Welcome
Hoş Geldiniz!!^_^<strong>KİPTASHABERCİTY</strong>.

Sitemizi Öncelikle Ziyaret Ettiğiniz İcin Teşekkürler. <a href="/profile.php?mode=register">ÜYE OLMAK İCİN BURAYA TIKLAYIN ---</a>

Teslimatla ilgili Bilgiler

Tuzla Konutları ile ilgili yazışmalar.

Moderator: beykoz

Teslimatla ilgili Bilgiler

Postby beykoz on Wed Jun 24, 2009 11:55 am

Arkadaşlar günaydın.

İstanbula dönüşümde hayırlı bir haber aldım. Bu arada Allah İstanbulumuzu korusun. Sınırları içinde dahi olmak insana bir huzur veriyor. Bir şarkı varya ne seninle nede sensiz olmuyor diye İstanbulumuzda aynen öyle bir şehir.

Öncelikle herkese hayırlı işler dilerim. Bugün Kiptaş merkezle yaptığım görüşmede. Şuan teslim tebligatlarının hazırlandığı 5-10 Temmuz arasında adreslerimize gönderileceği teslimatlarada Temmuz ortasından itibaren başlanacağını söylediler. İnşallah dedikleri gibi olurda hayırlısıyla evlerimize bir an önce kavuşuruz.
beykoz

Re: Teslimatla ilgili Bilgiler

Postby umbalci on Wed Jun 24, 2009 12:30 pm

BEYKOZ TEŞEKKÜRLER...
GÜZEL HABERLER VERMENİ ÖZLEMİŞTİK...

beykoz wrote:Arkadaşlar günaydın.

İstanbula dönüşümde hayırlı bir haber aldım. Bu arada Allah İstanbulumuzu korusun. Sınırları içinde dahi olmak insana bir huzur veriyor. Bir şarkı varya ne seninle nede sensiz olmuyor diye İstanbulumuzda aynen öyle bir şehir.

Öncelikle herkese hayırlı işler dilerim. Bugün Kiptaş merkezle yaptığım görüşmede. Şuan teslim tebligatlarının hazırlandığı 5-10 Temmuz arasında adreslerimize gönderileceği teslimatlarada Temmuz ortasından itibaren başlanacağını söylediler. İnşallah dedikleri gibi olurda hayırlısıyla evlerimize bir an önce kavuşuruz.
umbalci

Postby SLM on Wed Jun 24, 2009 12:40 pm

Bende geçen gün siteye gittiğimde görüştüğüm bir yetkili Temmuz ayının 15'inde mütahit kiptaş'a teslim edecek. Bizde ondan sonra teslimatlara başlayacağız demişti.Fakat ben önceki olaylara bakarak inanmamıştım.Sizin bu haberinizden sonra bir gerçeklik var diye düşünüyorum.İyi günler dileklerimle
SLM

Postby mzn on Wed Jun 24, 2009 1:20 pm

Arkadaşlar dün eyüp bey ile görüştüm temmuzda 6 da teslim etmeye başlıyoruz dedi.Toplantıda sadık beyin ( dikey inşaat) söylediği gibi 75m2 lerin belediye trafo bağlantısı da tamamlanmış hiç bir eksiği kalmamış.Bunuda şantiyeden öğrendim.Kiptaş ilk defa net bir tarih verdi yuvarlak cevaplarla sallamadı.Hadi Hayırlısı hepimiz için.
mzn

Postby umbalci on Wed Jun 24, 2009 1:44 pm

TEŞEKKÜRLER BU GÜN GÜZEL HABERLER VERDİNİZ...
BEN O GÜN TOPLANTIDAN EVLERİMİZİ 01 TEMMUZDA ALACAĞIMIZA DAİR HİSLERLE DÖNMÜŞTÜM...
ÇOK ŞÜKÜR...
umbalci

Postby hakanbekar on Wed Jun 24, 2009 3:07 pm

Sevgili komşular,
sıra teslimatlara geldi ise,
-teslimatlar sırasında izlenecek prosedürler,
-tapu işlem ve belgeleri
-ödemeler,
-elektrik, su vb. açılımı ve üzerimize alımları
konusunda yapmamız gerekenleri konuşmaya başlamalıyız sanırım !

İzlenecek yol ve ödemeleri araştırıyorum 1.000-1.500 TL arasında bedel ödenecek gibi gözüküyor.
hakanbekar

Postby proedit on Wed Jun 24, 2009 7:01 pm

Yazışmalarınızı takip eden birisi olarak tüm Tuzla 2. etaplıların gözü aydın olsun diyorum, inşallah verilen bu son söz tutulurda 1 ay içinde dairelerinize taşınmaya başlarsınız.
proedit

evlerimize yerleşmek yaklaşık ne kadar

Postby EFE on Wed Jun 24, 2009 10:29 pm

Arkadaşlar evlerimize yerleşmek yaklaşık bize ne kadara mal olacak bize bir bilgisi olan varmı? şimdiden hazırlıklara başlayalım değilmi? işler yolunda giderse inşallah en yakın zamanda evimize yerleşiriz.
EFE

Postby Göztepeli FB on Thu Jun 25, 2009 12:14 am

beykoz wrote:Arkadaşlar günaydın.

Merhaba komşular,

Bu harika bir haber...Hepimize hayırlı olsun işallah :)

Yalnız başlığı farklı ama hala şu parke işini sonuca bağlamadık galiba...Teslime yakınken dikkat çekeyim istedim...
Göztepeli FB

Teslimatlar

Postby palamar on Thu Jun 25, 2009 1:18 am

1957 Beykoz Yalikoy dogumluyum 25 yil sonra göcenlerdenim o zamanlar Istanbul nüfusu 1 milyon ya vardi yada yoktu Sevgili Beykoz
Istanbul her zaman guzel sehir ANCAK ya büyü ya o büyü o nerede! nerede sahi ahh ahhh ...
verdigin müjdeli haberler icin sagol.

palamar
palamar

Re: Teslimatlar

Postby beykoz on Thu Jun 25, 2009 8:13 am

palamar wrote:1957 Beykoz Yalikoy dogumluyum 25 yil sonra göcenlerdenim o zamanlar Istanbul nüfusu 1 milyon ya vardi yada yoktu Sevgili Beykoz
Istanbul her zaman guzel sehir ANCAK ya büyü ya o büyü o nerede! nerede sahi ahh ahhh ...
verdigin müjdeli haberler icin sagol.

palamar

Hala Beykozdamı oturuyorsunuz.
beykoz

Postby mzn on Thu Jun 25, 2009 9:02 am

Ben birinci etaptaki eski forumlara göz attım geçen sene 1520 ytl'ye mal olmuş teslim + elektrik su doğalgaz abonelikleri.Taksit yapma imkanı yok peşin para diye yazıyordu.

Arkadaşlar birde kiptaş teslimat sırasında site aidatlarını otomatik olarak karttan çekebilmek için bir banka ile anlaşıp kart çıkartmaya çalışıyormuş.Bu konuda bilgisi olan var mı ? Bu konuda kesinlikle mecbur değiliz.Mevcurt kartlarımızdan "mail order" yaparak aidatlarımızı ödeyebiliriz.Yeni bir kart çıkarmamıza hiç gerek yok.Buna teslimat sırasında itiraz edebilirsiniz.Bilgilerinize.

Saygılar / sevgiler
mzn

Postby beykoz on Thu Jun 25, 2009 9:10 am

proedit wrote:Yazışmalarınızı takip eden birisi olarak tüm Tuzla 2. etaplıların gözü aydın olsun diyorum, inşallah verilen bu son söz tutulurda 1 ay içinde dairelerinize taşınmaya başlarsınız.

Çok teşekkürler proedit dostum darısı sizlerin başına bizim yaşadığımız problemleri yaşamazsınız inşallah.
beykoz

Postby girikli2834 on Thu Jun 25, 2009 2:06 pm

merhaba arkadaşlar bugün kiptaş yetkilisiyle görüştüm.evlerin teslimi hakkında bana 3 temmuzdan itibaren evlerin teslimleri başlanacağını söyledi.
girikli2834

Postby girikli2834 on Thu Jun 25, 2009 2:09 pm

kesinmi diye sordum temmuzun 15 de istanbul dışına cıkacağımı söledim.15 nden önce evini teslim alırsın dedi.
girikli2834

Postby girikli2834 on Thu Jun 25, 2009 2:12 pm

beykoz arkadaşım bende beykoz tokatköy de oturuyorum,
girikli2834

Postby beykoz on Thu Jun 25, 2009 2:50 pm

girikli2834 wrote:beykoz arkadaşım bende beykoz tokatköy de oturuyorum,

Bende evlenene 10 sene öncesine kadar İncirköyde oturuyordum. Babamlar hala orada oturuyor. Ama inşallah evlerimizi biran önce verirlerde taşınırız. Siz taşınmayı düşünüyormusunuz.
beykoz

palamar

Postby palamar on Thu Jun 25, 2009 5:25 pm

Beykoz , 1985 yilinda ayrildim ancak cogu kez ugrarim
palamar

palamar

Postby palamar on Thu Jun 25, 2009 5:30 pm

Sayin mzn su 1.520 TL arkadasindan rica edip biraz daha aciklamali ögrenebilirmisin
1.520 TL cok gibi geldi. Tesekkürler

palamar
palamar

Postby mzn on Fri Jun 26, 2009 9:03 am

sevgili palamar dostum

Arkdaşım değil bu sitedeki forumlardan birinde okudum ama hangi başlıktı hatırlayamadım.Geçen sene 1520'ye mal olmuş.Bunun 1100 Ytl'si sadece elektrik su doğalgaz abonelik ve sözleşme işlemleri için gidyormuş.Geriye kalan kısımıda evleri teslim alırken noter parasıydı zorunlu deprem sigortasıydı , zorunlu yangın sigortasıydı , aidattı onlara gidiyormuş malesef.Eğer rakamlar bu ise bu ay sağlam belimiz bükülecek :(

Bu işin aslını bilen varsa bilgi alalım arkadaşlar dediğim gibi ben okuduğumu yazdım bilgi sahibi değilim.
mzn

Postby athos28 on Fri Jun 26, 2009 11:16 am

arkadaşlar bu bi arkadaşımla görüştüm.ümraniyeden yeni ev aldı .işlemleri yeni bitmiş.elektrik ,su ,doğalgaz 1300civarında bir rakama çıkmış.4 veya 6 taksite kadar yapılabiliyormuş.ayrıca kendi üzerinize faturanız var sa (mesela kaldığım evde tüm faturaları üzerime almıştım) fiyat düşüyor.birde eğer bu tip projelerde yapımcı firma projeyi onaylamışsa bir miktar daha az para ödeniyormuş(150-250) arası.

doğalgaz 330+240+250 ( 330 ilk açılış,240 abonmanlık ,250 proje onayı )
su 120+240 ( 240 ilk açılış,120 abonmanlık )
elektrik 30+60 (30 ilk açılış,60 abonmanlık )

rakamlar bölgeye göre farklılık gösterebilir.benim abonmanlıklarım var zaten,buradan evi boşaltırken kapattırılıyor ve para hesaba yatıyormuş.eğer proje onayı varsa iyi olacaktır...
athos28

Postby Canan SAĞLAM on Fri Jun 26, 2009 12:48 pm

athos28 wrote:arkadaşlar bu bi arkadaşımla görüştüm.ümraniyeden yeni ev aldı .işlemleri yeni bitmiş.elektrik ,su ,doğalgaz 1300civarında bir rakama çıkmış.4 veya 6 taksite kadar yapılabiliyormuş.ayrıca kendi üzerinize faturanız var sa (mesela kaldığım evde tüm faturaları üzerime almıştım) fiyat düşüyor.birde eğer bu tip projelerde yapımcı firma projeyi onaylamışsa bir miktar daha az para ödeniyormuş(150-250) arası.

rakamlar bölgeye göre farklılık gösterebilir.benim abonmanlıklarım var zaten,buradan evi boşaltırken kapattırılıyor ve para hesaba yatıyormuş.eğer proje onayı varsa iyi olacaktır...

