar
proedit wrote:Yazışmalarınızı takip eden birisi olarak tüm Tuzla 2. etaplıların gözü aydın olsun diyorum, inşallah verilen bu son söz tutulurda 1 ay içinde dairelerinize taşınmaya başlarsınız.
girikli2834 wrote:beykoz arkadaşım bende beykoz tokatköy de oturuyorum,
athos28 wrote:arkadaşlar bu bi arkadaşımla görüştüm.ümraniyeden yeni ev aldı .işlemleri yeni bitmiş.elektrik ,su ,doğalgaz 1300civarında bir rakama çıkmış.4 veya 6 taksite kadar yapılabiliyormuş.ayrıca kendi üzerinize faturanız var sa (mesela kaldığım evde tüm faturaları üzerime almıştım) fiyat düşüyor.birde eğer bu tip projelerde yapımcı firma projeyi onaylamışsa bir miktar daha az para ödeniyormuş(150-250) arası.
doğalgaz 330+240+250 ( 330 ilk açılış,240 abonmanlık ,250 proje onayı )
su 120+240 ( 240 ilk açılış,120 abonmanlık )
elektrik 30+60 (30 ilk açılış,60 abonmanlık )
rakamlar bölgeye göre farklılık gösterebilir.benim abonmanlıklarım var zaten,buradan evi boşaltırken kapattırılıyor ve para hesaba yatıyormuş.eğer proje onayı varsa iyi olacaktır...
snmb wrote:Arkadaşlar ben annemin rahatsızlığından dolayı onun yanına taşınmak zorunda kaldım mecburen kiraya verecegim dairemi. Yine de bu abonelikleri yaptırmalı mıyım yoksa kiralayacak kişi mi yaptırmalı?
Canan SAĞLAM wrote:athos28 wrote:arkadaşlar bu bi arkadaşımla görüştüm.ümraniyeden yeni ev aldı .işlemleri yeni bitmiş.elektrik ,su ,doğalgaz 1300civarında bir rakama çıkmış.4 veya 6 taksite kadar yapılabiliyormuş.ayrıca kendi üzerinize faturanız var sa (mesela kaldığım evde tüm faturaları üzerime almıştım) fiyat düşüyor.birde eğer bu tip projelerde yapımcı firma projeyi onaylamışsa bir miktar daha az para ödeniyormuş(150-250) arası.
doğalgaz 330+240+250 ( 330 ilk açılış,240 abonmanlık ,250 proje onayı )
su 120+240 ( 240 ilk açılış,120 abonmanlık )
elektrik 30+60 (30 ilk açılış,60 abonmanlık )
rakamlar bölgeye göre farklılık gösterebilir.benim abonmanlıklarım var zaten,buradan evi boşaltırken kapattırılıyor ve para hesaba yatıyormuş.eğer proje onayı varsa iyi olacaktır...
Doğalgaz için abonelik ve sözleşme tamamda proje onayı bizimle ilgili değil.Tesisatı onlar yaptığı için onlar onaylatmış olmalı.
Ben teknisyenim ve 10 yıldır doğalgaz projesi çiziyorum.Tahhüt işleri kiptaşa ait.Proje için 1 lira vermem.Kanunen tesisatı yapan firma taahütü yapmalı.Kabul etmezlersede kendim çizerim projemi.
Ayrıca şuan mevcut aboneliğinizi doğalgazda iptal ederseniz para iade etmezler veya sizin daireye aktaramazlar.240 lira olan güvence bedelini alabilirsiniz.Abonelik igdaşa kalır.
Canan SAĞLAM wrote:Ben şuan oturduğum kiralık evin bütün doğalgaz işlerini kendim yapmıştım.Abonelik-güvence bedeli-kombi-katkaloriferi-doğalgaz hattı ev sahibi hiçbirşeye karışmadı.Kiradanda düşülmedi masraflar,geçen hafta igdaşa dilekçeyle gazı kestirdim.