Doğalgaz için abonelik ve sözleşme tamamda proje onayı bizimle ilgili değil.Tesisatı onlar yaptığı için onlar onaylatmış olmalı.
Ben teknisyenim ve 10 yıldır doğalgaz projesi çiziyorum.Tahhüt işleri kiptaşa ait.Proje için 1 lira vermem.Kanunen tesisatı yapan firma taahütü yapmalı.Kabul etmezlersede kendim çizerim projemi.
Ayrıca şuan mevcut aboneliğinizi doğalgazda iptal ederseniz para iade etmezler veya sizin daireye aktaramazlar.240 lira olan güvence bedelini alabilirsiniz.Abonelik igdaşa kalır.
Canan SAĞLAM

Postby snmb on Fri Jun 26, 2009 1:17 pm

Arkadaşlar ben annemin rahatsızlığından dolayı onun yanına taşınmak zorunda kaldım mecburen kiraya verecegim dairemi. Yine de bu abonelikleri yaptırmalı mıyım yoksa kiralayacak kişi mi yaptırmalı?
snmb

Postby beykoz on Fri Jun 26, 2009 2:16 pm

snmb wrote:Arkadaşlar ben annemin rahatsızlığından dolayı onun yanına taşınmak zorunda kaldım mecburen kiraya verecegim dairemi. Yine de bu abonelikleri yaptırmalı mıyım yoksa kiralayacak kişi mi yaptırmalı?

Evet arkadaşım yaptırmak zorundasın. Kiracı kira sözleşmesi ile buralara gidip üzerine alır. Diye biliyorum.
beykoz

Postby beykoz on Fri Jun 26, 2009 2:21 pm

Canan SAĞLAM wrote:
athos28 wrote:arkadaşlar bu bi arkadaşımla görüştüm.ümraniyeden yeni ev aldı .işlemleri yeni bitmiş.elektrik ,su ,doğalgaz 1300civarında bir rakama çıkmış.4 veya 6 taksite kadar yapılabiliyormuş.ayrıca kendi üzerinize faturanız var sa (mesela kaldığım evde tüm faturaları üzerime almıştım) fiyat düşüyor.birde eğer bu tip projelerde yapımcı firma projeyi onaylamışsa bir miktar daha az para ödeniyormuş(150-250) arası.

Doğalgaz için abonelik ve sözleşme tamamda proje onayı bizimle ilgili değil.Tesisatı onlar yaptığı için onlar onaylatmış olmalı.
Ben teknisyenim ve 10 yıldır doğalgaz projesi çiziyorum.Tahhüt işleri kiptaşa ait.Proje için 1 lira vermem.Kanunen tesisatı yapan firma taahütü yapmalı.Kabul etmezlersede kendim çizerim projemi.
Ayrıca şuan mevcut aboneliğinizi doğalgazda iptal ederseniz para iade etmezler veya sizin daireye aktaramazlar.240 lira olan güvence bedelini alabilirsiniz.Abonelik igdaşa kalır.

Canan hn. kiracılar abone bedeli ödemiyor. Kira sözleşmesi ile gittiğinde sadece güvence bedeli ödüyorsunuz. Athos28 arkadaşım sanırım kiracı o açıdan değerlendirmesini yapıyor.
beykoz

Postby Canan SAĞLAM on Fri Jun 26, 2009 3:12 pm

Ben şuan oturduğum kiralık evin bütün doğalgaz işlerini kendim yapmıştım.Abonelik-güvence bedeli-kombi-katkaloriferi-doğalgaz hattı ev sahibi hiçbirşeye karışmadı.Kiradanda düşülmedi masraflar,geçen hafta igdaşa dilekçeyle gazı kestirdim.
Doğalgaz şirketini aradım ve komple tesisatı söktürdüm.Sonuç olarak tek alabildiğim igdaştan 218 tl güvence bedeli,300 tl abonelik iade edilmedi.
Canan SAĞLAM

Postby beykoz on Fri Jun 26, 2009 3:33 pm

Canan SAĞLAM wrote:Ben şuan oturduğum kiralık evin bütün doğalgaz işlerini kendim yapmıştım.Abonelik-güvence bedeli-kombi-katkaloriferi-doğalgaz hattı ev sahibi hiçbirşeye karışmadı.Kiradanda düşülmedi masraflar,geçen hafta igdaşa dilekçeyle gazı kestirdim.
Doğalgaz şirketini aradım ve komple tesisatı söktürdüm.Sonuç olarak tek alabildiğim igdaştan 218 tl güvence bedeli,300 tl abonelik iade edilmedi.

Canan hn. sizinde ev sahibiniz ammada insafsızmış. Allah sizede yardım etmişde o ev sahibinden inşallah en kısa sürede kurtulursunuz. Benim dediğim evde bütün tesisatı olan evler içindi. Siz tabikide işin içinde olduğunuz için tüm ayrıntılarıyla daha iyi biliyorsunuz.
beykoz

Postby onur çiçek on Fri Jun 26, 2009 3:41 pm

merhaba işlemlere hemen mi başlyoruz nasıl oluyor yani siz sadece fiyat araştırması mı yapıyorsunuz
onur çiçek

Postby onur çiçek on Fri Jun 26, 2009 3:43 pm

ya ben vimi lim alıp herşeyi kendim yapmak istiyorum sizce daha iy değilmi.
onur çiçek

Postby mzn on Fri Jun 26, 2009 3:44 pm

kiptaş teslim etmeden işlemleri yapamıyoruz sanıyorum.Kiptaşın bize vereceği belge ile gidip faturaları açtırabiliyoruz diye biliyorum.
mzn

yanlis anlasilma olmasin

Postby palamar on Fri Jun 26, 2009 3:52 pm

Arkadaslar hepinize ayri ayri tesekkür ederim keske daha once bu siteden haberim olsaydi
aslinda ben Kiptas Yalova konutlarindan bir ev aldim ve henuz bitmeti yalovada hic tanidigim yok
siteye yazdim ancak yine ses cikmadi bu nedenle sizlerin arasina katildim amacim bilgi i sahibi
olmak cunku gerek Kiptas gerekse yalova santiye sürekli ileri tarih vermeye basladi Kisacasi
bugün git yarin gel hesabi oldu.( Butce S.O.S. vermeye basladi)
Kriz elbette herkez gibi beni de cok sarsti bu nedenle ekstra bir fatura uykularimi kaciriyor
arasira sizlere Genel Konular ile ilgili yazmama izin verirseniz sevinirim.

Sevgilerimle

palamar
palamar

Postby Canan SAĞLAM on Fri Jun 26, 2009 3:55 pm

Kiptaş zaten yönlendirmeyi yapacaktır, abonelikler için tesisat bilgilerini verirler.Ben kiptaşa vekalet vermiycem,kendim takip edeceğim.Bir günde halledilir sanırım.Elektrik,su, doğalgaz müracat merkezleri tuzla sınırları içindedir heralde.
Canan SAĞLAM

Postby mzn on Fri Jun 26, 2009 3:56 pm

Canan hanım elektrik tuzla içmeler iski pendik kaynarca igdaş ise kartal da
mzn

Postby Canan SAĞLAM on Fri Jun 26, 2009 4:19 pm

mzn wrote:Canan hanım elektrik tuzla içmeler iski pendik kaynarca igdaş ise kartal da

Sayın mzn teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için.O zaman ilk iş kartal igdaş-iski kaynarca son olarak elektrik içmeler.
Canan SAĞLAM

Re: yanlis anlasilma olmasin

Postby beykoz on Fri Jun 26, 2009 4:24 pm

palamar wrote:Arkadaslar hepinize ayri ayri tesekkür ederim keske daha once bu siteden haberim olsaydi
aslinda ben Kiptas Yalova konutlarindan bir ev aldim ve henuz bitmeti yalovada hic tanidigim yok
siteye yazdim ancak yine ses cikmadi bu nedenle sizlerin arasina katildim amacim bilgi i sahibi
olmak cunku gerek Kiptas gerekse yalova santiye sürekli ileri tarih vermeye basladi Kisacasi
bugün git yarin gel hesabi oldu.( Butce S.O.S. vermeye basladi)
Kriz elbette herkez gibi beni de cok sarsti bu nedenle ekstra bir fatura uykularimi kaciriyor
arasira sizlere Genel Konular ile ilgili yazmama izin verirseniz sevinirim.

Sevgilerimle

palamar

Aramıza hoşgeldin bizim için hiçbir sakınca yok saygı ve seviyeli bir çerçevede her türlü bilgilerimizi paylaşabileceğimiz bir sitedir burası. Bunun için bu siteyi kuran ahmet kullanıcısı arkadaşımızada teşekkür ederim.
beykoz

hygienic

Postby hygienic on Sat Jun 27, 2009 11:29 am

Anladığım kadarıyla taşınmasıyla filan 2.000 TL civarı nakit gerekecek. İnşallah bir ay sonra sitenin bahçesinde konuşuyor olmak dileğiyle...
hygienic

Postby meteorkaya on Sat Jun 27, 2009 2:15 pm

selamlar...
yasaklanmış bir kullanıcıydım yasak kaldırıldı sanırım adalet biraz olsun ugradı siteye galiba

evimi kiraya vermek istediğimi paylaşınca hakaretlere maruz kalarak üyeliğim silindi.

çok zoruma gitti burada maruz kaldıgım durum.
adeta hırsız muamelesi gördüm.

dişimden tırnagımdan arttırıp ödemelerimi yaptım ak süt kadar helal kazancımla alıgım dairemi kiralamak istiyorum dediğimde haksız muamele gördüm.

(Bir müslümanı incitmek, kalbini kırmak, Kâbe'yi yetmiş kere yıkmaktan daha günahtır )

bu davranışta bulunan ve üyeliğimi silen arkadaşlara hakkımı helal etmiyorum.
mevlam bildiği gibi yapsın.

şimdi sizi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum.arzu ederseniz bu mesajımıda silin
eleştiriyi kabul edemeyen yargısız infaz ve haksız muamele yapanları Allah islah etsin.
meteorkaya

Postby erdada on Sat Jun 27, 2009 4:28 pm

hadi hayırlı olsun 8 temmuz teslimler başlıooooooooo a1 blok
erdada

Postby erdada on Sat Jun 27, 2009 4:29 pm

benim a1 blokta
erdada

Postby kara11kartal on Sat Jun 27, 2009 4:36 pm

çok güzel habar. hepimiz adına.bu bilgiye nerden ulaştın? bilgilendirirsen seviniriz.TEŞEKKÜRLER
kara11kartal

Postby serhat on Sat Jun 27, 2009 4:56 pm

sevgili erdada bu bilgiye nereden ulaştın bizimle paylaşırmısın.
serhat

Postby erdada on Sat Jun 27, 2009 7:46 pm

bir arkadaşımın arkadası kiptaşta çalışıyormuş o söylemiş bana müjde verdi::( geç kalınmış bir müjde ama herkeze hayırlı olsun
erdada

Postby girikli2834 on Sat Jun 27, 2009 8:28 pm

slm arkadaşlar banada evlerin teslimlerine 3 temmuzdan itibaren başlıyoruz dediler
girikli2834

Postby serken on Sat Jun 27, 2009 9:10 pm

İyide 10 gün sonra teslimatlar başlıyo diyoruz ama hala bir resmi tebligat yok. Bu ne iş ben anlamdım!!!!
serken

Postby ercan544 on Sat Jun 27, 2009 9:51 pm

serken wrote:İyide 10 gün sonra teslimatlar başlıyo diyoruz ama hala bir resmi tebligat yok. Bu ne iş ben anlamdım!!!!

mrb arkadaşlar,diyorum ki fazla güvenmeyelim yinede tahminimce temmuz ay sonunu bulur bu teslimat..
ercan544

Postby beykoz on Sun Jun 28, 2009 1:06 am

Arkadaşlar bugün bir akrabımıza giderken siteye uğradım 115 lerin yani mezarlığın oradan sitemize girdim. 115 lerin oradaki yollar yapılmış. Ortadaki boş alanda bulunan barakalar falan toplanmaya başlanmış115 ve 3 tane 95 lik blokların çevresi baya bir düzeltilmişti.115 lerin bütün kombileri takılmıştı. B-1 blokta dikey inşaat için 2 tane ustayla konuştum. Neredeyse bütün işleri tamamlamışlar ufak tefek işleri kalmış. Peki dedim teslimler ne zaman başlayacak bir duyum var mı dedim. Abi 8 Temmuzdan itibaren A bloklardan teslimatlara başlayacaklar dedi. Kesinmi dedim evet kesin olarak başlayacak dediler. Bu arada Sitemizin bütün elektrik alt yapısı bitmiş. Salı günü sitemizi şantiye elektriğinden çıkarıp normal elektrik vereceklermiş.Su ve Doğalgazda hazırmış. Tabii benim bu duyduklarım oradaki ustalardan. Yüzbaşıoğlu inşaat yaptığı 9 adet bloğun sadece kaba inşaatını yapmış. Geri kalan bütün işi Yani mantolama kapısı bacası parkesi elektriği anlayacağınız bütün işi neredeyse Dikey inşaat yapmış çalışanlar 1 sene maaş alamamış. Yüzbaşıoğlunun Dikey inşaata 2,5 milyon TL para takmış. Abi ufak tefekte olsa biz buradaki birçok işi yaptık buraları tamamen boş bırakmadık dedi. Ne diyeyim Allah onlardan razı olsun. Ama bu Yüzbaşıoğlu ve İsmet Yıldırıma hakkımı helal etmiyorum. Arkadaşlar bu 8 temmuzu birçok yerden duymaya başladık inşallah bu sefer doğru olur ve evlerimize yerleşiriz. Hayırlı geceler.
beykoz

Postby Göztepeli FB on Mon Jun 29, 2009 9:13 pm

beykoz wrote:Arkadaşlar bugün bir akrabımıza giderken siteye uğradım 115 lerin yani mezarlığın oradan sitemize girdim. 115 lerin oradaki yollar yapılmış. Ortadaki boş alanda bulunan barakalar falan toplanmaya başlanmış115 ve 3 tane 95 lik blokların çevresi baya bir düzeltilmişti.115 lerin bütün kombileri takılmıştı. B-1 blokta dikey inşaat için 2 tane ustayla konuştum. Neredeyse bütün işleri tamamlamışlar ufak tefek işleri kalmış. Peki dedim teslimler ne zaman başlayacak bir duyum var mı dedim. Abi 8 Temmuzdan itibaren A bloklardan teslimatlara başlayacaklar dedi. Kesinmi dedim evet kesin olarak başlayacak dediler. Bu arada Sitemizin bütün elektrik alt yapısı bitmiş. Salı günü sitemizi şantiye elektriğinden çıkarıp normal elektrik vereceklermiş.Su ve Doğalgazda hazırmış. Tabii benim bu duyduklarım oradaki ustalardan. Yüzbaşıoğlu inşaat yaptığı 9 adet bloğun sadece kaba inşaatını yapmış. Geri kalan bütün işi Yani mantolama kapısı bacası parkesi elektriği anlayacağınız bütün işi neredeyse Dikey inşaat yapmış çalışanlar 1 sene maaş alamamış. Yüzbaşıoğlunun Dikey inşaata 2,5 milyon TL para takmış. Abi ufak tefekte olsa biz buradaki birçok işi yaptık buraları tamamen boş bırakmadık dedi. Ne diyeyim Allah onlardan razı olsun. Ama bu Yüzbaşıoğlu ve İsmet Yıldırıma hakkımı helal etmiyorum. Arkadaşlar bu 8 temmuzu birçok yerden duymaya başladık inşallah bu sefer doğru olur ve evlerimize yerleşiriz. Hayırlı geceler.

Evet Beykoz aradaşım ve komşularım...

Ben bugün Kiptaş Pazarlamayı aradım.3'ü ile 20 Temmuz arası şehir dışında olacağım , teslimlere başlayacakmışsınız , benim A15 blokta dairem var sıra gelirmi? ne yapmam lazım diye sordum.Bana 8'inde başlayacağız ve internet sitemizde yapılacak işlemleri duyuracağız , önemli değil , siz dönünce işlemleriizi halledip yönetimden dairenizi teslim alabilirsiniz dediler...Yani 20'sine kadar 75 mt2 lerin dağıtımı bitermiş arkadaşlar....Tebligatları hazırlıyorlarmış.... Hadi hayırlısı...
Göztepeli FB

Postby beykoz on Mon Jun 29, 2009 10:26 pm

Göztepeli FB wrote:
beykoz wrote:Arkadaşlar bugün bir akrabımıza giderken siteye uğradım 115 lerin yani mezarlığın oradan sitemize girdim. 115 lerin oradaki yollar yapılmış. Ortadaki boş alanda bulunan barakalar falan toplanmaya başlanmış115 ve 3 tane 95 lik blokların çevresi baya bir düzeltilmişti.115 lerin bütün kombileri takılmıştı. B-1 blokta dikey inşaat için 2 tane ustayla konuştum. Neredeyse bütün işleri tamamlamışlar ufak tefek işleri kalmış. Peki dedim teslimler ne zaman başlayacak bir duyum var mı dedim. Abi 8 Temmuzdan itibaren A bloklardan teslimatlara başlayacaklar dedi. Kesinmi dedim evet kesin olarak başlayacak dediler. Bu arada Sitemizin bütün elektrik alt yapısı bitmiş. Salı günü sitemizi şantiye elektriğinden çıkarıp normal elektrik vereceklermiş.Su ve Doğalgazda hazırmış. Tabii benim bu duyduklarım oradaki ustalardan. Yüzbaşıoğlu inşaat yaptığı 9 adet bloğun sadece kaba inşaatını yapmış. Geri kalan bütün işi Yani mantolama kapısı bacası parkesi elektriği anlayacağınız bütün işi neredeyse Dikey inşaat yapmış çalışanlar 1 sene maaş alamamış. Yüzbaşıoğlunun Dikey inşaata 2,5 milyon TL para takmış. Abi ufak tefekte olsa biz buradaki birçok işi yaptık buraları tamamen boş bırakmadık dedi. Ne diyeyim Allah onlardan razı olsun. Ama bu Yüzbaşıoğlu ve İsmet Yıldırıma hakkımı helal etmiyorum. Arkadaşlar bu 8 temmuzu birçok yerden duymaya başladık inşallah bu sefer doğru olur ve evlerimize yerleşiriz. Hayırlı geceler.

Evet Beykoz aradaşım ve komşularım...

Ben bugün Kiptaş Pazarlamayı aradım.3'ü ile 20 Temmuz arası şehir dışında olacağım , teslimlere başlayacakmışsınız , benim A15 blokta dairem var sıra gelirmi? ne yapmam lazım diye sordum.Bana 8'inde başlayacağız ve internet sitemizde yapılacak işlemleri duyuracağız , önemli değil , siz dönünce işlemleriizi halledip yönetimden dairenizi teslim alabilirsiniz dediler...Yani 20'sine kadar 75 mt2 lerin dağıtımı bitermiş arkadaşlar....Tebligatları hazırlıyorlarmış.... Hadi hayırlısı...