Doğalgaz şirketini aradım ve komple tesisatı söktürdüm.Sonuç olarak tek alabildiğim igdaştan 218 tl güvence bedeli,300 tl abonelik iade edilmedi.
mzn wrote:Canan hanım elektrik tuzla içmeler iski pendik kaynarca igdaş ise kartal da
palamar wrote:Arkadaslar hepinize ayri ayri tesekkür ederim keske daha once bu siteden haberim olsaydi
aslinda ben Kiptas Yalova konutlarindan bir ev aldim ve henuz bitmeti yalovada hic tanidigim yok
siteye yazdim ancak yine ses cikmadi bu nedenle sizlerin arasina katildim amacim bilgi i sahibi
olmak cunku gerek Kiptas gerekse yalova santiye sürekli ileri tarih vermeye basladi Kisacasi
bugün git yarin gel hesabi oldu.( Butce S.O.S. vermeye basladi)
Kriz elbette herkez gibi beni de cok sarsti bu nedenle ekstra bir fatura uykularimi kaciriyor
arasira sizlere Genel Konular ile ilgili yazmama izin verirseniz sevinirim.
Sevgilerimle
palamar
beykoz wrote:Arkadaşlar bugün bir akrabımıza giderken siteye uğradım 115 lerin yani mezarlığın oradan sitemize girdim. 115 lerin oradaki yollar yapılmış. Ortadaki boş alanda bulunan barakalar falan toplanmaya başlanmış115 ve 3 tane 95 lik blokların çevresi baya bir düzeltilmişti.115 lerin bütün kombileri takılmıştı. B-1 blokta dikey inşaat için 2 tane ustayla konuştum. Neredeyse bütün işleri tamamlamışlar ufak tefek işleri kalmış. Peki dedim teslimler ne zaman başlayacak bir duyum var mı dedim. Abi 8 Temmuzdan itibaren A bloklardan teslimatlara başlayacaklar dedi. Kesinmi dedim evet kesin olarak başlayacak dediler. Bu arada Sitemizin bütün elektrik alt yapısı bitmiş. Salı günü sitemizi şantiye elektriğinden çıkarıp normal elektrik vereceklermiş.Su ve Doğalgazda hazırmış. Tabii benim bu duyduklarım oradaki ustalardan. Yüzbaşıoğlu inşaat yaptığı 9 adet bloğun sadece kaba inşaatını yapmış. Geri kalan bütün işi Yani mantolama kapısı bacası parkesi elektriği anlayacağınız bütün işi neredeyse Dikey inşaat yapmış çalışanlar 1 sene maaş alamamış. Yüzbaşıoğlunun Dikey inşaata 2,5 milyon TL para takmış. Abi ufak tefekte olsa biz buradaki birçok işi yaptık buraları tamamen boş bırakmadık dedi. Ne diyeyim Allah onlardan razı olsun. Ama bu Yüzbaşıoğlu ve İsmet Yıldırıma hakkımı helal etmiyorum. Arkadaşlar bu 8 temmuzu birçok yerden duymaya başladık inşallah bu sefer doğru olur ve evlerimize yerleşiriz. Hayırlı geceler.