Teşekkürler dostum inşallah bu sefer dedikleri gibi olur.
beykoz

Postby beykoz on Tue Jun 30, 2009 10:54 am

Arkadaşlar 8 Temmuz kesinmiş. Günde 1 blok Cumartesiler dahil Ağustosun 18 ine kadar evlerimiz teslim edilecekmiş. Gözümüz aydın. Buna göre bir teslim tablosu yapalım:

08 Temmuz : A-01 Blok
09 Temmuz : A-02 Blok
10 Temmuz : A-03 Blok
11 Temmuz : A-04 Blok

13 Temmuz : A-05 Blok
14 Temmuz : A-06 Blok
15 Temmuz : A-07 Blok
16 Temmuz : A-08 Blok
17 Temmuz : A-09 Blok
18 Temmuz : A-10 Blok

20 Temmuz : A-11 Blok
21 Temmuz : A-12 Blok
22 Temmuz : A-13 Blok
23 Temmuz : A-14 Blok
24 Temmuz : A-15 Blok
25 Temmuz : B-01 Blok

27 Temmuz : B-02 Blok
28 Temmuz : B-03 Blok
29 Temmuz : B-04 Blok
30 Temmuz : B-05 Blok
31 Temmuz : B-06 Blok
01 Ağustos : B-07 Blok

03 Ağustos : B-08 Blok
04 Ağustos : B-09 Blok
05 Ağustos : B-10 Blok
06 Ağustos : B-11 Blok
07 Ağustos : B-12 Blok
08 Ağustos : B-13 Blok

10 Ağustos : B-14 Blok
11 Ağustos : B-15 Blok
12 Ağustos : C-01 Blok
13 Ağustos : C-02 Blok
14 Ağustos : C-03 Blok
15 Ağustos : C-04 Blok

17 Ağustos : C-05 Blok
18 Ağustos : C-06 Blok

Verdikleri tarihe göre teslimatların böyle olacağını düşünüyorum. Herkese Hayırlı günler dilerim.
Last edited by beykoz on Wed Jul 01, 2009 9:42 am, edited 1 time in total.
beykoz

Postby ahmet on Tue Jun 30, 2009 11:14 am

artık tarih sormayın bence tebligatlar ne zaman gönderilcek

8 tummuzda sitede ne zaman yayınlancak onu sorun
ahmet
Site Admin

Teslimat Listesi

Postby hygienic on Tue Jun 30, 2009 11:55 am

Bundan önce teslimatlar günde 2'şer bina olarak yapılmış, bizim siteler içinde günde 2 bina diyorlar diye biliyorum.
hygienic

Postby somali on Tue Jun 30, 2009 12:01 pm

Az önce II.Etap şantiye ile görüştüm,A-7 blok ne zaman teslim edilecek diye sordum,15 Temmuz dediler yani Beykoz un tahmini doğru.Sonunda bu günü de gördük çok şükür,herkese hayırlı uğurlu olsun
somali

Postby somali on Tue Jun 30, 2009 12:07 pm

A-7 Blok 15 Temmuz olduğuna göre 8 Temmuzdan başlayarak pazar günüleri hariç günde bir blok teslim edilecek demek ki.
somali

Postby nihat1979 on Tue Jun 30, 2009 12:19 pm

Arkadaşlar,

Ben şimdi 216 423 47 42 nolu telefonu aradım (kiptaş tuzla şantiye) merkeze yönlendirdi bilgi vermedi. Merkez Kiptaş ise (0212 477 03 00) ağustos ayında teslimat planlanıyor dedi, blok blok sorduğumda yanıt vermedi.

Bilginize...
nihat1979

Postby beykoz on Tue Jun 30, 2009 12:35 pm

nihat1979 wrote:Arkadaşlar,

Ben şimdi 216 423 47 42 nolu telefonu aradım (kiptaş tuzla şantiye) merkeze yönlendirdi bilgi vermedi. Merkez Kiptaş ise (0212 477 03 00) ağustos ayında teslimat planlanıyor dedi, blok blok sorduğumda yanıt vermedi.

Bilginize...

Nihat1979 arkadaşım ben bugün kiptaşı 2 kere aradım 2 sindede 8 Temmuz dediler. Tebligatlarda bu hafta sonu itibariyle gönderilecek dediler. Gene başladılar bi öyle bi böyle. İnşallah bu sefer 8 Temmuzdan öteye ertelemezler.
beykoz

Postby mzn on Tue Jun 30, 2009 12:42 pm

arkadaşlar bu bilgileri kiptaşta kimden aldığımızıda yazarsak daha iyi olur diye düşünüyorum.Ben eyüp beyden 6 temmuzda teslimatların yapılacağı bilgisini almıştım.
mzn

Postby beykoz on Tue Jun 30, 2009 12:44 pm

mzn wrote:arkadaşlar bu bilgileri kiptaşta kimden aldığımızıda yazarsak daha iyi olur diye düşünüyorum.Ben eyüp beyden 6 temmuzda teslimatların yapılacağı bilgisini almıştım.

Bende aynı kişiden aldım.
beykoz

Postby hakana on Tue Jun 30, 2009 1:49 pm

ben de genel merkezi aradım, bir bayanla konuştum... önce eylül sonra ağustos dedi...tapularıda ortalama 2-3 seneye veririz dedi...tapular bölge bölge çıkıyormuş, sıra size ne zaman gelir tam bilemem dedi...
hakana

Teslimat Sirasi

Postby serkanortac on Tue Jun 30, 2009 1:59 pm

Arkadaslar Merhaba;
teslimatlar yapilirken 2-3 hafta istanbulda olamayacagim, ornegin benim dairenin teslimat tarihinin 8 temmuz oldugunu varsayarsak, 12-13 temmuzda gelsem teslim alabilme sansim varmidir yoksa en son sirayami aktariliyor?
Tesekkurler...
serkanortac

Re: Teslimat Sirasi

Postby beykoz on Tue Jun 30, 2009 2:00 pm

serkanortac wrote:Arkadaslar Merhaba;
teslimatlar yapilirken 2-3 hafta istanbulda olamayacagim, ornegin benim dairenin teslimat tarihinin 8 temmuz oldugunu varsayarsak, 12-13 temmuzda gelsem teslim alabilme sansim varmidir yoksa en son sirayami aktariliyor?
Tesekkurler...

Ne zaman geliyorsanız ozaman teslim alacaksınız.
beykoz

Teslimatlar

Postby hygienic on Tue Jun 30, 2009 5:02 pm

Tebligatlar yollanmaya başlanmış. Hatta blok numarasını söylediğinizde tam teslim tarihini söylüyorlar. B - 13 blok için 28 Temmuz dediler.
hygienic

Postby Canan SAĞLAM on Tue Jun 30, 2009 5:18 pm

Arkadaşlar gözümüz aydın.Biraz önce görüştüm kiptaş merkezle A8 blok teslimatı ne zaman dedim 16 temmuz dedi bayan.
Tebligatlarınızı yolladık isterseniz masraflar hakkında bilgi verelim dedi sağolsun.
İSKİ:362 YTL
İGDAŞ:610 YTL
ELEK: 135
ORTAK GİDER AVANSI:160 YTL
Evlerimiz hepimize huzur,aydınlık,mutluluk getirsin...
Canan SAĞLAM

Postby Canan SAĞLAM on Tue Jun 30, 2009 5:21 pm

Aylık site aidatı 75 mkareler için 50 ytl.
Canan SAĞLAM

Postby demetgulay on Tue Jun 30, 2009 5:30 pm

Arkadaşlar gözünüz aydın.Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin.Darısı en kısa zamanda inşallah bizim başımıza.(Maltepe 1.etap)
demetgulay

Postby SLM on Tue Jun 30, 2009 6:34 pm

Gözümüz aydın herkeze hayırlı olsun güle güle oturmak ve iyi komşuluklar dileklerimle. Bende A13 bloktayım Canan hanıma verilen tarihe göre hesaplarsak 22 Temmuza gelmesi lazım ama hygienc arkadaşımıza 28 Temmuz denmiş.Dikkatimi çekti ama teslim edileceğini öğrenmek çok güzel aylardır bu zamanı bekliyoruz.
SLM

Postby gogo on Tue Jun 30, 2009 7:48 pm

forumda 3 etaptan kimse yok mu :)
gogo

Postby onur çiçek on Tue Jun 30, 2009 8:28 pm

ya bu anlatılanlar gerçekmi inanamıyorum inşallah artık ben o evi yokmuş gibi düşünüyordum artık ne zaman olusa diye bekliyordum
onur çiçek

Postby onur çiçek on Tue Jun 30, 2009 8:33 pm

peki bu masrafardan iski ve doğalgaz taksitle olmuyormuydu biz peşin verecez
onur çiçek

Postby beykoz on Tue Jun 30, 2009 10:15 pm

demetgulay wrote:Arkadaşlar gözünüz aydın.Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin.Darısı en kısa zamanda inşallah bizim başımıza.(Maltepe 1.etap)

Amin inşallah sizlerde en kısa sürede evlerinize taşınırsınız inşallah.
beykoz

Postby beykoz on Tue Jun 30, 2009 10:21 pm

gogo wrote:forumda 3 etaptan kimse yok mu :)

gogo arkadaşım 3. etap sadece isim olarak aramızda duvar falan yok bizim sitenin içinde sizin bloklar. Kendini 2. etap olarakta görebilirsin :)
beykoz

Postby beykoz on Wed Jul 01, 2009 9:31 am

Canan SAĞLAM wrote:Arkadaşlar gözümüz aydın.Biraz önce görüştüm kiptaş merkezle A8 blok teslimatı ne zaman dedim 16 temmuz dedi bayan.
Tebligatlarınızı yolladık isterseniz masraflar hakkında bilgi verelim dedi sağolsun.

Canan hn. günaydın bu bilgileri Kiptaş pazarlama bölümünden mi aldınız.
beykoz

Günaydın

Postby hygienic on Wed Jul 01, 2009 9:39 am

Aynı rakamları banada kiptaştan söylediler. Yalnız 95 m2'ler için ortak gider 203 TL, aidat 55 TL olarak bildirdiler. Teslimatlar sabah saat : 9,00 gibi başlayıp akşama kadar sürecekmiş. ogün teslim alamayanlar 30 ağustosa kadar teslim alabilirlermiş.
hygienic

Postby fturkyilmaz on Wed Jul 01, 2009 9:51 am

herkese günaydın,
birde şu bilgileri ve teslim tarihini sitede yayınlasalar artık. ortak giider avansını acaba bir defaya mahsus olarak mı alınıyor.
fturkyilmaz

Postby beykoz on Wed Jul 01, 2009 9:55 am

beykoz wrote:Arkadaşlar 8 Temmuz kesinmiş. Günde 1 blok Cumartesiler dahil Ağustosun 18 ine kadar evlerimiz teslim edilecekmiş. Gözümüz aydın. Buna göre bir teslim tablosu yapalım:

08 Temmuz : A-01 Blok
09 Temmuz : A-02 Blok
10 Temmuz : A-03 Blok
11 Temmuz : A-04 Blok

13 Temmuz : A-05 Blok
14 Temmuz : A-06 Blok
15 Temmuz : A-07 Blok
16 Temmuz : A-08 Blok
17 Temmuz : A-09 Blok
18 Temmuz : A-10 Blok

20 Temmuz : A-11 Blok
21 Temmuz : A-12 Blok
22 Temmuz : A-13 Blok
23 Temmuz : A-14 Blok
24 Temmuz : A-15 Blok
25 Temmuz : B-01 Blok

27 Temmuz : B-02 Blok
28 Temmuz : B-03 Blok
29 Temmuz : B-04 Blok
30 Temmuz : B-05 Blok
31 Temmuz : B-06 Blok
01 Ağustos : B-07 Blok

03 Ağustos : B-08 Blok
04 Ağustos : B-09 Blok
05 Ağustos : B-10 Blok
06 Ağustos : B-11 Blok
07 Ağustos : B-12 Blok
08 Ağustos : B-13 Blok

10 Ağustos : B-14 Blok
11 Ağustos : B-15 Blok
12 Ağustos : C-01 Blok
13 Ağustos : C-02 Blok
14 Ağustos : C-03 Blok
15 Ağustos : C-04 Blok

17 Ağustos : C-05 Blok
18 Ağustos : C-06 Blok

Verdikleri tarihe göre teslimatların böyle olacağını düşünüyorum. Herkese Hayırlı günler dilerim.

Arkadaşlar yapmış olduğum bu tahmini liste Hepimizin Kiptaşla yapmış olduğu görüşmeler sonucunda kesinleşmiş olarak görülüyor. Tebligatlar gönderilmeye başlanmış. Cuma gününe kadarda resmi internet sitesinden yayınlayacaklarmış. Allah hepimize evlerimizde sağlıklı huzur ve iyi komşuluklarla oturmayı nasip etsin.
beykoz

Postby hygienic on Wed Jul 01, 2009 11:54 am

Ortak gider avansı bir kereye mahsus alınacakmış.
hygienic

Postby Canan SAĞLAM on Wed Jul 01, 2009 12:08 pm

beykoz wrote:
Canan SAĞLAM wrote:Arkadaşlar gözümüz aydın.Biraz önce görüştüm kiptaş merkezle A8 blok teslimatı ne zaman dedim 16 temmuz dedi bayan.

Canan hn. günaydın bu bilgileri Kiptaş pazarlama bölümünden mi aldınız.

Pazarlama bölümünden verdiler.
Canan SAĞLAM

Postby beykoz on Wed Jul 01, 2009 12:46 pm

Arkadaşlar bu arada kurada çektiğimiz ve bize verilen kağıtları saklıyorsunuzdur umarım. Çünkü yapılacak başvurularda o kağıtları istiyorlarmış diye duydum.
beykoz

Postby girikli2834 on Wed Jul 01, 2009 2:44 pm

alm arkadaşlar hepimiz için hayırlısı olsun inşallah allah güle güle oturmayı nasip etsin,
girikli2834

Postby TRK on Wed Jul 01, 2009 3:17 pm

merhaba,

kiptas'ın eski duyurularında birinci etaba dair daire teslim duyurusu bulunuyor.

linki: http://www.kiptas.com.tr/TR/HABER/default.asp?fId=242

Ayrıca bu ortak gider avansı ile ilgili bir excelde (EK-1) yapmışlar.
( http://www.kiptas.com.tr/PDF/tuzla1etap ... utcesi.xls )

Burada detayı belli olmayan büyük kalemler var. Duyuruda da görebileceğiniz üzere bu ortakgider avansını ödemeden dairyi teslim de alamıyorsunuz.

Bu konuda 1. etaptan tecrübe aktarabilecek arkadaşlar var mı?

bu bedellerin sorgulanması nasıl yapılmış. Örneğin bir araba alınmış. Bunların dayanağı nedir, bu tarz siteli oluşumlarda kanuni yükümlülük müdür vs.

selamlar,

TRK
TRK

Postby nrc_evr on Wed Jul 01, 2009 3:20 pm

slm arkadaşlar siteye bugün girdim ve çok güzel haberler aldım.aynı zamanda maddi olarak üzücüde.inşallah herkese hayırlı olur yeni evleri.yukarıda yazan ortak gider avansı nedir bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi ?
nrc_evr

Postby musbala52 on Wed Jul 01, 2009 4:25 pm

Ben az önce aradım B1 blok için teslim gününü 12 Ağustos olarak verdiler. Kesin mi dediğimde tebligatları yolladık dediler. Şimdi Beykozun tahmin listesine baktım acaba B1'i C1'mi anladı?
musbala52

Postby beykoz on Wed Jul 01, 2009 5:18 pm

musbala52 wrote:Ben az önce aradım B1 blok için teslim gününü 12 Ağustos olarak verdiler. Kesin mi dediğimde tebligatları yolladık dediler. Şimdi Beykozun tahmin listesine baktım acaba B1'i C1'mi anladı?

Arkadaşım ben tahmini teslim programı yaptım. B-1 B-2 ve B-3 bloklar sonlara doğruda verilebilir. Yüzbaşıoğlunun yarım bıraktığı daireler bu bloklarda.
beykoz

Postby musbala52 on Wed Jul 01, 2009 5:53 pm

Tebligatları eve yollayıp hala internet sitesinde yayınlamamaktaki maksat ne çok merak ediyorum. Bir dünya para lağzım, işi olan var, tatil için il dışında olan var ne bekliyorlar acaba. Ben dün gittim B1 blokta boya yapıyorlardı 1haftalık boya işimiz var dediler. Daha çevre düzenlemesi de bitmemişti B1' ve bazı yerlerde. Eğer teslime başlayıp bir yandanda hala çalışacaklarsa iyi vallaha.
musbala52

Postby beykoz on Wed Jul 01, 2009 7:19 pm

musbala52 wrote:Tebligatları eve yollayıp hala internet sitesinde yayınlamamaktaki maksat ne çok merak ediyorum. Bir dünya para lağzım, işi olan var, tatil için il dışında olan var ne bekliyorlar acaba. Ben dün gittim B1 blokta boya yapıyorlardı 1haftalık boya işimiz var dediler. Daha çevre düzenlemesi de bitmemişti B1' ve bazı yerlerde. Eğer teslime başlayıp bir yandanda hala çalışacaklarsa iyi vallaha.

Aynen dediğiniz gibi olacak. Tuzla 1. etapta da böyle olmuştu.
beykoz

Postby onur çiçek on Wed Jul 01, 2009 8:23 pm

elek parası ne acaba bilen varmı
onur çiçek

Postby beykoz on Wed Jul 01, 2009 8:25 pm

onur çiçek wrote:elek parası ne acaba bilen varmı

Elektrik
beykoz

Postby onur çiçek on Wed Jul 01, 2009 8:28 pm

bende bugün aradım 8 temmuz başlıyoruz dediertebligatları gönderiyorlarmış bu sefer gerçek heralde
onur çiçek

Postby onur çiçek on Wed Jul 01, 2009 8:29 pm

pardon anlamamşım sağol beykoz
onur çiçek

Postby mzn on Thu Jul 02, 2009 8:43 am

arkadaşlar dün akşam siteye gittim.Tüm binaların şantiye elektrik bağlantıları sökülmüş bugün belediye şebekesine bağlanacakmış.Dolyısı ile binanızı teslim aldığınız gün size verilecek teslim kağıdı ile tesisat numaralarınızı dairenizden okuyarak aynı gün açtırabilirsiniz herşeyi.Dün fatura ödemek için ayedaşa gittim belgeniz elinizde olsa bugün bile abone ve sözleşme işlemleriniz yapılabilir dedi.

Saygılar /sevgiler
mzn

Postby esin on Thu Jul 02, 2009 9:05 am

selam,
Ben şunu merak ediyorum diyelim ki 5 ağustosta evi teslim aldım elek. su, doğal gazıda açtırdım hemen taşınabilirmiyim?Birde ben 11 kattayım nakliye firması eşyaları nasıl çıkartır oraya.Teşekkürler
esin

Postby beykoz on Thu Jul 02, 2009 9:12 am

esin wrote:selam,
Ben şunu merak ediyorum diyelim ki 5 ağustosta evi teslim aldım elek. su, doğal gazıda açtırdım hemen taşınabilirmiyim?Birde ben 11 kattayım nakliye firması eşyaları nasıl çıkartır oraya.Teşekkürler

Evet taşınabilirsiniz. Nakliye ile ilgili ben 3 kere taşıttığım ve çevremdeki insanlara tavsiye ettiğim bir nakliye firması var. Ben ve çevremdekiler çok memnun kaldık. Önümüzdeki hafta telefon numaralarını vereceğim. Ama isterseniz Google a evden eve nakliyat yazın çıkan firmalarla da görüşebilirsiniz.
beykoz

Postby Canan SAĞLAM on Thu Jul 02, 2009 9:38 am

Günaydın arkadaşlar.Bende anahtarı aldıktan sonra hemen taşınıcam.
Dün şantiyeyi aradım kiptaşın kontrol elemanı ile görüştüm.Anahtarı aldığınız anda taşınabilirsiniz dedi.Resmiyette elek.su,doğalgaz açılmamış bile olsa bir kaç gün kullanırsınız sorun olmaz,Eşyaları taşımak için asansörler çalışıyor
olacak zaten,asansörle çıkartırsınız dedi.
Abonelikleri ev tesliminden önce yapmamız gerekiyormuş kiptaş genel merkezden söylemişlerdi.
Canan SAĞLAM

Postby Tu-Er on Thu Jul 02, 2009 12:13 pm

Merhaba Arkadaşlar.
Dairelerimiz teslim edildikten sonra az da olsa "bir taşınma kargaşası" yaşanacak gibi geliyor bana.Ama bu hoş bir telaş olacak sanırım :)
Taşınma telaşının azaldığı günlerde örneğin 5 EYLÜL akşamı B-6-7-8 lerin önündeki kamelyada akşam vakti 5-6 gibi buluşmayı öneriyorum.
Hem biz komşular tanışmış oluruz hemde sohbet eder dertlerimizi sıkıntılarımızı anlatır komik anlarımızdan bahsedebiliriz diye düşünüyorum.
Lütfen bu teklifimizi elimizin ulaşabildiği tüm komşularımıza iletebilirseniz seviniri.
5 Eylül akşamı tanışma ve buluşma dileği ile.....
Herkeze hayırlı,uğurlu olması dileği ile.
Tu-Er

Postby Canan SAĞLAM on Thu Jul 02, 2009 1:04 pm

Arkadaşlar benim tebligat gelmiş.Kiptaş sitesinde neden yayınlamıyor anlamış değilim.
Canan SAĞLAM

Postby onsekizaydateslim on Thu Jul 02, 2009 1:33 pm

5 eylül akşamı b678 in önündeki kamelyada)ben varım.okul ve askerlik gibi bir şey oldu bu.
kader birliği yapmış aynı sıkıntılardan muzdarip insanlar,kendi adıma kurada da ,bu sitedki yazışmalarda da aldığım izlenim şu;tuzla 2 sakinleri temiz,eğitimli,iyi insanlar.Umarım iyi komşuluk ilişkileri kurar,orasını daha yaşanılır hale getirir huzur içinde hep birlikte yaşar gideriz.(osman ayça b5 blok)
onsekizaydateslim

slm

Postby asoon on Thu Jul 02, 2009 1:46 pm

Canan hnm. Rica etsem skain edip forma ekleyebilirmisiniz. tesekkurler.
asoon

Re: slm

Postby Canan SAĞLAM on Thu Jul 02, 2009 1:51 pm

asoon wrote:Canan hnm. Rica etsem skain edip forma ekleyebilirmisiniz. tesekkurler.