Göztepeli FB wrote:beykoz wrote:Arkadaşlar bugün bir akrabımıza giderken siteye uğradım 115 lerin yani mezarlığın oradan sitemize girdim. 115 lerin oradaki yollar yapılmış. Ortadaki boş alanda bulunan barakalar falan toplanmaya başlanmış115 ve 3 tane 95 lik blokların çevresi baya bir düzeltilmişti.115 lerin bütün kombileri takılmıştı. B-1 blokta dikey inşaat için 2 tane ustayla konuştum. Neredeyse bütün işleri tamamlamışlar ufak tefek işleri kalmış. Peki dedim teslimler ne zaman başlayacak bir duyum var mı dedim. Abi 8 Temmuzdan itibaren A bloklardan teslimatlara başlayacaklar dedi. Kesinmi dedim evet kesin olarak başlayacak dediler. Bu arada Sitemizin bütün elektrik alt yapısı bitmiş. Salı günü sitemizi şantiye elektriğinden çıkarıp normal elektrik vereceklermiş.Su ve Doğalgazda hazırmış. Tabii benim bu duyduklarım oradaki ustalardan. Yüzbaşıoğlu inşaat yaptığı 9 adet bloğun sadece kaba inşaatını yapmış. Geri kalan bütün işi Yani mantolama kapısı bacası parkesi elektriği anlayacağınız bütün işi neredeyse Dikey inşaat yapmış çalışanlar 1 sene maaş alamamış. Yüzbaşıoğlunun Dikey inşaata 2,5 milyon TL para takmış. Abi ufak tefekte olsa biz buradaki birçok işi yaptık buraları tamamen boş bırakmadık dedi. Ne diyeyim Allah onlardan razı olsun. Ama bu Yüzbaşıoğlu ve İsmet Yıldırıma hakkımı helal etmiyorum. Arkadaşlar bu 8 temmuzu birçok yerden duymaya başladık inşallah bu sefer doğru olur ve evlerimize yerleşiriz. Hayırlı geceler.
Evet Beykoz aradaşım ve komşularım...
Ben bugün Kiptaş Pazarlamayı aradım.3'ü ile 20 Temmuz arası şehir dışında olacağım , teslimlere başlayacakmışsınız , benim A15 blokta dairem var sıra gelirmi? ne yapmam lazım diye sordum.Bana 8'inde başlayacağız ve internet sitemizde yapılacak işlemleri duyuracağız , önemli değil , siz dönünce işlemleriizi halledip yönetimden dairenizi teslim alabilirsiniz dediler...Yani 20'sine kadar 75 mt2 lerin dağıtımı bitermiş arkadaşlar....Tebligatları hazırlıyorlarmış.... Hadi hayırlısı...
nihat1979 wrote:Arkadaşlar,
Ben şimdi 216 423 47 42 nolu telefonu aradım (kiptaş tuzla şantiye) merkeze yönlendirdi bilgi vermedi. Merkez Kiptaş ise (0212 477 03 00) ağustos ayında teslimat planlanıyor dedi, blok blok sorduğumda yanıt vermedi.
Bilginize...
serkanortac wrote:Arkadaslar Merhaba;
teslimatlar yapilirken 2-3 hafta istanbulda olamayacagim, ornegin benim dairenin teslimat tarihinin 8 temmuz oldugunu varsayarsak, 12-13 temmuzda gelsem teslim alabilme sansim varmidir yoksa en son sirayami aktariliyor?
Tesekkurler...
Canan SAĞLAM wrote:Arkadaşlar gözümüz aydın.Biraz önce görüştüm kiptaş merkezle A8 blok teslimatı ne zaman dedim 16 temmuz dedi bayan.
Tebligatlarınızı yolladık isterseniz masraflar hakkında bilgi verelim dedi sağolsun.
İSKİ:362 YTL
İGDAŞ:610 YTL
ELEK: 135
ORTAK GİDER AVANSI:160 YTL
Evlerimiz hepimize huzur,aydınlık,mutluluk getirsin...
beykoz wrote:Arkadaşlar 8 Temmuz kesinmiş. Günde 1 blok Cumartesiler dahil Ağustosun 18 ine kadar evlerimiz teslim edilecekmiş. Gözümüz aydın. Buna göre bir teslim tablosu yapalım:
08 Temmuz : A-01 Blok
09 Temmuz : A-02 Blok
10 Temmuz : A-03 Blok
11 Temmuz : A-04 Blok
13 Temmuz : A-05 Blok
14 Temmuz : A-06 Blok
15 Temmuz : A-07 Blok
16 Temmuz : A-08 Blok
17 Temmuz : A-09 Blok
18 Temmuz : A-10 Blok
20 Temmuz : A-11 Blok
21 Temmuz : A-12 Blok
22 Temmuz : A-13 Blok
23 Temmuz : A-14 Blok
24 Temmuz : A-15 Blok
25 Temmuz : B-01 Blok
27 Temmuz : B-02 Blok
28 Temmuz : B-03 Blok
29 Temmuz : B-04 Blok
30 Temmuz : B-05 Blok
31 Temmuz : B-06 Blok
01 Ağustos : B-07 Blok
03 Ağustos : B-08 Blok
04 Ağustos : B-09 Blok
05 Ağustos : B-10 Blok
06 Ağustos : B-11 Blok
07 Ağustos : B-12 Blok
08 Ağustos : B-13 Blok
10 Ağustos : B-14 Blok
11 Ağustos : B-15 Blok
12 Ağustos : C-01 Blok
13 Ağustos : C-02 Blok
14 Ağustos : C-03 Blok
15 Ağustos : C-04 Blok
17 Ağustos : C-05 Blok
18 Ağustos : C-06 Blok
Verdikleri tarihe göre teslimatların böyle olacağını düşünüyorum. Herkese Hayırlı günler dilerim.
beykoz wrote:Canan SAĞLAM wrote:Arkadaşlar gözümüz aydın.Biraz önce görüştüm kiptaş merkezle A8 blok teslimatı ne zaman dedim 16 temmuz dedi bayan.
Tebligatlarınızı yolladık isterseniz masraflar hakkında bilgi verelim dedi sağolsun.
İSKİ:362 YTL
İGDAŞ:610 YTL
ELEK: 135
ORTAK GİDER AVANSI:160 YTL
Evlerimiz hepimize huzur,aydınlık,mutluluk getirsin...
Canan hn. günaydın bu bilgileri Kiptaş pazarlama bölümünden mi aldınız.
musbala52 wrote:Ben az önce aradım B1 blok için teslim gününü 12 Ağustos olarak verdiler. Kesin mi dediğimde tebligatları yolladık dediler. Şimdi Beykozun tahmin listesine baktım acaba B1'i C1'mi anladı?
musbala52 wrote:Tebligatları eve yollayıp hala internet sitesinde yayınlamamaktaki maksat ne çok merak ediyorum. Bir dünya para lağzım, işi olan var, tatil için il dışında olan var ne bekliyorlar acaba. Ben dün gittim B1 blokta boya yapıyorlardı 1haftalık boya işimiz var dediler. Daha çevre düzenlemesi de bitmemişti B1' ve bazı yerlerde. Eğer teslime başlayıp bir yandanda hala çalışacaklarsa iyi vallaha.
esin wrote:selam,
Ben şunu merak ediyorum diyelim ki 5 ağustosta evi teslim aldım elek. su, doğal gazıda açtırdım hemen taşınabilirmiyim?Birde ben 11 kattayım nakliye firması eşyaları nasıl çıkartır oraya.Teşekkürler
asoon wrote:Canan hnm. Rica etsem skain edip forma ekleyebilirmisiniz. tesekkurler.
Tu-Er wrote:Merhaba Arkadaşlar.
Dairelerimiz teslim edildikten sonra az da olsa "bir taşınma kargaşası" yaşanacak gibi geliyor bana.Ama bu hoş bir telaş olacak sanırım![]()
Taşınma telaşının azaldığı günlerde örneğin 5 EYLÜL akşamı B-6-7-8 lerin önündeki kamelyada akşam vakti 5-6 gibi buluşmayı öneriyorum.
Hem biz komşular tanışmış oluruz hemde sohbet eder dertlerimizi sıkıntılarımızı anlatır komik anlarımızdan bahsedebiliriz diye düşünüyorum.
Lütfen bu teklifimizi elimizin ulaşabildiği tüm komşularımıza iletebilirseniz seviniri.
5 Eylül akşamı tanışma ve buluşma dileği ile.....
Herkeze hayırlı,uğurlu olması dileği ile.