Sayın asoon ben şuanda işteyim.Tebligat eve gelmiş.
Canan SAĞLAM

Postby Canan SAĞLAM on Thu Jul 02, 2009 5:24 pm

Tu-Er wrote:Merhaba Arkadaşlar.
Dairelerimiz teslim edildikten sonra az da olsa "bir taşınma kargaşası" yaşanacak gibi geliyor bana.Ama bu hoş bir telaş olacak sanırım :)
Taşınma telaşının azaldığı günlerde örneğin 5 EYLÜL akşamı B-6-7-8 lerin önündeki kamelyada akşam vakti 5-6 gibi buluşmayı öneriyorum.
Hem biz komşular tanışmış oluruz hemde sohbet eder dertlerimizi sıkıntılarımızı anlatır komik anlarımızdan bahsedebiliriz diye düşünüyorum.
Lütfen bu teklifimizi elimizin ulaşabildiği tüm komşularımıza iletebilirseniz seviniri.

Allah o güne kadar ömür verirse bende sizlere katılırım.
Canan SAĞLAM

Postby SLM on Thu Jul 02, 2009 5:37 pm

Arkadaşlar bugün siteye uğradım hummalı bir çalışma vardı elektrik verilmiş.Şantiye elektriği için çekilen kablolar sökülüyor
idi girişte sağdaki parka başlanmış orta kısımda parke taşları döşeniyordu B ve C bloklarda hala kombileri takılmayanlar vardı bence sitenin tam anlamıyla oturması 6 ayı bulur gibi Birde bugün itibariile İSKİ'YE gidip abone olunabilir dediler tesisat numaraları Kaynarca iski'ye blok ve daireye göre verilmiş.Pazartesi itibari ilede İGDAŞ' da gidilebilinir. Tu-Er arkadaşımızın teklifine bende varım.
SLM

Postby mzn on Thu Jul 02, 2009 6:29 pm

sevgili SLM

Ben bugün iski ve ayedaşa gittim.Aynı bilgiyi bende dün kiptaştan (eyüp beyden) almıştım fakat iski de ayedaşta kiptaş bize bunun için başvuruda bulunmalı bizde gerekli kontrolleri (Trafo , su şebekesi vs. ) yaptıktan sonra abonelik işlemleriniz yapılabilir dedi.Bu süreç ne kadar zaman alır diye sordum ayedaş ve iskite kiptaş bize bildirdikten sonraki 1 hafta içinde açtırabiliriz dedi.İGDAŞ a gitmedim.

Bilgilerinize

saygılar.
mzn

Postby girikli2834 on Thu Jul 02, 2009 8:06 pm

slm arkadaşlar A03 blokta olan varmı aramızda ne zaman teslim edilecek. ben temmuzun 13 de giresuna gidecem.acaba 12 sine kadar teslim alabilirmiyim.evi
girikli2834

Postby beykoz on Thu Jul 02, 2009 8:55 pm

Tu-Er wrote:Merhaba Arkadaşlar.

İnşallah hayırlısı ile tanışırız yalnız saat konusunu ogüne yakın bir zamanda konuşalım çünkü 5 Eylül Ramazan ayına denk geliyor. İftar vaktine yakın bir zaman olmasın derim.
beykoz

Postby beykoz on Thu Jul 02, 2009 8:57 pm

girikli2834 wrote:slm arkadaşlar A03 blokta olan varmı aramızda ne zaman teslim edilecek. ben temmuzun 13 de giresuna gidecem.acaba 12 sine kadar teslim alabilirmiyim.evi

Hemşerim ayın 10 nunda evini teslim alıp gidersin.
beykoz

Postby ozaya on Thu Jul 02, 2009 11:34 pm

Öncelikle herkese hayırlı olsun.
Teslimatlar sırasında sanıyorum bir kontrol listesi yapmak gerekiyor. Böyle bir çalışması olan veyahut teslim esnasında hangi konulara dikkat edilmesi gerekiyor sorusuna cevabı olan lütfen bizimlede paylaşsın... Sevincimiz kabusa dönüşmesin.
Saygılarımla,
ozaya

Postby umbalci on Fri Jul 03, 2009 6:39 am

ARKADAŞLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN;

01 Temmuz günü saat 12:00 civarında siteye gittim, çalışmalar hala devam ediyor. Bu şekilde giderse benim tahminim ay sonuna doğru ancak toparlarlar. Kiptaş’tan bir yetkili ile uzun uzun konuşmamdan hepinizin malumu 08 Temmuz’dan itibaren A1 Bloktan başlanılarak, her gün bir blok olmak üzere teslimatlara başlanıyormuş, hatta bazı arkadaşlarımıza tebligatlar gitmiş durumda; yalnız hafta sonları cumartesi ve pazar günleri mevcut gününde teslimini alamayanlar için tekrardan teslimatlar yapılacakmış. İlk gün elektrik, doğalgaz ve su teslimatları yapılacakmış, bunu yol ücreti karşılığında Kiptaştan bir yetkiliye vekalet verilerek de yapılabileceğini söyledi. Ondan sonra evde herhangi bir eksiklik olup, olmadığına bakılacağını eksiklik varsa giderilmesi yönünde çalışma yapılacağını, eksiklik yok ise hemen anahtar teslimi yapılacağını söyledi. Tabi anahtar teslimiyle birlikte hemen taşınılabilineceğini söyledi. Ayrıca 75 m2’liklerin başka bir şahsa devrinde 20.000.-TL tazminat olduğunu 95 ve 115 m2’liklerde böyle bir tazminatın olmadığını söylediler. 75’likleri bize 51.000.-TL’ye sattıklarını müteahhit firmaya 74.000.-TL ödediklerini söylediler. Ha bu arada dairesini devretmek isteyen varsa o gün sitede karşılaştığım bir şahıs bana telefonunu verdi emekli olmuş buralardan daire almak istediğini söyledi ilgilenen arkadaş varsa telefon numarasını veririm.

Tüm hak sahibi arkadaşlarıma hayırlı olmasını temenni eder, iyi günlerde oturmalarını dilerim…
umbalci

Site adresimiz

Postby TRK on Fri Jul 03, 2009 9:43 am

Merhaba,

Site adresimizi bilen var mı? Sokak, cadde, mahalle bilgisini?

TRK
TRK

Re: Site adresimiz

Postby beykoz on Fri Jul 03, 2009 10:21 am

TRK wrote:Merhaba,

Site adresimizi bilen var mı? Sokak, cadde, mahalle bilgisini?

TRK

Kendimce olması gereken adres:
Mimar Sinan mh. Kiptaş 2 etap A-1 Bl. D:1 Tuzla-İstanbul
beykoz

Postby mzn on Fri Jul 03, 2009 10:50 am

Ben google map'ten baktım evlere sokak adı görünüyor oradan.
mzn

Postby beykoz on Fri Jul 03, 2009 11:57 am

Arkadaşlar Resmi internet sitesindede yayınlandı Hayırlı uğurlu olsun:

http://www.kiptas.com.tr/TR/HABER/default.asp?fId=306
beykoz

teslimat detayları

Postby TRK on Fri Jul 03, 2009 3:03 pm

Merhaba,

1. etapın forumuna baktığımızda teslimatta bazı keyfilikler olduğu anlaşılıyor.

1. Teslim günü belirtilmesine rağmen ayrıca bir sıra listesinin oluşturulmasını istemişler
2. aidatların ödenmesi için bank asya kredi kartının alınmasını zorunlu kılmışlar. diğer kredi kartlarını kabul etmemişler. kredi kart ile ödenmediği takdirde 6 aylık peşin talep etmişler. halbuki 1. etap tesliminde de bankaya yatırılabileceği veya orada ödenebileceği söyleniyordu.

(1. etap teslimat duyurusu: http://www.kiptas.com.tr/TR/HABER/default.asp?fId=242)

(1. etap forumundaki yazışmalar: http://kiptasmagdurlari.freeforums.org/ ... er-t9.html ) sonlardaki mesajlaşmalara bakın lütfen.

Ayrıca duyuruda 1. etapta yaptıkları gibi ortak gider dökümünü vermemişler. 1. etapta sırf personel gideri 205 bin tl, yönetim hizmet gideri 63 bin tl, araba alınmış, parkların yanına ayrıca bank alınmış vs.

Bunları da sorgulamamız lazım.

TRK
TRK

Postby mzn on Fri Jul 03, 2009 3:20 pm

arkadaşlar ben daha önce yazmıştım bu konuda foruma.Kimse sizi kart çıkartmaya zorlayamaz.Mevcut kartlarınızda mail order yolu ile her ay aidatlarınızı kartınızdan (hangi banka olursa olsun ) çektirebilirsiniz.Kimsenin böyle bir hakkı yok.
mzn

teslimatlar

Postby the end on Fri Jul 03, 2009 3:45 pm

Arkadaşlar Merhaba benim bir kaç sorum olacak

1- Abonelikler için küçükyalı, tuzla, pendik adresleri verilmiş çalıştığım için 1 günde bunları halletmem imkansız gözüküyor vekaletle yapılanda ( boğaziçi konut hizmet yönetimi) sorun çıkar mı? diğer kiptaş evlerinde sorun olduğunu duymuştum

2- Tebligatlar eve imza karşılığında teslim ediliyorsa gündüz evde olmadığımız için teslim alamayacağız
tebligatın olmaması sorun çıkarır mı?
the end

Re: teslimatlar

Postby vsanaktekin on Fri Jul 03, 2009 4:00 pm

the end wrote:Arkadaşlar Merhaba benim bir kaç sorum olacak

1- Abonelikler için küçükyalı, tuzla, pendik adresleri verilmiş çalıştığım için 1 günde bunları halletmem imkansız gözüküyor vekaletle yapılanda ( boğaziçi konut hizmet yönetimi) sorun çıkar mı? diğer kiptaş evlerinde sorun olduğunu duymuştum

2- Tebligatlar eve imza karşılığında teslim ediliyorsa gündüz evde olmadığımız için teslim alamayacağız
tebligatın olmaması sorun çıkarır mı?

Merhaba,

1- Üçünü aynı gün içerisinde yapabilirsiniz, tecrübe ile sabit. Ama tüm ödemeleri birden toplu olarak yapabilecek gücüm var benim param hazır diyorsanız verin vekaleti, hiçbir sorun çıkmaz... Üç kurumu da biliyorum nerden gidecekseniz tarif edebilirim...

2- Tebligatların elinizde olup olmaması kesinlikle önemli değil.

Syg,

VOLKAN SANAKTEKİN
vsanaktekin

Postby esin on Fri Jul 03, 2009 4:02 pm

Arkadaşlar Bir türlü inanamadım.Hepimize hayırlı olsun.
İki sorum olacak ek2(teslim almak için vekaletname) zaten ben teslim almayacakmıyım bunu doldurup orayamı vereceğim.Birde ben içerenköy de oturuyorum ikametkahı nereden alacağım.
Teşekkürler
esin

Postby beykoz on Fri Jul 03, 2009 4:06 pm

esin wrote:Arkadaşlar Bir türlü inanamadım.Hepimize hayırlı olsun.
İki sorum olacak ek2(teslim almak için vekaletname) zaten ben teslim almayacakmıyım bunu doldurup orayamı vereceğim.Birde ben içerenköy de oturuyorum ikametkahı nereden alacağım.
Teşekkürler

Teslimat tarihinde gelemeyecekler için vekaletname yani sizin belirleyeceğiniz biri siz teslim alamayacaksanız. Bağlı bulunduğunuz muhtarlıktan alacaksınız.
beykoz

Postby meteorkaya on Fri Jul 03, 2009 4:19 pm

cümleten hayırlı olsun.

abone olurken sayaç numaraları gerekmiyormu yoksa kiptaş sözleşmesylemi abone olacagız?

birde şimdi biz abonelik bedellerini yatıracagız peki kiraya verirken yatırdıımız bedel yanacakmı yani kiracıda bi ücret yatırmayacakmı bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın

konutları teslim almak için kaçta gitmemmiz gerekiyor belli bi saati varmıdır

esin bende içerenköyde oturuyorum komşuymuşuz.
meteorkaya

Postby esin on Fri Jul 03, 2009 4:27 pm

meteorkaya wrote:cümleten hayırlı olsun.

abone olurken sayaç numaraları gerekmiyormu yoksa kiptaş sözleşmesylemi abone olacagız?

birde şimdi biz abonelik bedellerini yatıracagız peki kiraya verirken yatırdıımız bedel yanacakmı yani kiracıda bi ücret yatırmayacakmı bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın

Yeniyol da oturuyorum yeni dairem B10 48 en kısa zamanda tanışmak üzere.Şifa mah. alışacakmıyız bakalım?
esin

Postby esin on Fri Jul 03, 2009 4:38 pm

beykoz wrote:
esin wrote:Arkadaşlar Bir türlü inanamadım.Hepimize hayırlı olsun.
Teşekkürler

Teslimat tarihinde gelemeyecekler için vekaletname yani sizin belirleyeceğiniz biri siz teslim alamayacaksanız. Bağlı bulunduğunuz muhtarlıktan alacaksınız.

Teşekkürler Beykoz,
Sorular bitmiyor umarı rahatsız olmuyorsunuzdur.İgdaşa abonelik için tesisat no gerek bizde bilmiyoruz.(bir blok için aynı numara veriliyormuş)ve sadece word e 6 taksit yapılıyormuş.Benim dairem 31 tem teslim ediliyor 1 ağus taşınabilirmiyim acaba.
esin

Postby beykoz on Fri Jul 03, 2009 4:46 pm

esin wrote:

Yeniyol da oturuyorum yeni dairem B10 48 en kısa zamanda tanışmak üzere.Şifa mah. alışacakmıyız bakalım?

Ben 29 sene Beykozda oturdum. Yani boğaz çocuğuyum. Evlendikten sonra önce Bostancı şimdide maltepede oturuyorum. Şu an oturduğum site ben taşındığımda daha yeni açılmıştı. Yakınımızda BİM gibi marketler bile yoktu. Tam 9 sene oldu orada bulunan sitelere insanlar taşındıkça mahallenin çehresi değişti resmen çağ atladı. Buradaki gibi düzgün ve seviyeli komşularımın olduğunu görmek buradaki bu tip gelişimin çok çabuk olacağını ümit ediyorum. Ayrıyetten Mimarsinan ve Şifa mahallesine imar çıktı şuan orada bulunan bütün toprak sahipleri evlerini mütahhite verecekler. yani anlayacağınız sanayi bölgeside olan yeni yuvamız çok iyi yaşanılır bir bölge olacak.
beykoz

Postby vsanaktekin on Fri Jul 03, 2009 4:52 pm

İSKİ ve AYEDAŞ için sayaç-tesisat numarasına gerek yok. Kurumlar veriyor bu numaraları. İGDAŞ için online abonelik adımına girerseniz Tuzla/ Mimar Sinan / Selim sk. seçerseniz bütün bloklar ve tesisat numaraları çıkıyor.

Dairede siz oturmayacaksanız, ilk etapta İSKİ ve İGDAŞ için sadece abonelik yaptırıyorsunuz. Sözleşme yapmıyorsunuz. AYEDAŞ için ise sözleşme-abonelik ayrımı yok, başvuruyorsunuz iki gün içinde gelip açıyorlar...

Teslim için mesai saatleri içinde gitmek yeterli olur herhalde...
vsanaktekin

Postby butchercan on Fri Jul 03, 2009 5:16 pm

öncelikle hayırlı olsun arkadaşlar diyorum benim kafam igdaşa takıldı internetten online sözleşme ve online abonelik var biz hangisine kaydolucaz yada ikisine birden mi. internetten yapınca igdaşa gitmemize gerek var mı
biz diyelim pazartesi bütün başvuruları yaptık.ama evi teslim almamız 22 temmuzda bi sorun çıkıyomu evi teslim aldıktan sonra tekrar elekt su ve doğalgaz için ek işlemler yapılıyomu ve de bunların başlantıları olurken illa evde olmamız mı lazım hep kiracı olduğumdan dünyadan bi haberim:)
butchercan

Postby vsanaktekin on Fri Jul 03, 2009 5:48 pm

butchercan wrote:öncelikle hayırlı olsun arkadaşlar diyorum benim kafam igdaşa takıldı internetten online sözleşme ve online abonelik var biz hangisine kaydolucaz yada ikisine birden mi. internetten yapınca igdaşa gitmemize gerek var mı
biz diyelim pazartesi bütün başvuruları yaptık.ama evi teslim almamız 22 temmuzda bi sorun çıkıyomu evi teslim aldıktan sonra tekrar elekt su ve doğalgaz için ek işlemler yapılıyomu ve de bunların başlantıları olurken illa evde olmamız mı lazım hep kiracı olduğumdan dünyadan bi haberim:)

Merhabalar,

Su, elektrik ve gaz için hemen kullanmaya başlamak için hem abonelik, hem de sözleşme yapmanız gerekiyor. İGDAŞ için internetten sözleşme ve abonelik yaparsanız, abonelik yaptırdığınızı site yönetimine bildiriyorsunuz ve onlar İGDAŞ'tan gaz açımı için randevu alıyorlar, İGDAŞ gelip gazı açıyor ama mutlaka o gün evde onları beklemelisiniz. Online yaptırmazsanız randevu günü sizin bulunmanıza gerek yok, kapıyı kim açarsa farketmez kontrolleri yapıp gazı açıyorlar.

Syg,
vsanaktekin

Postby SLM on Fri Jul 03, 2009 7:46 pm

Arkadaşlar kiptaşın ilanında ortak gider avans bütçesi açıklanmamış.Acaba yetişmedimi 1.etapta kalem kalem dökülmüş üstelik reno clio marka bir araç bile vardı.Bence bu bütçeyi görmekte faydavar sonradan bizden ekstra para istenmesin.Birde evleri teslim alırken banyo meğiline dikkat edin bazı dairelerde meğil duşakabinin altına doğru olabiliyor. kabinin altında biriken su zamanla küçük sinekler yapıyor
SLM

Postby onur çiçek on Fri Jul 03, 2009 8:08 pm

şimdi ne düşünürsünüz bilmem ama ben bu abonelik lerden birşey alamadım kiptaşın dökümünde teslim günü orda ödeme yapılır diyor.bizim bu kiptaş ın verdiği dökümleri ödedikten sonra evi teslim aldık diyelim daha sonra bu aboneliklerin açılmasını bekliycez yada bunlardan sonra birdaha gidip abonelikler için işlem yapıcazmı hiç anlayamadım.
onur çiçek

Postby brackbrainer on Sun Jul 05, 2009 6:37 pm

İlk gün elektrik, doğalgaz ve su teslimatları yapılacakmış, bunu yol ücreti karşılığında Kiptaştan bir yetkiliye vekalet verilerek de yapılabileceğini söyledi Umbalcı yazmış..Ben bu tümceyi anlamadım nasıl yani önceden ilgili kurumlara başvurmadan direk oraya gidip herşeyi konutların orda halledebiliyomusunuz ben mi yanlış anladım çünkü benim bildiğim önceden abonelikleri açtırmak ve dekontlarla oraya gitmek gerekiyor?
brackbrainer

Postby onur çiçek on Mon Jul 06, 2009 12:40 am

Hayır abonelikleri kendin yaparsan evrakla gidiyorsun doğru ama ben kiptaş tuzlayı aradım cumartesi noterde vekaleti onaylatıp gidince teslimat bölgesine orada görevliye parayı veriyorsun vekaletide o abonelik basına 15 ytl alıp herşeyi kendi yapıyor en kolayı bu bence 45 ytl.he bişey dicem galiba 160 olan bedel bankaya yatacak ya o dekondu isterler ben bu yolu uygulayacam.
onur çiçek

Postby TRK on Mon Jul 06, 2009 9:14 am

SLM wrote:Arkadaşlar kiptaşın ilanında ortak gider avans bütçesi açıklanmamış.Acaba yetişmedimi 1.etapta kalem kalem dökülmüş üstelik reno clio marka bir araç bile vardı.Bence bu bütçeyi görmekte faydavar sonradan bizden ekstra para istenmesin.Birde evleri teslim alırken banyo meğiline dikkat edin bazı dairelerde meğil duşakabinin altına doğru olabiliyor. kabinin altında biriken su zamanla küçük sinekler yapıyor

1. etapta teslimat duyurusunda verildiği şekilde OG avansının dökümünü istedim. Gelen cevap aşağıda;

İlgi tarihli e-postanız tarafımızca incelenmiştir. Söz konusu oratak gider masraf kalemleri Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesinin 6.7 maddesinde belirtilmiş olup, bu maddeye istinaden talep edilmektedir.

Gereğinin bilgilerinize rica ederiz.