Tu-Er wrote:Merhaba Arkadaşlar.
Dairelerimiz teslim edildikten sonra az da olsa "bir taşınma kargaşası" yaşanacak gibi geliyor bana.Ama bu hoş bir telaş olacak sanırım![]()
Taşınma telaşının azaldığı günlerde örneğin 5 EYLÜL akşamı B-6-7-8 lerin önündeki kamelyada akşam vakti 5-6 gibi buluşmayı öneriyorum.
Hem biz komşular tanışmış oluruz hemde sohbet eder dertlerimizi sıkıntılarımızı anlatır komik anlarımızdan bahsedebiliriz diye düşünüyorum.
Lütfen bu teklifimizi elimizin ulaşabildiği tüm komşularımıza iletebilirseniz seviniri.
5 Eylül akşamı tanışma ve buluşma dileği ile.....
Herkeze hayırlı,uğurlu olması dileği ile.
TRK wrote:Merhaba,
Site adresimizi bilen var mı? Sokak, cadde, mahalle bilgisini?
TRK
the end wrote:Arkadaşlar Merhaba benim bir kaç sorum olacak
1- Abonelikler için küçükyalı, tuzla, pendik adresleri verilmiş çalıştığım için 1 günde bunları halletmem imkansız gözüküyor vekaletle yapılanda ( boğaziçi konut hizmet yönetimi) sorun çıkar mı? diğer kiptaş evlerinde sorun olduğunu duymuştum
2- Tebligatlar eve imza karşılığında teslim ediliyorsa gündüz evde olmadığımız için teslim alamayacağız
tebligatın olmaması sorun çıkarır mı?
esin wrote:Arkadaşlar Bir türlü inanamadım.Hepimize hayırlı olsun.
İki sorum olacak ek2(teslim almak için vekaletname) zaten ben teslim almayacakmıyım bunu doldurup orayamı vereceğim.Birde ben içerenköy de oturuyorum ikametkahı nereden alacağım.
Teşekkürler
meteorkaya wrote:cümleten hayırlı olsun.
abone olurken sayaç numaraları gerekmiyormu yoksa kiptaş sözleşmesylemi abone olacagız?
birde şimdi biz abonelik bedellerini yatıracagız peki kiraya verirken yatırdıımız bedel yanacakmı yani kiracıda bi ücret yatırmayacakmı bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın
konutları teslim almak için kaçta gitmemmiz gerekiyor belli bi saati varmıdır
esin bende içerenköyde oturuyorum komşuymuşuz.
beykoz wrote:esin wrote:Arkadaşlar Bir türlü inanamadım.Hepimize hayırlı olsun.
İki sorum olacak ek2(teslim almak için vekaletname) zaten ben teslim almayacakmıyım bunu doldurup orayamı vereceğim.Birde ben içerenköy de oturuyorum ikametkahı nereden alacağım.
Teşekkürler
Teslimat tarihinde gelemeyecekler için vekaletname yani sizin belirleyeceğiniz biri siz teslim alamayacaksanız. Bağlı bulunduğunuz muhtarlıktan alacaksınız.
esin wrote:meteorkaya wrote:cümleten hayırlı olsun.
abone olurken sayaç numaraları gerekmiyormu yoksa kiptaş sözleşmesylemi abone olacagız?
birde şimdi biz abonelik bedellerini yatıracagız peki kiraya verirken yatırdıımız bedel yanacakmı yani kiracıda bi ücret yatırmayacakmı bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın
Yeniyol da oturuyorum yeni dairem B10 48 en kısa zamanda tanışmak üzere.Şifa mah. alışacakmıyız bakalım?
meteorkaya wrote:cümleten hayırlı olsun.