Saygılarımla ,

KİPTAŞ
İLETİŞİM ŞEFLİĞİ

ABDULLAH YILDIRIM

212 477 03 00 / 181 – 116
TRK

Postby the end on Mon Jul 06, 2009 12:49 pm

vsanaktekin cevabın için teşekkür ederim dediğin gibi vekaleti vereyim gitsin tek tek uğraşmayayım.

o zaman

* igdaş,ayedaş ve iski paralarını denizbanka yatırıp dekontlarını
* 1 adet vekalet ( 3 aboneliğide kapsayacak)
* 1 adet ikametgah
* 45 TL vekalet ücreti
* son ödenen ev taksitinin dekontu
* 160 TL OG dekontu
* sözleşme fotokopisi

ile evi almaya gidiyoruz eksik yoktur inşallah.
umarım gaz ,elektrik ve suyu açmaları içinde belli bir günde evde olmamız gerekmiyordur.
the end

Postby harika on Mon Jul 06, 2009 1:52 pm

SLM wrote:Arkadaşlar kiptaşın ilanında ortak gider avans bütçesi açıklanmamış.Acaba yetişmedimi 1.etapta kalem kalem dökülmüş üstelik reno clio marka bir araç bile vardı.Bence bu bütçeyi görmekte faydavar sonradan bizden ekstra para istenmesin.Birde evleri teslim alırken banyo meğiline dikkat edin bazı dairelerde meğil duşakabinin altına doğru olabiliyor. kabinin altında biriken su zamanla küçük sinekler yapıyor
öyle bir su sızma durumu varsa hiç vakit kaybetmeden silikonlamak lazım...10-20- liralık şey yarın öbürgün daha fazla fiyatlara malolur..
harika

Postby onur çiçek on Mon Jul 06, 2009 5:20 pm

denizbanka adece ortak gider yatacak benim bildiğim gerisi vekalet le beraer orada yekiliye ödncek diye biliyorum benbugün kiptaş merkeziaradım doğru dedi görevli.
onur çiçek

Postby onur çiçek on Mon Jul 06, 2009 5:22 pm

daha doğrsunu bile varsa rica ederim yazarmı
onur çiçek

Postby beykoz on Mon Jul 06, 2009 5:29 pm

onur çiçek wrote:daha doğrsunu bile varsa rica ederim yazarmı

Ortak gider avansını sitedeki yönetime de ödeyebilirsin.
beykoz

Postby harika on Mon Jul 06, 2009 5:31 pm

onur çiçek wrote:daha doğrsunu bile varsa rica ederim yazarmı
Evet doğru.. denizbanka ortak gider parası yatacak makbuzu fotokopi çektirin aslını isterlerse kopisi sizde kalsın...nufus cüzdanı fotokopisi.- T.C KİMLİK NO.-oturduğunuz yerin ikametğahı-son taxsit makbuzu -iski-igdaş-elektirik abone paraları -EK-3 vekaleti noter tastikli 45 tl para ben bukadarını biliyorum.... anahtar teslim eden ustaya 5-10 lira ..
harika

Postby onur çiçek on Mon Jul 06, 2009 6:17 pm

benim gittiğim anladığım yolda bu teşekkür ederim.
onur çiçek

Postby SLM on Tue Jul 07, 2009 7:40 am

İSKİ ve AYEDAŞ'da abonelikleri şimdilik yapılamıyor.Kiptaş'dan kendilerine bilgi gelmediğini söylüyorlar.
SLM

Postby onsekizaydateslim on Tue Jul 07, 2009 9:37 am

merhaba,ortak gideri denizbanka yatırdık diyelim.abonelikleri teslimde kiptas yetkililerine nakit vereceğiz derken,kiptaşın sitesinde açıkladığı bedelleri mi kastediyorsunuz?Bu bedellerin bir kısmı faturalandırma başladığında taksitlendiriliyor diye biliyorum.
onsekizaydateslim

Postby beykoz on Tue Jul 07, 2009 9:52 am

onsekizaydateslim wrote:merhaba,ortak gideri denizbanka yatırdık diyelim.abonelikleri teslimde kiptas yetkililerine nakit vereceğiz derken,kiptaşın sitesinde açıkladığı bedelleri mi kastediyorsunuz?Bu bedellerin bir kısmı faturalandırma başladığında taksitlendiriliyor diye biliyorum.

Vekalet verip Kiptaşa yaptıracaksanız peşin vereceksiniz.
beykoz

Postby girikli2834 on Tue Jul 07, 2009 5:14 pm

slm arkadaşlar ben bugün iskiye gittim.iskanın gelmediğini söylediler.akabinde ayedaşa uğradım.cuma günü gelin dediler
ben evimi cuma günü teslim alacağım.bende iski ve ayedaş aboneliğimi cuma günü sabah yaptıracağım
girikli2834

Postby girikli2834 on Tue Jul 07, 2009 5:17 pm

ayedaşa abone olacak arkadaşlar evlerinin teslim alacakları günün sabahında giderlerse sorun yaşamazlar.cünkü orda ayedaş tetkililerin ellerinde konutların teslim günlerini gösteren dosya vardı
girikli2834

Postby girikli2834 on Tue Jul 07, 2009 5:20 pm

igdaş aboneliğimi sorunsuz hallettim.orada bir sorun yaşamadım ama iski ve ayedaş aboneliğimi yaptıramadım.
girikli2834

Postby SLM on Wed Jul 08, 2009 9:39 am

Arkadaşlar Denizbank'tan zorumlu konut sigortanızı yaptırmak üzere şubemize bekliyoruz diye mesaj geldi. Tebligatta böyle bir şey belirtilmiyor bu konuda bilgisi olan varmı.
SLM

Postby onur çiçek on Wed Jul 08, 2009 12:41 pm

zorunlu deprem sigortası 75m2 175 ytl çok kötüler
onur çiçek

Postby hygienic on Wed Jul 08, 2009 1:50 pm

Ben farklı yerlerlemi görüşüyorum. Denizbank'tan herhangi sigorta yaptırmak zorunda değiliz. Deniz Bank'la da görüştüm, bizden yapmak zorundasınız dediler. Neye göre zorunda olduğumuzu sordum, kiptaşla kendi aralarında yaptıkları sözleşme varmış. Kiptaş'la görüştüğümde de öyle bir sözleşmenin olmadığını ve herhangi bir sigorta zorunluluğumuzun olmadığını söylediler . Zaten onca sıkıntı çektik ve hala çekiyoruz, birde bunların oyununa gelmemek lazım.
hygienic

Postby snmb on Wed Jul 08, 2009 2:45 pm

Ya dairesini kiraya verecekler için bu abonelik işi tam arapsaçı oldu. İGDAS sadece abonelik yapın sözleşmeyi kiracı yapar diyor. İSKİ yok hem abonelik hem sözleşme yapacaksınız sonra kiracı üzerine alır diyor. Kiptaş hepsini yaptırın diyor. AYEDAS zaten cevap bile vermiyor. Hangisi doğrudur bilgisi olan var mı?
snmb

Postby KAFKAS81 on Wed Jul 08, 2009 4:14 pm

snmb wrote:Ya dairesini kiraya verecekler için bu abonelik işi tam arapsaçı oldu. İGDAS sadece abonelik yapın sözleşmeyi kiracı yapar diyor. İSKİ yok hem abonelik hem sözleşme yapacaksınız sonra kiracı üzerine alır diyor. Kiptaş hepsini yaptırın diyor. AYEDAS zaten cevap bile vermiyor. Hangisi doğrudur bilgisi olan var mı?

Sayın snmb kardeşim İGDAŞ için abonelik denen şey binaya yapılır ve ev sahibine aittir, çünkü kalıcıdır. Dolayısı ile sözleşme de diğer kurumlar içinde öyledir, gazı kullanmak üzere olan kişi kendi adına sözleşme yapar. Eğer siz dairenizde oturmayacak kiraya verecekseniz sözleşme yapmazsınız. Eğer yaparsanız da fesih yapmanız gerekir.

Ayedaş ve İSKİ içinde abonelik kalıcı olduğu için ev sahibi yapar. Sözleşme hizmetten faydalanacak kişi tarafından yapılr. Eğer kiraya verecekseniz sözleşme yapmak zorunda değilsiniz.
KAFKAS81

Postby EFE on Wed Jul 08, 2009 9:01 pm

bu sene okul açılacakmı kayıt yapılıyormu bilen varmı? ocukları kayıt yaptırmamız gerekli.
EFE

Postby umbalci on Wed Jul 08, 2009 10:23 pm

EFE ARKADAŞIM;

MÜTAHİT EYLÜLE BİTİRECEĞİNİ SÖYLMİŞTİ...
BU DÖNEM OKUL AÇILACAK DEMİŞTİ...
01 TEMMUZDA GİTTİĞİMDE OKULDA YOĞUN ÇALIŞMA VARDI... SANIRIM YETİŞECEK GİBİ...
BELKİ DİREK KAYIT YAPTIRAMAZSINIZ AMA KAYIT NAKLİ İLE OLUR GİBİ...

EFE wrote:bu sene okul açılacakmı kayıt yapılıyormu bilen varmı? ocukları kayıt yaptırmamız gerekli.
umbalci

Postby Tu-Er on Wed Jul 08, 2009 11:55 pm

Merhaba Komşular.
Ben Tuğhan Erkmen.B-8 D:46
DASK yanizorunlu deprem sigortası.Bu sigortayı yaptırmak isteyenler olursa kardeşimin numarasını vereceğim çünkü kardeşim sigortacıdır.Ben kendisinden yaptıracağım ve eminimki piyasanın en uygun fiyatlı sigortası olacaktır.İsteyen komşular için TURGAY ERKMEN : 0532 414 24 10
Dileyen herkez arayıp fiyat alıp piyasa ile kıyaslama yapabilir.Umarım yardımcı olur.
Bu arada 5 eylül akşamını unutmuyoruz değilmi?
Tu-Er

Postby beykoz on Wed Jul 08, 2009 11:57 pm

Tu-Er wrote:Merhaba Komşular.
Ben Tuğhan Erkmen.B-8 D:46
DASK yanizorunlu deprem sigortası.Bu sigortayı yaptırmak isteyenler olursa kardeşimin numarasını vereceğim çünkü kardeşim sigortacıdır.Ben kendisinden yaptıracağım ve eminimki piyasanın en uygun fiyatlı sigortası olacaktır.İsteyen komşular için TURGAY ERKMEN : 0532 414 24 10
Dileyen herkez arayıp fiyat alıp piyasa ile kıyaslama yapabilir.Umarım yardımcı olur.
Bu arada 5 eylül akşamını unutmuyoruz değilmi?

5 Eylülü unutma unutturma. Ama dediğim gibi Ramazan ayında olacak saati yaklaşınca belirleyelim.
beykoz

Postby bahri on Thu Jul 09, 2009 10:56 am

Korniş ve Elektrik işleriniz için F.Görmüş Arkadaşımızı arayabilirsiniz sizlere yardımcı olacaktır. TEL : 0 535 3907713
bahri

Merhaba Arkadaşlar

Postby mkose76 on Thu Jul 09, 2009 3:06 pm

Hepimize hayırlı olsun arkadaşlar,

ben iş yerım nedenı ıle evde oturamayacağım için kiraya vermeyi düşünüyorum.
Ne yapmak gerekir abone olurken. İlgilenen veya çevresinde kiralık arayan arkadaşlar varsa
beni 0532 560 42 94 nolu telefondan arayabilir. B1 blok Daire 10...
Mehmet KÖSE
mkose76

Return to Tuzla Konutları 2 Etap Konutları