butchercan wrote:öncelikle hayırlı olsun arkadaşlar diyorum benim kafam igdaşa takıldı internetten online sözleşme ve online abonelik var biz hangisine kaydolucaz yada ikisine birden mi. internetten yapınca igdaşa gitmemize gerek var mı
biz diyelim pazartesi bütün başvuruları yaptık.ama evi teslim almamız 22 temmuzda bi sorun çıkıyomu evi teslim aldıktan sonra tekrar elekt su ve doğalgaz için ek işlemler yapılıyomu ve de bunların başlantıları olurken illa evde olmamız mı lazım hep kiracı olduğumdan dünyadan bi haberim:)
SLM wrote:Arkadaşlar kiptaşın ilanında ortak gider avans bütçesi açıklanmamış.Acaba yetişmedimi 1.etapta kalem kalem dökülmüş üstelik reno clio marka bir araç bile vardı.Bence bu bütçeyi görmekte faydavar sonradan bizden ekstra para istenmesin.Birde evleri teslim alırken banyo meğiline dikkat edin bazı dairelerde meğil duşakabinin altına doğru olabiliyor. kabinin altında biriken su zamanla küçük sinekler yapıyor
öyle bir su sızma durumu varsa hiç vakit kaybetmeden silikonlamak lazım...10-20- liralık şey yarın öbürgün daha fazla fiyatlara malolur..SLM wrote:Arkadaşlar kiptaşın ilanında ortak gider avans bütçesi açıklanmamış.Acaba yetişmedimi 1.etapta kalem kalem dökülmüş üstelik reno clio marka bir araç bile vardı.Bence bu bütçeyi görmekte faydavar sonradan bizden ekstra para istenmesin.Birde evleri teslim alırken banyo meğiline dikkat edin bazı dairelerde meğil duşakabinin altına doğru olabiliyor. kabinin altında biriken su zamanla küçük sinekler yapıyor
Evet doğru.. denizbanka ortak gider parası yatacak makbuzu fotokopi çektirin aslını isterlerse kopisi sizde kalsın...nufus cüzdanı fotokopisi.- T.C KİMLİK NO.-oturduğunuz yerin ikametğahı-son taxsit makbuzu -iski-igdaş-elektirik abone paraları -EK-3 vekaleti noter tastikli 45 tl para ben bukadarını biliyorum.... anahtar teslim eden ustaya 5-10 lira ..onur çiçek wrote:daha doğrsunu bile varsa rica ederim yazarmı
onsekizaydateslim wrote:merhaba,ortak gideri denizbanka yatırdık diyelim.abonelikleri teslimde kiptas yetkililerine nakit vereceğiz derken,kiptaşın sitesinde açıkladığı bedelleri mi kastediyorsunuz?Bu bedellerin bir kısmı faturalandırma başladığında taksitlendiriliyor diye biliyorum.
snmb wrote:Ya dairesini kiraya verecekler için bu abonelik işi tam arapsaçı oldu. İGDAS sadece abonelik yapın sözleşmeyi kiracı yapar diyor. İSKİ yok hem abonelik hem sözleşme yapacaksınız sonra kiracı üzerine alır diyor. Kiptaş hepsini yaptırın diyor. AYEDAS zaten cevap bile vermiyor. Hangisi doğrudur bilgisi olan var mı?
EFE wrote:bu sene okul açılacakmı kayıt yapılıyormu bilen varmı? ocukları kayıt yaptırmamız gerekli.
Tu-Er wrote:Merhaba Komşular.
Ben Tuğhan Erkmen.B-8 D:46
DASK yanizorunlu deprem sigortası.Bu sigortayı yaptırmak isteyenler olursa kardeşimin numarasını vereceğim çünkü kardeşim sigortacıdır.Ben kendisinden yaptıracağım ve eminimki piyasanın en uygun fiyatlı sigortası olacaktır.İsteyen komşular için TURGAY ERKMEN : 0532 414 24 10
Dileyen herkez arayıp fiyat alıp piyasa ile kıyaslama yapabilir.Umarım yardımcı olur.
Bu arada 5 eylül akşamını unutmuyoruz değilmi?
Return to Tuzla Konutları 2 Etap Konutları
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest